Akşam akşam başımıza gelen sinir bozucu olay

sugarpare

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.411
7.020
358
Şu an bebeğimle birlikte ailemin yanında kalıyorum. Akşam üstü çarşıda dolandık. Giderken kuş pisliği geldi bebek arabasının üstüne. Ben de dönüşte arabanın üstünü kapattım. Çarşıdan dönerken ben bebek arabasıyla önden gidiyordum diğer aile fertleri arkamdaydı. Bir anda pat diye bir ses duydum. Yine kuş pisliği mi diye bakarken kocaman bir tükürük gördüm arabanın üstünde. Kan beynime sıçradı. Yukarı baktım baktım. Babam yanıma geldi böyle böyle oldu dedim. Bir iki dakika yukarı baktık nerden gelmiş olabilir diye. Babamla abim bir önceki binanın önüne gitti. Bakındılar. O sırada benim önünde bulunduğum binanın balkonunda adamın biri eğildiği yerden kalktı ama sırtı bize dönüktü. Sigarasından son bir fırt çektikten sonra içeri geçti. O adamı ben ilk dönüp baktığımda oturur vaziyette elinde sigarayla görmüştüm. Sonra babam yanıma gelince kaybolmuştu. Biz binanın önünde sesli sesli oradan mı geldi buradan mı geldi diye konuşurken insan hiç mi dönüp bakmaz kardeş siz niye binaya bakıyorsunuz demez. Gece olmuş 12. Ya yüzde yüz eminim o yaptı. Ama babamla abime söyleyemedim. Kan çıkardı. Şu an çok sinirliyim. Ağızıma geleni saydım. Adam içeri.girdikten sonra pislik, oküz diye bağırdım ama içim soğumadı. Tükürüğünle boğul diye bir not mu bıraksam. İnanın boğasım var herifi. O an bebeğimin üstünü kapatmasaydım yüzüne gelecekti. En kötüsü de ne biliyor musunuz? O anda bu balkondan geldi diyemedim babamların başı belaya girer diye. Biz orada bakınırken polis arabası geçti. Bir an durdursam mı diye düşündüm sonra da birşey yapmazlar ki diye vazgeçtim. Yani bu memlekette kafanıza s.çsalar eliniz kolunuz bağlı hiç birşey yapamıyorsunuz. Ya da biz mi ne yapacağımızı bilemedik.

Öküz dolu etraf ya iğrenç!!!
Ama bence o yapsa içeriye kaçardı. O adam olmayabilir yine de günahını almayın. Bile bile orda oturmaz bence..

Ben rastgele bağırdım. Direk o balkona doğru değil. Belki de öyle yapmalıydım bilmiyorum. Bazen eşimle yolculuk yaparken trafikte sorun oluyor. Eşim ağız dalaşına giriyor. O an hep sakinleştirmeye çalışırım. Haberlerde hep görüyoruz. İki kişi kavga ederken biri silah çekiyor bıçak çekiyor. İnsanlar canından oluyor. Çok mu pısırığım. Çok mu senaryo yazıyorum. Ama böyle durumlarda hep birine birşey olacak diye korkarım. Bugünkü olay da benzer bir durum işte.

Eşin adamın agzına iki tane çaksa adam haketmiş ama anne oldugun için sen kötu senaryolar yazıp temkınli olmk zorunda kalıyorsun belkide daha ıyı boşver adamı unut arabanın ustunu orttugun için kendını sanslı hisset

Iyi yapıyorsunuz boşverin bulaşmayın böyle tiplere.
İyiki örtmüşünüz örtüyü.

geçen yolda yürürken yere tüküren adamı çevirip; ''burası görüp görmediğin bir sürü canlının evi. Biri senin evine tükürse hoşuna gider mi? '' diye soruşum geldi aklıma hiç tahammülüm tok benim de.

valla ben başıma bişey geldiğinde hemen polisi arıyorum
sizde arayabilirdiniz

Bende okula giderken kulakligimi takip muzik diliyordum onumde bir adam baya da var mesafe. Yuruyorum. O esnada da muzigi kapattim sabahin korunde fazla geldi diye. Tam kapatmamla adamin gaz salışı bir olmustu. Benimde aklima bu geldi..

O balgam atan insanlara anlam veremiyorum zaten..

O burunlarindan cikan mukusu degisik bir yontemlere disari atmalari..
Bogazlarini disarida insan icinde siddetli bir sekilde temizlemeleri ve yere tukurmeleri..
Iki adam otesinde cop kutusu varken elinde ki copu oraya atmak varken usenio bulundugu yere sallamalari..

Tiksinc verici hepsi..

Çocuğuna kasti yapılmış birşey değil tamamen o adamın öküzlüğünün dışa vurumu.
Takılmayın, günümüzde daha tuvalet kullanmayı bilmeyen insanlar var.
Bu devirde ayakları ile klozete çıkan, olmadı hastanenin ortasına tuveletini yapan insanlar var- hepimiz gördük biliyoruz.

Ben geçenlerde bebeğimi gezdirirken yukardan üzüm tanesi fırlatıyodu bi kadın kafamı kaldırdığımda içeri kaçtı uzaklaştım biraz sonra tekrar çevirdim kafamı baktım yine çıkmış balkona atmaya devam ediyo sesimi çıkarmadım nasıl bi problemi vardı acaba :):)

hakikaten bu salgılarını doğal ortama bırakan insan müsveddeleri çok sinir bozucu!!!
acaba gidip balkonlarına yumurta filan mı fırlatsanız? şu aşamada yapacak başka bişey yok düşünüp üzülmeyin, iyi ki bebişe gelmemiş.

bizim sokaklarda da çok var böyle öküzlerden, yakınlarımda yaptıklarında "kusaydın bari?" filan diyorum hiç esirgemiyorum lafımı
anlıyorlar mı? hayır. bön bön bakıyolar, en azından içim soğuyor.

Bence bulasmayin derim simdiki imsanlarda ofke cok bir iki kelime dediyseniz yeter bagzen küçük seylerden felaket doguyor o yuzden sabirli davranin uzatmaya gerek yok çünkü kötüye gidebilir neler duyuyoruz televizyonda hic ugruna insanlar ölüyor aman kimseye bulasmayin kendinizi düşünün simdiki insanlarda vicdan hoşkörü yok cünkü

belli ki akli dengesi yerinde olmayan biri. bulaşmayın. Allah'a havale edin. sinirlerinizi bozduğunuza değmez. bir de bazı yorumlar çok doğru. insanlar park yeri için bile cinayet işler olmuşlar. devir kötü bunun paranoyayla ilgisi yok. her zaman olmasa da bazı durumlarda ya sabır deyip geçmek lazım.

Ay lisedeyken benimde bi inşaatın altından geçerken kafama birsey geldiğini hissettim ...yanımda ki arkadaşıma kafama kuş şicti galiba baksana dedim kız bi çığlık attı balgam bu tukurmusler diye... o an tüylerim diken diken oldu ... eve gider gitmez banyoya girdim saçima el sürmeden yarım saat su akıttım .. abla da banyoya girince aklına başka şey gelmişti :) ..Allah böyle Öküzlerin neslini kurutsun ureyemesinler inşallah

ıyyy iğrenç ya, nasıl bir mahluk bebek arabasına tükürmeyi düşünebilir kii, bebek yahu bu inanmıyorum pislikk. İyi ki kapalıymış üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…