Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde başımda ikizler var bir akrep olarak sabrımı sınıyor benim ..hadi hayırlısı..:S[/QUOTE
Inanirim.. Kiz gibi oluyorlar ikiz erkekleri... Akrep Kadinlari Adeta Erkek Rolünü aliyor bu iliskide.. Cok dengesiz bir iLiski Meydana Cikior.. Bi bakiorsun Süper Gidior Bi Bakiorsun Berbat ötesi.. Sinir Etmekden baska birsey bilmiyorlar.. kizLar Kisacasiiii IKIZ ERKEKLERDEN UZAK DURUN![]()
aqkrep burcu kadını olarak ikizler beni hep bulmuştur, 2. bir şansı vermiştim yakınlarda ama 2. denemede aynen dedıgın gıbı ben erkek karsımdaki kız rolünü aldı, aslında ben ona hala asıgımm ıcımde sevgı her daim var, ne dir bu dengesızlık anlamadım, bugun öyle yarın böyle , sakin huzurlu bir ilişki ararken kendi kendilerine düzgün ilişkiyi bozuyorlar :) dengesizler yanii
bence yengeç ya da akrep. balık hiç bilmiyorum ama yengeç burçlarına bayılıyorum hepsi birbirinden şeker, ve benim de yükselenim yengeçyalnız şu an sevdiğim kişi terazi ve ben terazilerden hiç hoşlanmam. evleneceğimizden değil ama teraziler eşlerini çok severmiş. aslında teraziler o kadar kötü değilmiş ama ben evleneceksem yengeç ya da akrep tercih ederim bir de aslanlar da hafiften akrep gibi ya onlar da olabilir ama şimdiye kadar tanıdığım aslanların kişilikleri bir acayip yani asla bir ömür geçiremem yani öyle insanlarla. akrep olsun daha iyi
ya da yengeç olsun yükseleni akrep olabilir. yengeç ve akrep candır. çok severim
![]()
balik, yengec yada oglaklar bence en iyi akreplerle anlasir. ikizler ve aslanlarla hic anlasamiyorum...oglak muhtesem, kapildim gidiyorum bakalim
akrep ile akrep cinsel acidan iyi olabilir, cekim güclüdür, ama ömür boyu sürmez. Hep birbirleriyle didinip dururlar, bol kavgali yasarlar.
Terazilere gelince, uzun süre cekilmez, akrepler basbasa olmayi severler, teraziler ise, ortamlarda bulunmayi, sosyalligi severler.
oglak diyorum baska birsey demiyorum
hangi burçla evlenmeli bilmem ama koçlardan uzak durması gerektigi kesinnn