Aksam aksam sinirlerjm zıpladı.

Çünkü bir tek bayramda oradaki akrabalarını görebiliyorlar Bunu da çok görmeyin ya yazık..
Bu kadının canı yok mu ayol? Oda tatil yapmak ister, ailesini görmek ister. Beraber hareket etmek ister, tek başına keyif aldığı planı yapmak evlilik değil bence.. benim de eşim çok seviyor memleketini tek git diyorum küçük bi yer gittiğinde herkes beni soruyor.. mecbur kalıyorum gitmeye gittiğimde de inanılmaz sıkılıyorum:) yani her evde olanı insanın kendisi bilir. Adamı salın diyeceğinize bu kadın ne hissediyor da bunu sormuş demek lazım. Bi yandan da artık kendi çekirdek ailesi var, ön planda onları tutacak akrabalarnı değil.

Daha inandırıcı olması gereken nedir?Evet çocuğunu bırakıp gitmesi çok saçma.
Değil kardeşim değil,bu bayram da böyle olsun deyin. Her bayram istemiyorsa ne var bunda.Çocuk da çocuk,ben de ben; hiç özleşmek istemez mi insan kocasıyla.
O çocuk yarın sizsiz çok bayram yapacak emin olun.

Değil kardeşim değil,bu bayram da böyle olsun deyin. Her bayram istemiyorsa ne var bunda.Çocuk da çocuk,ben de ben; hiç özleşmek istemez mi insan kocasıyla.
O çocuk yarın sizsiz çok bayram yapacak emin olun.
Cocuk yapabilir ama anne baba sırf kendi zevkleri için çocuğu bayramda annesiz babasız birakmamali ben mi çok saçma düşünüyorum bilmiyorum. Başka fikirlerede açığım ama bana bu durum normal gelmiyor hadi yıllık izinde gider tek başına tamam ama bayramda incelik çekirdek ailendir

İyi akşamlar kızlar. Az önce türünün son örneği kocam ağzında bi şeyler gevelemeye başladı. Bayramda dört gün koye gitsem olur mu? Olmaz dedim.bi insan cocugunu neden bayramda tek bırakıp koye gitmek ister.ya beni geçtim çocuğuna bunu yapmaya hakkı var mı haksız mıyım
Valla benimki gidiyo hemde 1 hafyaligina 🤣 oda fransada bizi tek birekip 2 cocukla gidiyo hiç dert etmedim sahsen 🤪

İyi akşamlar kızlar. Az önce türünün son örneği kocam ağzında bi şeyler gevelemeye başladı. Bayramda dört gün koye gitsem olur mu? Olmaz dedim.bi insan cocugunu neden bayramda tek bırakıp koye gitmek ister.ya beni geçtim çocuğuna bunu yapmaya hakkı var mı haksız mıyım
kocam bayramı ailesiyle geçirecek ben de kendi ailemle geçireceğim, bu teklif ondan geldi, valla çok sevindim 😅 çocuğumuz da benimle olacak. sen nasılsa annemlerde kalmak istemiyorsun zorlanmayalım dedi.

siz kv kp görümce falan çok mu seviyorsunuz?

kocam bayramı ailesiyle geçirecek ben de kendi ailemle geçireceğim, bu teklif ondan geldi, valla çok sevindim 😅 çocuğumuz da benimle olacak. sen nasılsa annemlerde kalmak istemiyorsun zorlanmayalım dedi.

siz kv kp görümce falan çok mu seviyorsunuz?
Görümce yok digerlerinide sevmiyorum galiba bilmiyorum. Zaten memlekette anane dede var. Kv kp burdalar

Önceki konuda haksızdın ama bunda haksız bulmuyorum seni.
Bayramda çekirdek ailesiyle program yapmayacak, özel günde serbest takılmayı düşünecek adam bir zahmet ağlayarak günlüğüne yazacak.
Beraber gitmeye para yoksa tek gitmeye de yoktur bu kadar basit.

Desen ki arabayı bende bırakıyor, ailemle ben de tatilde olacağım vs. Hiç sorun yok ayrı program yapılır. Eşler biri evdeyken diğeri arkadaşlarıyla falan tatile de gidebilir. Çok normal. Ama bayram günü karısını çocuğunu evde bırakıp köye gidemezsin.

Daha inandırıcı olması gereken nedir?Evet çocuğunu bırakıp gitmesi çok saçma.
Çocuk dediğiniz henüz birkaç aylık bebek değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Bayramda köye onsuz gitse ne olur ki? Çocukla da mı takım bu adam 🤣

Olayı çocuğunu bayramda bırakıp gitmeyi nasıl düşünür gibi dramatik bir noktaya getirmenizi ne gerek var? Bazen öyle de olabilir. Siz istemezsiniz ayrı ama sürekli çocuk üzerinden çıkarım yapmaya gerek yok.
Olmaz onlar bir takım.

Cocuk yapabilir ama anne baba sırf kendi zevkleri için çocuğu bayramda annesiz babasız birakmamali ben mi çok saçma düşünüyorum bilmiyorum. Başka fikirlerede açığım ama bana bu durum normal gelmiyor hadi yıllık izinde gider tek başına tamam ama bayramda incelik çekirdek ailendir
çocuk üzerinden bu kadar drama yapmaya gerek yok ki . kore savaşına gitmiyor hepi topu köyüne gidiyor. çok olmaz birşeyse sizin için siz de gidin eşinizle.

Benim eşimde köye gitti bayrama sonuna kadar kalacam dedi tmm dedimm senin gibi yapmadım yarın birgün ailesinden biri ölürse sana cephe alır benden demesi

Back
X