Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

bence yengeç ya da akrep. balık hiç bilmiyorum ama yengeç burçlarına bayılıyorum hepsi birbirinden şeker, ve benim de yükselenim yengeç:52: yalnız şu an sevdiğim kişi terazi ve ben terazilerden hiç hoşlanmam. evleneceğimizden değil ama teraziler eşlerini çok severmiş. aslında teraziler o kadar kötü değilmiş ama ben evleneceksem yengeç ya da akrep tercih ederim bir de aslanlar da hafiften akrep gibi ya onlar da olabilir ama şimdiye kadar tanıdığım aslanların kişilikleri bir acayip yani asla bir ömür geçiremem yani öyle insanlarla. akrep olsun daha iyi :D ya da yengeç olsun yükseleni akrep olabilir. yengeç ve akrep candır. çok severim :D

benimde başımda ikizler var bir akrep olarak sabrımı sınıyor benim ..hadi hayırlısı..:S[/QUOTE

Inanirim.. Kiz gibi oluyorlar ikiz erkekleri... Akrep Kadinlari Adeta Erkek Rolünü aliyor bu iliskide.. Cok dengesiz bir iLiski Meydana Cikior.. Bi bakiorsun Süper Gidior Bi Bakiorsun Berbat ötesi.. Sinir Etmekden baska birsey bilmiyorlar.. kizLar Kisacasiiii IKIZ ERKEKLERDEN UZAK DURUN :32::32:

aqkrep burcu kadını olarak ikizler beni hep bulmuştur, 2. bir şansı vermiştim yakınlarda ama 2. denemede aynen dedıgın gıbı ben erkek karsımdaki kız rolünü aldı, aslında ben ona hala asıgımm ıcımde sevgı her daim var, ne dir bu dengesızlık anlamadım, bugun öyle yarın böyle , sakin huzurlu bir ilişki ararken kendi kendilerine düzgün ilişkiyi bozuyorlar :) dengesizler yanii

bu arada oğlak burcunda biri hiç karsıma cıkmamıstı; o da olurmu bılemem bugunlerde sizce denemelimiyim arkadaslar?

not: olmazsa bırakırımm :)

Arkadaşlar cevap net! Yengeç. Akrep kadını sadakate, bağlılığa önem verir. Güvenebileceği bir erkek arar. Bu da yengeç erkeğidir. Astrologlar akrep-yengeç ilişkisine on üzerinden on uyum verirler. Tecrübeyle sabit yengeç erkeği iyidir. :)

ben akrebim, eşim de akrep, çoğu zaman konuşmadan anlaşıyoruz, uyum süper oluyo aynı burç olunca, neye nasıl tepki vereceğini iyi biliyosun ve hayat kolaylaşııyo bence

Eeee kızlar ben yengeç burcu olarak size yorum yapmak istiyorum :) Astrolojiyle ilgilenirim araştırırım..Benim sevgilim Akreppp :16: Akrep erkekleri güvenebileceği,onu annesi gibi sevecek,cazibeli,etkileyici,gizemli kadınlardan hoşlanır.Ve bende de bunların olduğunu söylüyo güveni ve değeri ne kadar verdiğim ortada.Lafını geçirebilecek bir bayan arıyor kendisine bu erkekler.Çünkü lafını geçiremezlerse egoları tatmin olamıyor :)) bende genelde ona göre daha yumuşak olduğum için onun bam telini buldum sinirinin çıkıp çıkmaması benim elimde.Nelere sinirlenip nelere güleceğini bildiğim sürece sorun olmuyor.

Ablamda akrep burcu.Şu ana kadar terazi,boğa gibi burçlarda olan kişilerle ilşkisi oldu.Ama sonuç hüsran..Şansına balık ve yengeçle tanışmadı :D Terazi akrebe göre fazla duygusal hareket etmiyor bence.Benim gözlemlediğim mesela bir ortama giriyoruz hep beraber çocuk oyun oynayalım (ps) sinema izleyelim yada yemek yiyelim derdinde.Ablamın bir kere yüzü gülerek eve geldiğini görmedim :D ve çok arkadaşlarıyla takılan bir tipti..Terazilerin çoğu öyledir ve Akreple anlaşamaz...
Boğa ise Akrebe zıtt inat! Akrep kadınına ters bir çok harekette bulunabilir ve ben özgürüm havasında takılabilir buda akrebi çileden çıkarır.Fazla sürmez bu ilişki (sürenlerin doğum haritalarında uyumu vardır kaderidir:D ) Genelleme yapacak olursak Akrep kadınına en iyi eş Yengeç ve Balık.Duygusuna duygularıyla cevap verebilen burçlar olduklarını düşünüyorum..Ama şöylede bir şey var balık burcu ya çok cimriidr yada çok eli açıktır bilemicem hep cimrileriyle tanıştım :D Akrep gibi harcamayı seven bir bayana yetebilirlermi bilemicem (ablam alışverşe bayılır) Ve şuan ablam akrep burcu olarak bir ikizler erkeğiyle beraber.Çocuğun tipide sert davranışlarıda..Şuana kadar ablamı hiç söz dinlerken görmemişim ama o höt dediği zaman susuyor buda yapısıyla alakalı galiba :D ikizleride önerebilirim yani :))

