Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi genel olarak konuşursam bikere akrebe en yaraşır burçlar yengeçle balıktır sonra toprak gruplarından oğlakla boğa gelir...akrepler kendilerini bilir dışı kaya gibi sert ama içi duygu seli duygu kaynağıdır kısaca akrep nasıl görünürse görünsün duygusaldır kardeşim o yüzden duygusal açlığını doyumunu balıkla yengeçle giderebilir ilgisizlik hiç hoşuna gitmez bi akrep kadınının ve yengeçte fazlasıyla ilgiye boğar akrebi :) romantik anlar tutkulu anlar yaşamak ister onuda bi balıkla gayet yapabilir....akrep kontrolcü bi yapıda olduğundan bi koç bi aslanla çatışmalar yaşayabilir ama bi balık ve bi yengeç kontrolü tamamen akrebin eline verebilir buda hoşuna gider tabi akrebin valla benim hoşuma çokta gider yani :) akreplere kovayı kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten agresifsiniz bu adam sizi sinir hastası yapabilir :) bunların dışında venüs mars gezegenlerinin karşılıklı yaptığı açılarda çok önemli...
bende akrebim. sevgilim koç birbiriyle hiç anlaşamayan iki burç aslında evet çok ortak bi yanımız yok çok sık da tartışırız ama ben şahsen böyle savaşarak sevmekten yanayım. her dediğime evet dese çok sıkıcı olurdu. şimdi ikimizde baskın gelmeye çalıştığımız için bu ilişkimize tutku katıyor..![]()
benimde başımda ikizler var bir akrep olarak sabrımı sınıyor benim ..hadi hayırlısı..:S