- 16 Haziran 2011
- 16.044
- 70.007
- 798
Çocuk 5 yaşındaymış.Çocuk dediğiniz henüz birkaç aylık bebek değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Bayramda köye onsuz gitse ne olur ki? Çocukla da mı takım bu adam![]()
5 yasinda ama yerinde durmaz hiç koşar hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk 5 yaşındaymış.Çocuk dediğiniz henüz birkaç aylık bebek değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Bayramda köye onsuz gitse ne olur ki? Çocukla da mı takım bu adam![]()
5 yasinda ama yerinde durmaz hiç koşar hep
Hmmm başka bir üyeyle karıştırmışım o zaman. Bir de bu üye önceki konusunda çocuğu bayramda babasıyla gezmeye kendisi yokken göndermek istemiyordu. O yüzden küçük olduğunu düşünmüş olabilirim. Beş yaşındaki çocuk neden anneden ayrı aktivite yapamasın anlamadım.Çocuk 5 yaşındaymış.
Kocaların bu takım olma durumundan haberi olmuyor genelde.Olmaz onlar bir takım.
Çocuğu o kadar saat yola gönderemem yada godnersemde kayboldu mu araba mı çarptı diye gelene kadar acillik olurum .keşke böyle olmasam ama malesef anneme bile bırakıp dışarı çıkmadım hic
Önceki konusunda bu soruna da cevap vermişti. Eşi çocuğu biraz rahat bırak; koşsun, oynasın vb derken çokta haksız sayılmaz gibi duruyor.Hmmm başka bir üyeyle karıştırmışım o zaman. Bir de bu üye önceki konusunda çocuğu bayramda babasıyla gezmeye kendisi yokken göndermek istemiyordu. O yüzden küçük olduğunu düşünmüş olabilirim. Beş yaşındaki çocuk neden anneden ayrı aktivite yapamasın anlamadım.![]()
Yine çıkarıp vurdun masaya reis.Önceki konusunda bu soruna da cevap vermişti. Eşi çocuğu biraz rahat bırak; koşsun, oynasın vb derken çokta haksız sayılmaz gibi duruyor.
Ancak bu kadar evhamla çocuğu 5 dakika boş bıraksa çocuk düşer mi düşer. Beklenen kehanet durumu gerçekleşir. Konu sahibi de "ben demiştim, ben çocuğumu biliyorum vb" der muhtemelen.
Kızmadım zaten sakince bayram gibi günlerde birlikte olalım dedim tamam dedi.Ama tamam demesi şuan onun bunu düşünmesi gerçeğini degismedi.Çok dramatize etmiyor musunuz?
Kızabilirsiniz ama abartmaya gerek yok, sormuş neticede.
Olabilir bende bazen bayramı tatili fırsat bilip eşim olmadan bir yerlere gidebilirim, gidiyorum da.
Bazen o da gidiyor.
Bir birinizi bu kadar sık boğaz etmeyin, bayramda sizi yalnız bırakmak düşüncesi değil bu, 4 5 gün tatil olarak görülüyor artık onu nasıl değerlendirebilirim düşüncesi.
İstemiyorsanız sakince hayır bayramı birlikte geçirelim demeniz yeterli.
Ay bayramda birlikte olmak istiyorum diye aileden birine bi şey olunca bana cephe alan adam ötede oynasin ne yapayım yani aileni görme diyen yok gitsin normalde görsünBenim eşimde köye gitti bayrama sonuna kadar kalacam dedi tmm dedimm senin gibi yapmadım yarın birgün ailesinden biri ölürse sana cephe alır benden demesi
Hayır artık var biz z takımıyızKocaların bu takım olma durumundan haberi olmuyor genelde.![]()
E heralde hakkını vermeyeceğim isim bulur muyum?Yine çıkarıp vurdun masaya reis.
Konu sahibi kullanıcı adının hakkını veriyor o zaman. Gerçekten takık görl.
Biraz da relax girl olmayı dene. Emin ol böyle kendini yıpratırsın.E heralde hakkını vermeyeceğim isim bulur muyum?![]()
Vallahi harika fikir hadi inşallahBiraz da relax girl olmayı dene. Emin ol böyle kendini yıpratırsın.![]()