Bende akrebim.. Daha önce bir başak burcu erkeğiyle birde balık burcu erkeğiyle ilişkim oldu ama yürümedi. Şimdi başka bir başak erkeğiyle birlikteyim ama sanki ruh eşimi buldum gibi bu kadar uyumlu olamazdık. :16:

kesinlikle koç yada yay
ikizler mi allah korusun rabbim bir daha karşıma çıkarmasın ikizleri:47::47::47::47:

aslında burçların özelliklerine bakınca akrepin en iyi anlaştığı burçlar balık ve yengeç olarak gözüküyo ama bence öyle değil.
akrep burcuyum ve balık burcuyla anlaşamıyorum. balık bi süre sonra sıkıyo gerçkten.
akrep burçları cinselliğe çok düşkün olurlar. hatta hastalık derecesindedir düşkünlükleri. bu yüzden diğer burçlar pek tatmin etmez. akreple akrep bence en iyi uyum sağlayan burçlardır.

Bir yorum okudum sonra dedim ki vay be kim yazdıysa aynı benim gibi düşünüyormuş inanamadım tam beğen tuşuna basacaktım ki bir baktım ben yazmisim yorumu :D hala düşüncelerim değişmedi artı bir de sunu ogrendim terazi evlillige cok önem veriyor baba olmayı cok istiyor. Cok seker. Terazilere karsı onyargiliydim hala öyleyim hala yengeç ya da akrep diyorum ama kalbim bir terazide :)

Terazi erkeği icin sunu söyleyebilirim cok sosyal ve arkadaşlarının icinde sanki sizi unutuyor akrep kadını başbasa kalmak istiyor, o toplum icinde olmak, arkadaşları asiri önemli. Bu da cogu zaman benim hoşuma gitmiyor

kuzum benim eşimde akrep şükür iyi bir aile babası şu cinsellik konusu tamamen doğru:17::17::17::17::17::17::17::17:

bence yengeç ya da akrep. balık hiç bilmiyorum ama yengeç burçlarına bayılıyorum hepsi birbirinden şeker, ve benim de yükselenim yengeç:52: yalnız şu an sevdiğim kişi terazi ve ben terazilerden hiç hoşlanmam. evleneceğimizden değil ama teraziler eşlerini çok severmiş. aslında teraziler o kadar kötü değilmiş ama ben evleneceksem yengeç ya da akrep tercih ederim bir de aslanlar da hafiften akrep gibi ya onlar da olabilir ama şimdiye kadar tanıdığım aslanların kişilikleri bir acayip yani asla bir ömür geçiremem yani öyle insanlarla. akrep olsun daha iyi :D ya da yengeç olsun yükseleni akrep olabilir. yengeç ve akrep candır. çok severim :D

balik, yengec yada oglaklar bence en iyi akreplerle anlasir. ikizler ve aslanlarla hic anlasamiyorum...oglak muhtesem, kapildim gidiyorum bakalim:16:

akrep ile akrep cinsel acidan iyi olabilir, cekim güclüdür, ama ömür boyu sürmez. Hep birbirleriyle didinip dururlar, bol kavgali yasarlar.
Terazilere gelince, uzun süre cekilmez, akrepler basbasa olmayi severler, teraziler ise, ortamlarda bulunmayi, sosyalligi severler.

oglak diyorum baska birsey demiyorum

akrep burcuyum yükselenim bile akrep kesinlikle sevgilimin eşimin akrep olmasını istiyorum :31: olmazsa çocuğumu akrep doğurcam kararım kesin :3:

balik, yengec yada oglaklar bence en iyi akreplerle anlasir. ikizler ve aslanlarla hic anlasamiyorum...oglak muhtesem, kapildim gidiyorum bakalim:16:

akrep ile akrep cinsel acidan iyi olabilir, cekim güclüdür, ama ömür boyu sürmez. Hep birbirleriyle didinip dururlar, bol kavgali yasarlar.
Terazilere gelince, uzun süre cekilmez, akrepler basbasa olmayi severler, teraziler ise, ortamlarda bulunmayi, sosyalligi severler.

oglak diyorum baska birsey demiyorum

Evet aynen teraziler öyle. Canımı sıkıyor :47: şimdi ben ona akrep yönümü göstereceğim ki akıllansin

selam kızlar bende akrebim.. şu an yeni bir ilişkiden çıktım ve kendisi aslandı.. size tavsiyem asla bulaşmayın aslana.. çünkü; ilk başlarda çok sevecen şefkatli sevgi dolu biri gibi görünse de aslında liderliği alttan alttan götürmeye çalışan birisi.. asla bencilliğinden taviz vermiyor.. kendi ne derse o doğru kabul ediyor yani sabit fikirli.. karşıdakine bi konuda danışmaz sonra pişman olur döner gelir sen haklıymışsın der ama bi sonraki konuda gelin görünki yine danışmaz.. hatalarından ders almayan birisi.. kendi ağladığı üzüldüğü zaman karşıdaki komaya bile girse önemsemez, önemli olan onun duygularıdır.. işte böyle.. baya bi kötülemiş gibi oldum ama bencil insandan ne beklenir ki.. :)

Back
X