Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

pınarr hoşgeLdin tatLımm a.s.
akrep oLaraktann aramızdasınn sositososito

:ya akrep burcunun özelliklerine yıllardır bakarım. ilginnçtir yaa sanki biri beni almış karşısına anlatı vermiş.:uhm:.sır saklamayı severim. arkadaşlarımın bi derdi olduğunda veyahut ufak bi başından geçen olayı anlatma gereği duyduğunda hemen yanıbaşımda bitiverirler.:1rolleyes::güzel gözükmeyi şık olmayı her zaman dikkat çekmeyi hep sevmişimdir. sonra akrepler zodyakta sexi ifade ederdler. ewet doğru akrep kadını çok doğaldır onun afyodizyaklar kullanmasına hiçççççç gerek yoktur. akrep kadınının sevmediği tipler aslan kadınıdır genelde bu bende de böyle olmuştur çoğu akrep arkadaşlarımda olduğu gibi. aslında akrep kadını ukalalığı ve birisininin ona komuta vermesine hiiiççççççç gelemez. çünkü onun sezgileri bütün burçlar arasında en gelişmiş olanıdır.erkek arkadaşını sevdiğini acaiipppp kıskanırrr. hayatı adeta onun üzerine kuruludur. sadıktır. eğer gerçekten aradığını bulduysa bir ömür kendini ona saklama görevini zevkle üstlenir.akrep kadını genelde buğday tenlidir. özellikle gözleri çok büyüleyiicidir. öle mavi falan diildir ama göz yapısı etkileyicidir rengi bakışı.aşırı vicdanlıdır. yakınının başı bi derde girse kendini ona verilen bir görev kabullenir ve o arkadaşının sorunu çözülene kadar ona destek olur.... gel gelelim kötü huyunaa akrebin kartlarını görmek herkese nasip olmaz. genelde karşı taraftan ne sezerse kuralına göre oyun oynar. aslında hiççç sevmez kapalı oyunları ama. karşısındaki insanı zarafetiyle aklıyla pes etirmesini iyi bilir becerir. iyiki akrebşm ben yaa:dance:

ben akreplerin 3 tür olduğunu bilmiyordum ben akreplerin hep birinci türden olduklarını zannediyordum böyle olmadıklarına sevindim çünkü hayatıma giren akrep kadınları tanıdığım en kıskanç en entikacı en acımasız ve ben bencil kadınlardılar sakın yanlış anlamayın ben bütün akrep kadınları öyledir demiyorum ama 3 akrep kadını tanıdım onlardan nefret ettimhatta ben de ön yargı oluşmuşdu akrep burcu insanlarınna karşı şimdi bu öğrendiğimle bu ön yargımdan kurtulacağim galiiba ümarım 3.tür akrepler artık karşima çıkar

aa benim burcum akrep yükselenimde terazii. ne tesadüf:D:D

bende akrebim burcumu çoook seviyorum hatta kızım olursa Akrep olsun isterim.Akrep kadınları güçlü olur,sadık olur, sevdimi gözü başka şey görmez. Bu zamanda böyle kadınlar kolay bulunmaz :)

benimde çocuğum olursa akrep olsun isterim diyordum ama vazgeçtim çünkü;akrep çocukla ilgilenmek zormuş

benimde çocuğum olursa akrep olsun isterim diyordum ama vazgeçtim çünkü;akrep çocukla ilgilenmek zormuş

evet akrep burcu çocukları çok zordur ilginç şeylere merak duyar çoğunlukla hep kendi çapında olur kendine bi uğraş bulur asabi olur...bnde bi akrebim anneme sorarım çocukluğumu ama dediklerimin tam tersini anlatır utangaç içine kapanık sessiz sakindin der ama şimdi tam tersiyim...

ama akreep burçları gerçekten hayata büyük bi güçle sarılır onları siz yetiştirmeseniz bile bıraksanız kendi haline onlar kendi kendilerini yetiştirir ayakta kalırlar yeterki bişeyi istesinler ve sezgileri çok güçlü olduğundan neyin iyi neyin kötü olduğuna karra verir öyle yaparlar o yüzden yanlış yapma olasılıkları çok düşüktür ....

genelde hatları yuvarlak olur. ne kadar zayıflasa da kalçaları ilk olarak göze çarpar yerleridir.bundan hep şikayet ederler. kıskançtır, kincidir. sevdikleri insanlar için herşeyi yapabilir. dost olduğunda gerçekten dost olur. öylesine olan hiçbir şeyden hoşlanmaz. genelde başkaları konuşurken, aklında hep başka şeyler olduğundan, söz kesme olayı vardır -ki bunun için çekilmez çoğu zaman. komiktir. güldürmeyi sever. taklitler ve bilumum şebeklikler beklenebilir akrep kadınından. kendi içinde fırtınalar kopar. sürekli bir devinim içindedir. hafızası çok güçlüdür ve bunun yüzünden "şimdi"yi genelde yaşayamaz. hep eskilerde bi yerlerde takılıp kalır. dedikoducudur. konuşmayı çok sever ama sadece sevdiği insanlarla. kötü açılarla psikolojik sorunları olur, tikleri veya tırnak yeme gibi sorunları da vardır bu yüzden.
akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur.
bazı insanların akrep kadınlarını çekememesiyle gereksiz laflar sarfetmesine rağmen iyi mükemmel şahane... vesaire insanlardır

bu yorumu ilkdefa okudum saol cnm...evt benimde ilk göze batan yerim kalçalrım zayıf olduğum halde...ve tırnak yeme alışkanlığım hala var ve bana genelde çok komiksin derler güldürmeyi severim ve evet biriyle konuşurken dikkatimi tam veremem aklım kayar başka yere..dostlarım kesinlikle önmlidir bi dostum olsun tam olsun isterim sevdiklerim için göze alamıycağım bişey yoktur gözüm karadır...evet bnde katılmıyorum dedikoducu değilim ve dedikodu yapanları uyarırım:olmaz:

başak burcuyum yükselenim akrepp...
başaktan 1 özelliğim yokk ammaaaaaaa akreppp şu yazıı satırı satırınaa bennnn:)))))))))))))))))99

burcum terazi yükselenim akrep ama şu daima başarıyı yakalama isteği varda nedense bi türlü olmuyobayanssulusmile

Back
X