Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

akrebim-teraziyle evliyimmm illallah kesilikle yaklaşma...

en iyisi o güzel ruhlu kadına hitap eden balık erkeği :):9:

şimdi genel olarak konuşursam bikere akrebe en yaraşır burçlar yengeçle balıktır sonra toprak gruplarından oğlakla boğa gelir...akrepler kendilerini bilir dışı kaya gibi sert ama içi duygu seli duygu kaynağıdır kısaca akrep nasıl görünürse görünsün duygusaldır kardeşim o yüzden duygusal açlığını doyumunu balıkla yengeçle giderebilir ilgisizlik hiç hoşuna gitmez bi akrep kadınının ve yengeçte fazlasıyla ilgiye boğar akrebi :) romantik anlar tutkulu anlar yaşamak ister onuda bi balıkla gayet yapabilir....akrep kontrolcü bi yapıda olduğundan bi koç bi aslanla çatışmalar yaşayabilir ama bi balık ve bi yengeç kontrolü tamamen akrebin eline verebilir buda hoşuna gider tabi akrebin valla benim hoşuma çokta gider yani :) akreplere kovayı kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten agresifsiniz bu adam sizi sinir hastası yapabilir :) bunların dışında venüs mars gezegenlerinin karşılıklı yaptığı açılarda çok önemli...

şimdi genel olarak konuşursam bikere akrebe en yaraşır burçlar yengeçle balıktır sonra toprak gruplarından oğlakla boğa gelir...akrepler kendilerini bilir dışı kaya gibi sert ama içi duygu seli duygu kaynağıdır kısaca akrep nasıl görünürse görünsün duygusaldır kardeşim o yüzden duygusal açlığını doyumunu balıkla yengeçle giderebilir ilgisizlik hiç hoşuna gitmez bi akrep kadınının ve yengeçte fazlasıyla ilgiye boğar akrebi :) romantik anlar tutkulu anlar yaşamak ister onuda bi balıkla gayet yapabilir....akrep kontrolcü bi yapıda olduğundan bi koç bi aslanla çatışmalar yaşayabilir ama bi balık ve bi yengeç kontrolü tamamen akrebin eline verebilir buda hoşuna gider tabi akrebin valla benim hoşuma çokta gider yani :) akreplere kovayı kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten agresifsiniz bu adam sizi sinir hastası yapabilir :) bunların dışında venüs mars gezegenlerinin karşılıklı yaptığı açılarda çok önemli...

iyi güzel hoş diyonda tüm burçalrla yazmışın herşeyi bir benim kocanın dengesiz burcuyla ilişkimi anlatmamışın canımcım;):14:

tecrübelerim
akrep-yay uyumlu eğer birbirlerinin davranışlarına saygı gösterirlerse ömür boyu mutlu olurlar
akrep-yengeç sakın ama sakın uğraşmayın yengece dayanmak çok zor yengeçle çıkcagına git balkondan aşağ at kendini
akrep-ikizler sakın buluşma ikizler erkeği yalancı sözünde durmayan erkeklerde sadık bir akrep kızına asla yakışmaz:30::30:

Akrebim eşim başak.:16: temiz ve düzenliyseniz bence en uyumlu birleşim.

Ben akrebim. Esim terazi. Cikarken cok daha renkli bi adamdi. Tabi 7 yillik evlilik ilk gunki romantzim olmayabilir ama benim nacizane fikrim, biz akrepler cok gozu yukseklerde degilizdir ancak romantik, duygusal, saglamci, sert, tutumlu, saygili, yerine gore akillica delirebilen insanlariz, bu yuzden bu reeeengarenk kisiligimize her erkek karsilik veremeyebilir. En onemlisi saygiiz- sorumsuz erkege tahammulumuz yok. Burc ve hatta yukselen burc karakteri cok etkiliyor. Beyin olarak ti ben kanitlanmis erkekler ayni zamanda cocuk-ev-es-tv-sohbet hepsini takip etmiyor zaten etmek istemiyor, evlenmeden sadece birbirine odaklisin ama evlenince bircok mevzu ortada ve erkek anca biriyle ilgilenebiliyor tabi bizde cildiriyoruz. Tavsiyem, her burcun iyi yonude kotu yonude var o yuzden, inanc,soumluluk, saygi bulsbiliyorsan dibine kdar devam et ondan iyisi can sagligi...:-) herkese mutluluklar....

