Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeğini Nasıl Elde Ederim ?

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
Kızlar facebookta gezinirken bir baktım tam istediğim şey :) Bir akrep erkeği tarafından yazılmış, benim gibi bir akrebe gönül veren kızlara gelsin :KK66:


Sevgili bayanlar ve kendini bayan hissedenler akrep burcu erkeğini nasıl elde edeceğinizi size açıklamaktan şeref duyuyorum.

Çünkü ben de bir akrep erkeğiyim ve kadınlar beni elde etsin istiyorum :)

Aslında mevzu elde etmek olmamalı, çünkü elde etmek çok kolay. Sevişeceğinizi az da olsa belli edin direk sizindir. Hiç bir akrep erkeği hayır diyemez buna. Ama siz ayrıntı istiyorsunuz ben de size veriyorum. Akrep erkeği için her şeyin "GERÇEK" olması gerekir. İmalardan sahtelikten yapmacıklıktan hiç hoşlanmaz. Paraya pula değer vermez. Mert ve dürüstçe konuşun, maske takmayın çünkü biz arkasını görebilme yeteneğine sahibiz. Sahtelikleri görürüz ses çıkartmayız, sizi elde edip kapının önüne koyabiliriz.

Güzel giyinin, bunun marka olması gerekmez. Akrepler genelde marka tutkunu değildir ama şıklığa önem verir. Sevgili olursanız da açık ya da dar giyinmeyin. Siz böyle bir şey giydiğinizde ilk aklımıza gelen şu oluyor " evet bir sürü erkek bu akşam sevgilimi masturbasyon malzemesi olarak kullanacak". Bu rahatsız edici düşünceler sonucunda kalbinizi kıracak sözler edebiliriz ya da hır gür çıkarabiliriz. Kıskandırılmak hiç bize göre değildir çok pişman olursunuz.



Biz doğamız gereği ölümü seksi çok düşünüyoruz ve bunlara çok sıradan bakıyoruz. Ölümden korkmayız ve sekste rakip tanımayız. Her an her yerde ölüme de sekse de hazırızdır. Bunu bilen sizler erotik olun. Direk yatın onla demiyorum dikkat edin. Tüm günün içerisinde söyleyeceğiniz bir sıcak söz bizi etkilemeye yeter. Ufak bir seks belirtisi verin. Biz o gizemin arkasından gideriz. Ama şu bir gerçek; biz sevmediğimiz insanlarla da yatabiliriz fakat bizim aşk anlayışımızda seks çok büyük bir etken. Bunu yaşamak aşkımızın bir parçası. Bu arada ki çok ufak farkı anlatabilmek mümkün değil. Ama emin olun sevdiği kadına akrep erkeği yatakta bir köle olur. Seks hayatınız sizin hayal gücünüzle sınırlı olacak. Toplumumuzun örf ve adetlerine göre sevişmek hoş karşılanmayan bir durum bu yüzden ben de size akrebi elde etmek için yatın onlarla demiyorum. Buraya çok dikkat edin. Onlara ümit verin, ufak bir ışık yakın bu yeterli olacaktır.



Mesela çok kısa bir sürede seviştiniz. Akrep sizinle evlenmeyecek hiç kusura bakmayın. Neden mi? İlk aklımıza gelen şu olacak " Bana bu kadar kolay verdiyse daha önceden de bu kadar kolaymış". Evet evet aynen bunu söyleyeceğiz.

Aşamalı olarak ilerleyin. Önce elini tutun, yanağını öpün, başınızı omzuna koyun, öpüşün, biraz oynaşır gibi olun, devamı da size kalmış. Bu aşamalar arasına zaman koyun. Bir sonra ki aşama için biz seve seve bekleriz. Eğer sizden elektrik aldıysak sorun etmeyiz.



Yalan söylemeyin. Çok kaba bir örnek vereyim. Yalan söyleceğinize aldattığınızı söyleyin daha iyi. Hiç olmazsa gazabından kurtulursunuz. Biz asilce çeker gideriz. Ama yok yalanı yakalarsak, yıkar yakar öyle gideriz. Hatta ara ara gelir bir daha yıkarız falan.



Neşeli olun. Biz akrepler zaten günde 9391 kere ölümü düşünüyoruz. Sizin bize hayat vermeniz gerekiyor. Birisi bize çocuğu gibi ilgi alaka gösterince. Sevince, güldürünce, bize gülünce olay bitmiştir. Biz mest oluruz.



En önemlisi; Bizim olayımız şu arkadaşlar. Biz görüp bulabileceğiniz en mükemmel erkeğiz. Bize bunu hissettirin. Bir kızın yanında erkek gibi hissetmeliyiz. Bu eski stil yani. Toplum içinde onu yüceltmelisiniz, sizin yanınızdayken ona muhtaç gibi onun gücüne hayran gibi durun. Zaten öyle olacaksınız ama bunu belli edin. Ayrıcalıklı ve itahatkar davranın.

