Aksam 5 e kadar zamanim var

Bu iyi birsey degil ki. Kendi hayatini kurmalisin.
Yani bebek istiyorsun fakat yanliz basina disariya bile cikmak istemiyorsun. Cok tezzat bir durum.

Ve karar sizin tabi fakat yinede söyleyim, esin sik sik nöbete gidiyorsa, bebek bakmak o kadar kolay degil tek basina. O uykusuzluk, hormonlar,.. Tek basina cok yipranirsin.
O yuzden aileme yakin bir ile tain olduk canim onlar sorun degil ki bebegim olsan saglikla ben bakarim cok istiyorum esimle yanyanayiz hep cunku ben saglam dost bulamiyorum herkezle de gorusmeye ne gerek yok guvenemem oyle

Insallah 2020 bize meleklerimizi getirir
Aminnn. Ama unutma sen iyi olursan onlarda iyi olacak. Git ve tadını çıkar. Ben hamileyken bebeğime hep müzik dinlettim. Şarkı söyledim. Çok paylaşımcı sosyal ve duyarlı bir kızım var aynı zamanda kapı gıcırtısına oynayan😂😂. Müziğin iyi gelmediği birşey olmaz. Eşiniz de desteklemiş sizi

Evi ev yapan kadındır. Mutlu bir kadın eşe de iyi gelir çocuğa da. Siz mutlu oldukça eşinizi de mutlu edeceksiniz zaten. Neden vicdan yaptınız ki? Eş de git diyormuş zaten. Ortada tezat bir durum yok. :halay:

O yuzden aileme yakin bir ile tain olduk canim onlar sorun degil ki bebegim olsan saglikla ben bakarim cok istiyorum esimle yanyanayiz hep cunku ben saglam dost bulamiyorum herkezle de gorusmeye ne gerek yok guvenemem oyle

Ailen seni bir yere kadar yardim eder. Insan manevi olarak esini istiyor bebek büyütürken. Tabi bunu simdi alamazsin. Ancak bebek olduktan sonra anlarsin.

Kurslara gidebilirsin, atiyorum,yemek kursuna, tiyatro kursuna, ne ilgini cekiyorsa. Asil daha iyi calisman olur. Kendine güvenin gelir. Parani istedigin gibi harcarsin. Hele bebek gelirse cok masrafi olur. Hem bu sekilde cevre edinirsin. Yasin genc, bu yasta calismayacaksan, hangi yasta calisacaksin? Ilerde emeklilikte ne yapacaksin mesela?

Iste karar veremiyorum tam %50 git 50 kal modundayim cNim akla igtiyacim var 150 lirayla mutfak masrafimi aliriim diyorum snra cok gitmek istoykrum diyorum snra esim zor kazaniyor diyorum snra ama yasamak guzel sey yasayamadiktan snra zaten ailesine yolluyor paralarini diyorum
Maddi konu da da taklidini sanırım bence bugün tek gitmek yerine eşiniz le birlikte güzel bir program yapın o parayla😊 hem birlikte geçirmiş olursunuz hemde pişman olmazsiniz

Eşim kısa dönem olsa da biz evlendikten sonra askere gitmişti. Her fırsatta çıkıyordum valla :D

Umarım konsere gidip hayatın az da olsa tadını çıkartmışsındır. Mutlu olmaya bak reis kısıtlama kendini..

Eşin sonradan yüzüne vuracak bir tip değilse gidip keyfini çıkarabilirdin.
Saat 5i geçmiş acaba ne yaptın

Bi kere gitmiştim tek başıma konsere ama eğlenemedim ya. Herşeyi tek yapmayı seven ben konserde tek kalinca iiih canım sıkılıp bitmeden çıkmıştım 😁

Herkeze selam beni bilen bilir kzlar esim askeri personel. Surekli gorevlerde bende evde tekim bebek tedavisi görüyoruz aksam cok sevdigim bir sanatci konseri var esim nobete gidecek bana sende git istersen dedi ama ben cok kararsizim tek gidecem o sorun degil arabam var ama o gorevdeyken eglenmem ne kadar dogru bilmiyorum psikolojin cok onemli bebek icin iyi ol yeter diyor 150 lira giris ucreti var siz olsaniz napardiniz
Maddi durumum varsa giderdim.. tek başına evde de sıkılıyorsun ona bakarsan.. olmadı arakadaşım filan yokmu beraber gidin

Eşin sonradan yüzüne vuracak bir tip değilse gidip keyfini çıkarabilirdin.
Saat 5i geçmiş acaba ne yaptın
Canim para elimde aradim yer ayirttim suan hala düşünüyorum esim ise gitti ne biliyim bebek icin cok para harcadik gecen ay 6 bin tuttu ameliyat falan simdi iyi hissetmek icin bunu yapmam hos olur mu ki

Ne kadar tatlısınız :) Eşiniz de sizin onu düşündüğünüz gibi sizi düşünüyorsa (ki galiba düşünüyor) sizin gitmenizden, kendinizi iyi hissetmenizden mutlu olacaktır :)
Esim saolsun verir para git der bise demez cunku maasin cogunu hala ailesine cektigi krediye veriyoruz iste bana bir sey diyemiyor o yuzden de suan inanmazsiniz ama oturdum gecmisime agliyorum mis gibi sozlesmeli personeldim herseyi birakip esimle evlendim gittim b## mu vardi diyorum kendime isimi keske birakmasaydim

Back
X