Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeğine Nasıl Davranmalı ?

ben bir koç kadını olarak kendime inanılmaz güvenirim ilişkilerde de hep istediğim yönde ilerletebilirdim ta kii akrep erkeği hayatıma girinceye kadar çok yakışıklı bile olmasalar sizin aklınızı soru çemberine çevirebilirle kuşku ikinci isimleri hayatınıza daire en gizli şeyleri bulup karşınıza çıkarabilirle ve benim en büyük zaafım haline geldi ona kızamıyorum öfkelenemıyorm kaçmasından korkumdan sevgi yumagına çevirdim ama tavsıye etmem hkesinlikle böyle birşeye sabrınız benım sabrım kadar varmıdır bılmıorum ama ben bile tükendm resmen ama bekliyorum ben mi omu beni alt edecek bilemiyorm

eğer başlamadıysa birşey kendini yorma derim gezegenin ennnn erkeği enn uğrasılası enn çok oyun kovalaman gerekn bir burç o yüzden omzuna başını koymamışken onun yakınlıgını hissetmemişken gerçekten uzak kal

Masallah nasil.boyle.iyisiniz puf noktalari var mj ?

taaa ne zamanın konusu okuyunca şaşırdım :D
kuzum ben o akrep erkeğiyle 3 yıllık evliyim şimdi :)
püf noktası sevmek çok sevmek :)
en ufacık bişeyde kestirip atmamak
sevgi karsılıklıdır fakat emek ister ..

Ben de yazayım, akrep burcu seviyorsa bunu belli eder. İlişkide de ilgilidir, el üstünde tutar, ailesi ve arkadaşlarından daha ön planda tutar sevdiği kadını. Baskın bir karakterdir, ezilmez bu açıdan kelimelere dikkat etmek gerekir. Buyurur tarzı konuşmalarınız onun inat etmesine sebep olur. Yapacağı varsa da yapmaz. Bunun yerine şöyle yapalım böyle yapsak daha iyi derseniz inanın her şeyi sizin için yapar. Ayrıca olgun biriyse kıskançlığını frenler, kısıtlamaz. Güvenilirdir, hem ilişkide sevgili olarak hem de dost olarak güvenilirdir. Onunla büyük ortaklıklara da girişebilirsiniz, kavgaya gürültüye de. Seviyorsa yalnız bırakmaz ama başbaşa kalınca da hatalarınızı size söylemekten çekinmez.
Akrep erkeğine ilk adımı filan atmayın sabredin, seviyorsa kendisi adım atmayı bırakın koşarak gelir zaten :KK76:

Akrep benm esimde cok dengesizdrler en basta fikirlerini dusuncelerni ayan beyan soylemek istemezler hersyi icinde tutup zamanini kollarlar ayni akrep hayvani gibi sokmak fitratlarinda var altta kalacagini saniorsan yanilirsin sen bir laf sokarsin o 1000 laf.

Aslında burc olarak ayırmak yanlış ama şu da bir gercek ki karakterlerini taşıyorlar... ben şöyle davran boyle davran kısmına karşıyım kendiniz olun. 1 sene bu burcdan biri ile çıktım. En mutlu olduğum burç. Ben Balık burcuyum. Yukselenim başak. Başakla o sulu sebil halimi dengeleyip dengemi buluyorum yoksa inanılmaz ihtiraslı bir ask çıkardı. Akrep için arkadaşlık seks kadar onemlidir. Gelip geçici bir sayıdan ibaret olmak istemiyorsan eger; onun kadar zeki, yönetmesine izin veren ama kendi fikir ve isteklerini mantıklı şekilde dile getirip ne beklediğini ve istediğini soylemelisin. Olumlu olmalısın. Mutlu bir ruhun olmalı. Kendine zaman ayıracagın alanlar olmalı. Akrep dahil güçlü bir erkek hayatında sevgilisinden başka kimse olmayan birini istemez. Onların hobileri vardır , alanları, arkadasları... o alanlara saygı duymalısın. O oralardayken senin buralarda yapacak sana ait şeylerin olmalı. Akrep duygusaldır ama gostermez. Kabugunu sana karsı kırarsa teslim olmuştur ama bu uzun bir süreçtir. Onun öküz olduğunu düşünme. Öküzdür ama kamufilajıdır. Öküzlüğünü bir kenara bırakıp derine inersen sana bağlılığı artar. Akrep sohbeti arladaşlığı sever. KonuşBileceği kadın ister ama sonra yanlız kalmak ister. Buna katlanabileceksen bu durumunu anlayabileceksen eger sana daha çok aşık olur. Onu özgür bırakır alanlarına saygı duyarsan sana kalbini açar. Baglandı mı bırakmaz ama baglanmadıysa neyapsan tutamazsın. Çok plan yapar. Hesaplar. Sadakat bekler ama bunu soylemez sadece izler. Güçlü bi kAdın bakımlı bir kadın ister. Akrep seyretmeyi sever. Sana hissettirmez ama gözü üzerindedir. Uçurtma gibi onu özgür bırak ama ipin elinde olsun ve kolay gelsin. Ben yoruldum çünkü:)

Akrep erkegi sevince ilgili olur.yani ilgisizse zaten sevmiyordur yada sizden hoslanmiyordur.
Cinsellige duskun oldugu icin cok hoslanmasada yurutebilir iliskiyi ama ilgisizdir buda sevmedgini gosterir
Onu kiskandirmaya calisirsaniz ters teper.boyle seylerden hoslanmaz.guven on plandadir.ona dunyadaki tek erkek oldugunu hissetirin korkmayin simarmaz aksine daha cok baglanir.dusunmeden konusmayin cunku unutmaz.
iki tane akreple iliskim oldu .zorluklarina ragmen bu tutkuyu seviyorum ben.
akrep i kimseye degismem.

Kızlar birinden hoşlanıyorum.Akrep burcu.Önyargılı bana karşı.ben boşandım.o ise bekar.bu yüzden sonumuz olmayacağinı söylüyor.halbuki tanımaya çalışsa bi belki de anlaşacağız.fakat adam hoşlandığını söylüyor senle süper olurdu kollarımın arasına alsam vs.diyor ama sonrası sıkıntı işte bizim için diyor...bu arada bende teraziyim:kahve: birde akrep erkeğinin susması ne anlama geliyor kızlar.ilgileniyor size bakıyor bunu hissediyorsunuz ama birden duygularınızı belli edince susuyor...

Back
X