akşam akşam şoklara girdim

bende bakarım ki...
önümde sevişmeye utanmıyur ben niye utanayım :):)

Adres vereyim gel bak o zaman, aynen oyle hic isim yok kkya yazayim dedim,
Evet isik acik ben hayal gucumu calistirip orda sevisen bi cift yarattim, sonrada buraya yazdim sizofrenim ya ben, hay yarabbim ya illa cikacak boyle sivri tipler.

Bizim eski oturduğumuz yerde de apartmanlar iç içeydi,akşamları lamba yaktın mı mecburen tülün altından kalın perdeyi çekmek zorunda kalıyorduk bir tek biz değil komşularda çekiyordu,yoksa banyoya girişimiz,tuvalete girişimiz bile görülüyordu,bizim yatak odasının penceresi ile karşı binanın yatak odası tam karşı karşıyaydı eğer lamba yaktığın an perdeyi çekmezsen yaptığın herşey görünüyor,bazı yerlerde maalesef evler iç içe ve herşey görünüyor.

Burada verip veriştirenlerin %100 çaktırmadan izleyeceklerine bahse girerim böyle bir şey görseler. Kekimi yiyin, beni yemeyin. Valla farkında olmayadabilirler, public seviyor da olabilirler. Benim umrumda bile olmazdı, amaaan.

bende bakarım ki...
önümde sevişmeye utanmıyur ben niye utanayım :):)
Aman onlar film çekerse alenen, millet de bakar yani, utanmaları lazım. Yani biri senin anadan üryan her yanını görse yerin dibine girmen lazım. Bundan çekinmeyen biri yani ne bileyim.
aynen ya çok da olay oluyor böyle hemen hepimiz cama çıkıyoruz mahallece
Valla bir kere ben kavgayı nasıl iyi dinlediysem, karşı binadaki teyzenin gelininin oğlundan boşandığını, oğlanın hapse girdiğini, gelinin de tekrar hamile olduğunu öğrendiydim

Cok yakin degil aslinda ama sonucta aksam vakti perdesiz isik acik bi ortam yataklarida yuksek heralde baya net goruluyodu hetsey

Cok yakin degil aslinda ama sonucta aksam vakti perdesiz isik acik bi ortam yataklarida yuksek heralde baya net goruluyodu hetsey
Eski oturduğumuz yerde çok iç içeydi o yüzden çok sıkıntı çektik,şimdi oturduğumuz yer çok rahat.

maşallahhhh

sosyal deney mi yapıyorlar acaba
Ayy tutamayacağım kendimi Kk da hepimiz biliriz, çok sosyal deneye kurban gittik Bekretler falan derken yazılı olarak çok deney yaptılar
Ama bu defaki eyleme dökülmüş, hem de üreme hakkında, çok fonksiyonel çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…