akşam akşam şoklara girdim

Bende raslamistim bir keresinde..
Muhtemelen farkinda değillerdir isigi kapasalarmis iyiymiiis

taş atıp kaçın şaka şaka.. bakmamak görmemek en iyisi

Ayıp ya huuu küçük çocuk da görebilirdi görmüş de olabilir.Bende bi keresinde teyzemle balkonda otururken mahallede kına gecesi vardı sokak da kadının bi tanesi perde açık tabi düğün evi orasydı sanırım iç çamaşırını indirip pedini değiştirmişti bayan da tesettürlü bi bayandı sanırım telaşdan net bir şekilde görmüştük

Akşam ışık yanarken tülü çekmeden bırak fanfini yapmayı,oturamam bile Baya relaxlarmış. Her seferinde aynı şey olmaz inş.

Ben gece isik acikken o isi yaptigimizda guneslige bile guvenemiyorum golgemiz yansima yapar, disardan gorunur falan... Direk fonlari cekiyoruz. Bizim milletimiz bu konularda hassas oldugu icin gordugu an gider dedikodu yapar, mimlenirsin, duymayan kalmaz. Keske gormezden gelinebilse ne diyelim, tabi her zaman olmadigi surece. Unutulur, o an akla gelmez vs vs...

ışıka gerek yok bence karanlık daha güzel nihahahaha

bizim karşı komşumuz yaz kış perdeleri sonuna kadar gerer. evde çocuklar ne yapıyor kadın ne yiyor ne izliyor görürüz hatta tv bile açmaya gerek yoktur isteyen onların tv den izleyebilir
teshircilik de farklı bir olay sanırım perdeleri tamamen açmak neyin nesidir :)

Evde bikac cam haric hic perde acmam, bizim ev sahibinin karisi sirf bu yuzden gitmis burdan cunku. Kadin evde seksi gecelikler giyiyormus, komsular gormus bunu dedikodusu taaa kaynanasina kadar gitmis. Oglunu sisirmis, bu da karisini alip gitmis burayi da kiraya vermis bu cevre cok dedikoducu bizim

ayy bu millete sakız olmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…