akşam 6 mutfak kapandı

zeynepc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
220
0
66
Kayseri
arkadaşlar gelin birlikte deneyelim.akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemeyelim.bugün başlıyoruz.yılbaşında tartılacağız.bakalım en çok kim kilo verecek.ilk turda başarılı olursak ikinci turda yani ocak ayı boyunca birkaç değişiklik daha yapacağız.

NE DERSİNİZ?
VERELİM Mİ ARTIK ŞU KİLOLARI?

evet güzel bir yöntem :D

ama sabahlara kadar nette oturanlar için değil
insan 24.00'dan sonra acıkıyor
uyuması lazım yani:D

ben 90 kiloyum amacım 30 kilo verip 60 kilo olmak.bundan 3 yıl önce 61 kiloydum.süperdim.doğum kontrol hapları gebelik doğum emzirme derken bu hale geldim.iki ay önce oğlumu sütten kestim ama 3 kilo verdim 5 kilo aldım hep yerimde saydım.şimdi sıkı diyetler yapmak istemiyorum sadece yavaş yavaş da olsa sağlığımı bozmadan zayıflamak istiyorum:34:

bir ay boyunca herşey serbest deneyelim.bakalım kaç kilo vericez.eğer başarılı olursak ocak ayında sadece tatlıları yani şekeri çıkaralım hayatımızdan ama önce yılbaşına bir gelelim bakalım kaç kilo vericez

ben de 90lara yakınım belki de 90ım.. artık pantolonlar olmuyor.. 46 bedene zar zor sığıyorum.. 5 yıl öncesinde ben de 60tım.. ilaç kullandım maalesef..depresyon falan..

önemli olan da bu zaten akşam 6 dan sonra acıksak da iştahımızı sabaha saklayacağız

bence dıyet yapanlar
saat 24.00 gibi uyumalı
eğer sabhın 3üne 4üne kalınırsa cidden insan çok fazla acıkıyor

kaldı ki, en son yemek saatı aksam 6.

aynı durumdayız canım.bende 46 giyiyorum daha doğrusu giymiyorum.çünkü canım ne alışveriş yapmak istiyor ne de gardrobu açıp birseyler giymek.öyle eşofmanla tişortla dolaşıyorum.

tamam uyuyalım uyumasına da ben oğlumu yeni uyuttum mecburen şimdi girdim nete.gündüz fırsat bulabilirsem giriyorum ama en rahatı yine de o uyuyunca.

tamam uyuyalım uyumasına da ben oğlumu yeni uyuttum mecburen şimdi girdim nete.gündüz fırsat bulabilirsem giriyorum ama en rahatı yine de o uyuyunca.

canım benımkı acıkmamak için veya açlığını derinden hissetmemek için
sadece bir öneri.

kendımden bılıyorum
1,5 saat önce gözleme yedım

bence dıyetın sırrı; fazla geç yatmamak
yoksa ınsan nefsıne hakım olamıyor:27:

diyet grupları başlığında yeni konu açmak yasaktır yazıyor.yarın benimki de kapatılmış olur muhtemelen.birlikten kuvvet doğar demiştim ama neyse ben yine de bu yöntemi deniycem.hepimize sağlıklı zayıflamalar....

konum kapatılmazsa görüşürüz yine:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

başlığı taşısınlar diyet deneyimlerine..
ben de kilo yüzünden hiç birşey almıyorum uzun zamandır..
ama çok özeniyorum artık..

Back
X