- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
sevdigine baglıdır cinsellige düskündürlerrr , capkındırlar evt ama gönülden baglandıkları kisiyi sevdim mi tam severler.. kıskanmaz gibi görünürler ama kıskanırlar icindenfesat bunlar anacım bakısları etkilidiirr =) kolayca sizi avucunuzun icine alabilirler ..
Akrepler çözemediğim tek burçççççççççççççççççççççççççççççççççç:jeyyar:
Bazen kıskanır belli eder bazen umrunda olmaz gibi tınlamaz.. ve çok sinir olurum
sinirlenmezzz ama sinirlendimi kızgın boğa gibi olurr yanına bile yaklaşamassın kodumu oturtturur Çok üzgünüm çoook
ayyy bide herseyi kendi bilirrr onun lafının üzderine laf denmez .. hep kendi lafları doğruu her dediği kanıtlanmış onaylanmış sankiiii :dilcikar:
kısıtlama yaparrr bi yere gidince haber verrr :1closedeyes: ama kendi vermesss
arkadaşlarını dostlarını hiç kimseye değişmezzz onlar en önemli varlıklarııı ona arkadsınla o gün buluşma desende giderrrrrr Çok üzgünüm çoook
söz dinlemez laf işitmezz acayip varlıklaarklava:
bide piskoloji hakkında çok yorum yaparlar insan piskolojisiyle ilgili :1closedeyes:
ayyyyyy sinir oluyorum sinirrrrrrr elimdee değil :sm_confused:
Biri beni mi anlattı-tatlicadiarzu- Benim sevgilimde akrep ben de akrep..Ama o benim tam tersim..Ve kıskanç olmayan bir akrep erkeği de bende var kızlarsengözlerimebaksanab Bazen o kadar anlayışlıki çıldırtıyor beni resmen..Sana saygım sonsuz gibileirnden...Zaman zaman sevmediğini düşünüyorum ama kararlarını planlarını ikimizin geleceğini düşünerek uyguluyor..Yoksa rahatlık mı batıyor bana:bbo:
Biri beni mi anlattı-tatlicadiarzu- Benim sevgilimde akrep ben de akrep..Ama o benim tam tersim..Ve kıskanç olmayan bir akrep erkeği de bende var kızlarsengözlerimebaksanab Bazen o kadar anlayışlıki çıldırtıyor beni resmen..Sana saygım sonsuz gibileirnden...Zaman zaman sevmediğini düşünüyorum ama kararlarını planlarını ikimizin geleceğini düşünerek uyguluyor..Yoksa rahatlık mı batıyor bana:bbo:
pislik bunlar
pire ugruna yorgan yakar
yaptıklarını akılları almaz
aklı paşına dönünce köpekten pişman olurlar
ahhh ahh
ömrümü yedin akrep ömrüümü!!!
pislik bunlar
pire ugruna yorgan yakar
yaptıklarını akılları almaz
aklı paşına dönünce köpekten pişman olurlar
ahhh ahh
ömrümü yedin akrep ömrüümü!!!
bu akrepler varya akrepler
sizin için cankarını verirler ama e ufak birşey bozsun akıllarını
hemen çark edereler
sanki ölüp bittikleri yeminler ettikleri siz değilseniz
yoldaki insandan daha kötüsünü sanki
dengesiz
kıskanç
pisliklerrr!
evet evet... aynennnnn
çok geniş ve rahat insan oluyolar ..
deli oluyorum .
evet evet... aynennnnn
çok geniş ve rahat insan oluyolar ..
deli oluyorum .
hem burcu akrep hemde yüksleeni akrep eşi veya sevgilisi olan varmı???
çok kötü bişey ya :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?