ASLA başka bir erkekle mükayese etmeyin, örnek vermeyin, nasıl olması gerektiğini söylemeyin. Hele ki seks konusunda birinin ondan daha iyi olduğunu sakın söylemeyin. Bunları söylemeniz gerekiyorsa bile bir başkasının üstünlüğünden bahsetmeden yapın.



Elde etmek sorun değil, tek bakışla bir akrep sizi isteyebilir. Ama elde tutmak gerçekten zor. Akrep tarafından sevilmek en zoru. Yıllar geçse bile sizi hala sevmiyor olabilir asla bilemezsiniz. Sizi yıllarca aldatabilir bunu da bilemezsiniz. Ruhunuz duymaz. Mükemmel yalancı olabilir çünkü dahi derecesinde zekidir. İlk aradığı olgu güvendir. Bizim sizi sevmemiz için büyük gögüsleriniz olmasından önce büyük bir kalbiniz olmalı. Sizi orduya salıp arkasına bakmayacak kadar güvenebilmeli. Güvenini kazanırsanız kalbini de kazanırsınız. Şefkatli olun, sadık olun, güleryüzlü olun, itaat edin, gerektiğinde yol gösterin, gerektiğinde yolundan çekilin..



Uzun vade de planları olanlar: uzun vadede yorucu bir ilişkiye gireceklerini bilmeli. Kavgalarda çekilmez oluruz. Daima haklı çıkarız (Nedense hep haklıyız :p ). Ona aşıksanız emin olun size zarar vermez. Vicdanı çok büyüktür, günahlardan korkar, ama yanlış yaparsanız cehenneme gitmeyi göze alır. Siz sabırlı olur ve ona sürekli hoşgörülü yaklaşırsanız. Sizi temin ederim müthiş bir eşiniz olacaktır. Güveni kazanan kadın dünyada cenneti yaşar. Sabırla bekleyip kaybetmeyenler ; Müthiş bir aşık, anlayışlı ve daima dinleyebilen bir arkadaş, mükemmel bir baba, sevimli bir çocuk ve asla yorulmayan bir jigolo ya tek bir insanda sahip olacaklardır.



Kısa vadede planları olanlar: Gidip yüzüne karşı "Becer beni" demeniz yeterli. Geri çevirmeyecektir.



Son olarak akrep erkeğinin sekse bakışından da bahsedeyim.

Bir oda da yüzlerce kadın olduğunu düşünün. Tüm burçlardan birer erkek o odaya giderler. Kapıya geldiklerinde herkes çekilir. "Akrep abi sen gir takıl bizim haddimiz değil senin yanında" derler. Akrep erkeği daima hazır. Her zaman her yerde yapabilir. Aksilik hemen herkesle yapabilir. Siz ona emir verin o direk uygular. Emir vermekten çok hizmet etmeyi sever. Önemli olan kadının yüzündeki tatmin ifadesini görmesidir. Bunun da sebebi o güçlü erkek olduğunu hissetme isteğidir. Kaç saat seviştiğinden çok ne kadar memnun edebildiğini düşünür. Hizmette sınır yok yani. Bir kadını tatmin etmek akrebin ruhunu güclendirir. Bu yüzden sizin tüm isteklerinizi yerine getirir. Seks sonrası konuşmayı çok sever. Hele seksten sonra onu överseniz bir de aman aman havalara uçar. Harikaydın muhteşem bir erkeksin dediniz mi akrep sevinçten ölebilir.

Yani çokta söylenecek şey yok bu konuda. Rakibimiz yok, bizim yarımız kadar iyi sevişebilen bir erkek türü olamaz yani.



Son olarak tekrarlıyoruz.

1-Güvenilir olacaksınız.

2-Açık sözlü, mert olacaksınız.

3-İşveli cilveli olacak fakat hemen yanaşmayacaksınız.

4-ASLA yalan yok.

5-Sadık olacaksınız.

6-Ona erkek olduğunu sık sık hissettireceksiniz.

7-Güler yüzlü ve neşeli olacaksınız.



Tüm bunları sağladığınızda, sabırla beklediğinizde; siz onun prensesi olacak ve ömür boyu mutlu olacaksınız. Dünya bulabileceğiz en mükemmel eşe sadece bu şekilde sahip olabilirsiniz..



Hepinize sabır diliyorum. Biliyorsunuz güzel şeyler çabalamadan olmaz. Zor olacak ama imkansız değil. Değerli olanı kazanmak zor, en değerliyi kazanmak en zor. Umarım gazabına uğramadan bu tehlikeli yolları aşar ve hepimiz mutlu olursunuz.

----Facebooktan Alıntıdır---
 
doğru olmasına doğruda bunları hangi erkeğe yapsan zaten kulun kölen olur :KK1:
ama gerçekten akrep erkeklerini güzel anlatmış, fazlası var eksiği yok, paylaşım için teşekkürler :KK34:
 
Doğru söylüyorsun tatlım :) ama karşındaki karizmatik bir akrep erkeği olunca:KK52: böyle şeyler arayıp duruyorsun internette :KK9: Ah ah bak özledim yine :KK1:
 
X