Akrep burcuyum ve Sevgilim Yengeç... Çok iyi anlaşıyoruz...
Eğer gerçekten severse yengeç super bir eş ola bilir.. Sahiplenmesi, incitmekten, kaybetmekten korkması, en önemlisi fazla anlayışlı olması çok güzel
:16:

Son düzenleme:
eski sevgilim koçtu valla tam kavga...hem çok çekici geliyordu hem de soluksuz kavga ederdik.benden daha inattı
sonra oğlak burcundan biri ile çıktım gayet iyiydik uyumluyduk aslında tavsiye ederim.çocuğun inadını filan da görmedim sadece biraz nazlıydı

bende akrepim 3 yil sevgili olduk basakla, uyum var ikimizde saygiya onem veriyoruz cok seviyorduk ama sondaaa kiz gibi annesinin bir kelimesiyle evlenmedi benle:1:

Akrep burcundayım sevgilim kova burcu normalde burç yorumlarına göre anlaşmamamız gerekirken gayet iyi anlaşıyoruz.. Burç yorumlarını ilk okuduğumda biraz endişelerim vardı fakat zamanla ortadan yok oldular.. :16:

Son düzenleme:
bende akrebim. sevgilim koç birbiriyle hiç anlaşamayan iki burç aslında evet çok ortak bi yanımız yok çok sık da tartışırız ama ben şahsen böyle savaşarak sevmekten yanayım. her dediğime evet dese çok sıkıcı olurdu. şimdi ikimizde baskın gelmeye çalıştığımız için bu ilişkimize tutku katıyor..:34:

bir akrep kadınını, bir tek yengeç erkeği idare edebilir. :37:

bende akrebim. sevgilim koç birbiriyle hiç anlaşamayan iki burç aslında evet çok ortak bi yanımız yok çok sık da tartışırız ama ben şahsen böyle savaşarak sevmekten yanayım. her dediğime evet dese çok sıkıcı olurdu. şimdi ikimizde baskın gelmeye çalıştığımız için bu ilişkimize tutku katıyor..:34:

akrp ve koc her ıkısıde uçlarda gezdiği için son söz onlara ait olsun isterler bu oyle ufak tefek olaylarda değil derin olarak güçlü taraf olmak isterler
5 aydır görüştüğüm akrep erkegı ve koç kadını olarak uyum konusunda sorun yaşamadık

benimde başımda ikizler var bir akrep olarak sabrımı sınıyor benim ..hadi hayırlısı..:S

İkizler akreplere göre sabır nişanı bencede :D
Onların o herşeyi ben bilirim havaları, o dengesizlikleri biz akrepleri çileden çıkartıyor. Yani tutkulu bir aşk yaşanıyor evet ama kısa zamanda son buluyor.

Kesinlikle Akrep burcu bayan Boğa burcu erkekle evlenmeli... Birbirlerine en iyi uyumu sağlayan ve Akrep kadınının bütün kapris sitem ve kıskançlıklarını kaldırabilen tek burç bence boğa :34:

akrep için yengeç ve balık uygun diyorlar ya hayretler içinde kalıyorum, kimse alınmasın ama yengeç ve balık hayatı o kadar karmaşık ve zor hale getiriyor ki bence sadece birbirleri ile evlenseler süper olur!bana göre akrep kendi gibi eğlenmeyi seven, gezmeyi seven, düzenli disiplinli ama bir o kadar da rahat burçlarla olmalı, başak,boğa, yay gibi :34:

Back
X