akşam akşam şoklara girdim

Bende bi sabah şok olmuştum :s yatak Odasında küçük bi balkon var bizim, sabah havalandırmak için kapıyı açtığımda karşı komşuyu uygunsuz bi biçimde görüp kapıyı Açmamla kapamam bi olmuştu.. Eşime de sakın perdeyi açma diye tembih etmiştim. Üstelik de sabahın körüydü

ya olay belki spontane gelişti o heycanla perde filan kapamayı unuttular, sonrada yarıda kesmemek adına gören görmüştür diye tam gaz devam ettiler

Bilerek de nasil yapilir anlamiyorum ki birilerinin gorme ihtimali bile utandirir beni rahat olamazdim yani sapiklar beence yada o evde farkli seyler oluyor reklam mi yapiyorlar ki musteri cekmek icin
ayyy ya bizde de perdenin yarsıından biraz azı açık kalamıştı bir keresinde. ama en yakın ev ile arası 50 metre. taaaa banyodan gelince farketmiştim, onun gibi olmus olablir mi diye şeyettim.. biz görülmemişizdir di mi

Evin konumuna ve diger apartmanin konumuna bagli canim tabii bir de isigin acik yada kapali olduguna, ayrica sizin gibi bir durum olsa bu gece de ayni goruntuyle karwi karsiya kalmazdim dimi

arkadaşım sen yine bu yaşta böyle şeyle karşılaştın.ben ve kuzenim çocuktuk.yaz günü annemler içerde oturuyordu bizde balkonda oturuyorduk.kuzenim farketti meyra karşı cama bak dedi adam kadını öldürüyor dedi.kadınla adamın gölgesi perdenin arkasından okadar net belli oluyorduki ne yaptıklarına birtürlü anlam veremiyorduk.yatakları camın kenarında adam kadının üstünde adam kadına gidip geliyor kuzenimle korktuk koşarak annemlere anneeee koş adam kadını bıçaklıyor öldürüyor dedik.annem geldi ayıp ayıp bakmayın dedi. çok şaşırdık çünkü biz öldürdüğünü düşünüyorduk. jeton sonradan düştü bize büyüdükce.çünkü çok etkilenmiştik

Bu olayi cocukken yasamaniz buyuk talihsizlik canim, ama dusunsene benim gordugum perde filan yok hersey gayet net bir sekilde gozukuyor ve bu apatmanda yasayan birsuru cocuk var o cocuklar bunu gorse ne olucak gercekten anlamiyorum amaclari ne hadi dun unuttular belkide diye birsuru yorum yapan oldu, e bugunde degisen bisey yok yine ayni manzara

terbiyesi,ahlakı olan camını, penceresini kontrol eder zaten açıkmı diye.demekki sizin karşı komşunuz topluma açık seks yaşamak en büyük fantazileri

terbiyesi,ahlakı olan camını, penceresini kontrol eder zaten açıkmı diye.demekki sizin karşı komşunuz topluma açık seks yaşamak en büyük fantazileri
Aynen oyle canim ama bu durumun hergun olmasi bence yakinda butun apartmani isyan ettirir ki insallah oyle olur da bi cozum yolu bulunur

sevişgenler bugünde mi alenen yaptılar.

apartman görevlisi ya da yönetici var mı sizin ya da onların bir şekilde uyarsalar.
çekilmez yahu.

Hergunde sevisilirmi ayol. Havalar soğuk zaten. onuda geçtim burada KK da yeni evliler konu acip dert yaniyor ayda yilda bir oluyor diye bunlar ne yiyip ne iciyo Acep hergun hergun.

Yazik kadina uzuldum eminim farkındabile ddeğildir :)

Bencede farkında değiller gorunduğunun
Normal bir erkek eşinin böyle teşhir olmasını istemez

apartman görevlisi ya da yönetici var mı sizin ya da onların bir şekilde uyarsalar.
çekilmez yahu.
Apartman yoneticisi yasli adam nasil anlatilir ki ama gelini de bu apartmanda yeni tanistim ona uygun bi dille anlatmayi dusunuyorum insallah bi faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…