Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

Bende tipik bir akrep kadınıyım..
Kinciyim ,kıskancım, duygusalım,ve hep ön planda olmasını severim..
Ne bana yapılan iyiliği unuturum , nede kötülüğü..

genelde hatları yuvarlak olur. ne kadar zayıflasa da kalçaları ilk olarak göze çarpar yerleridir.bundan hep şikayet ederler. kıskançtır, kincidir. sevdikleri insanlar için herşeyi yapabilir. dost olduğunda gerçekten dost olur. öylesine olan hiçbir şeyden hoşlanmaz. genelde başkaları konuşurken, aklında hep başka şeyler olduğundan, söz kesme olayı vardır -ki bunun için çekilmez çoğu zaman. komiktir. güldürmeyi sever. taklitler ve bilumum şebeklikler beklenebilir akrep kadınından. kendi içinde fırtınalar kopar. sürekli bir devinim içindedir. hafızası çok güçlüdür ve bunun yüzünden "şimdi"yi genelde yaşayamaz. hep eskilerde bi yerlerde takılıp kalır. dedikoducudur. konuşmayı çok sever ama sadece sevdiği insanlarla. kötü açılarla psikolojik sorunları olur, tikleri veya tırnak yeme gibi sorunları da vardır bu yüzden.
akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur.
bazı insanların akrep kadınlarını çekememesiyle gereksiz laflar sarfetmesine rağmen iyi mükemmel şahane... vesaire insanlardır

bende akrebim ne mutlu bana elifin yazdılkları tam bana uyuyo akrep kadınları kıskanç olur derler ama kıskanç değilim

bende bir akrep kadini olmaktan mutluluk duyuyorum sezgilerim cok kuvetli kafama koydugumu yaparim yapilan yanlislari asla unutmam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm arkadaslar bende akrebim. ve tum ozelliklerinide tasiyorum.burcumdanda cok memnunum.kendimi farkli hissediyorum ama
(sarkici ferhat guzelin)de akrep burcu olmasi biraz dusunduruyo beni acikcasi.:))))))))))))

bende akrep burcundanım ve bundan cok memnunum bir yerde yukselen burcunuzunda cok onemli oldugunu ve 35 yasından sonra yukselen burcun etkisinin daha agır basacagını okumustum benim yukselen burcum aslan 2 kuvvetli burcu uzerimde tasımaktan memnunum ve akreplerden kimse korkmamalı bence cunku dostlarını olumune severler onlar icin yapamıyacakları sey yoktur aslında affedicidirler cok ustlerine gelinince kincilik safhasına gecerler temiz ve duzenli olmaları zaman zaman onları yorabilir cok cesurdurlar yasadıkları onlara birtakım fobiler kazandırmadıysa hic birseyden korkmazlar ben akrepligimden cok memnunum sevgiler Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ben de akrep burcundanım evet herşey uyuyor ama dedikodudan nefret ederim hiç böyle bir huyum yoktur...

merhabalar ben de akrebim ve yazılanların bana da uyduğunu hayretle farkettim çünkü başka yerlerde anlatılan akrebe pek benzetem iyordum kendimi bu yazılar bana çok fazla benziyor gerçekten

ben de akrep burcundanım evet herşey uyuyor ama dedikodudan nefret ederim hiç böyle bir huyum yoktur...

kesinlikle katılıyorum akrep dedikoduyu sevmedigi gibi dedikodu yapanlarıda hos karsılamaz ayrıca ketum sırdas akrep zaten dedikodu yapamaz sevgiler

bende hepsini hepsini taşıyorum bunların :D sadece evlendikten sonra çalışmayabilir ve erkeğin patron olmasına izin verir hariç olmaz böyle şeyy:D ya bendende korkuyolar sanki tek kötü burç akrep daha kötüsü de var aslında ama gerçekten çok da iyi bi burç olduğunu söyleyemem fakat ben çok memnunum:D:teytey:

görüyorum ki kk da akrep kadını çokmuş.bende akrepim ve akrep burcu olmaktan gurur duyuyorum.çünkü biz çok onurlu dürüst hatta bazen fazla dürüst hak ve adalet savunucusu insanlarız.kimsenin hakkını kimsede bırakmaz kendimizi ezdirmeyiz.tek başına yaşayabilecek kendi kendine yetebilecek insanlarız.sevilmeyi çok severiz evet ama kendi değer yargılarımız daha önemlidir ve diyorumki akrep burcu olmak bir şereftir.bu arada lütfen bizden korkmayın çünkü bize zarar vermeyeni sokmayız.

Akrep burcu kadını kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez.Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Herşeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır

cok dogru sanki beni anlatmissinizlülülülülülü:Roflol:

Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez.Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Herşeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.

evet çok doğru sözler bunlar..yalnız kinci değilimdir..birde ben sormadan veya ben istemeden işime karışılmasından yada bana ben istemeden bana akıl verilmesinden hiç hoşlanmam..bunu yapanlar oluyor bazen..o insanı uzun bir süre görmek bile istemiyorum nedense..

teşekkürler paylaşımın için..a.s.

Gerçekten çok doğru yazdıkların.Çünkü ben bir AKREBİM. Bununlada gurur duyuyorum.

benim kuzenim de akrep burcu aynı özellikler onda da var.evet akrep burçlarından korkuluyor biraz;çünkü akrepler ikiye ayrılıyor biri çok masumdur diğeri ise akrep gibi sokar...işte insanlar hemen ikinci akrepleri göz önünde bulunduruyor ve korkuyorlar ya da iki türlü akrep olduğunu bilmiyorlar.benim okuldan 2 arkadaşım var ikisi de akrep burcu.ama gel gör ki birine akrep burcu diyesin.işte o masum olan akreplerden ama diğeri de tam anlamıyla akrep burcu.gerçekten akrep gibi sokabailecek cinsten yani...a.s

iyiki akrebim ya valla başka burç olsam üzülürdüm heralde...insanlara söyleyince neee akrep miii??eyvaaah falan oluyo ama olsun korksunlar tabiiiiKötü Kazen

Back
X