- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Canım git yarın kırtasiyeden iyi bir düdük al. Bir daha o şekilde gördüğünde gizlenerek var gücünle düdüğü çal dikkatlerini çekene kadar, bir iki düdük sesinin yalnızca kendi icraatları sırasında çaldığını duyduklarına ister istemez izlendiklerini fark eder dahası civarda bir sapık olduğunu sandıklarından perdeleri çekiverirler. Ha yok alenen sapıklarsa teşhirden hoşlanıyorlarsa o halde gideceğin merci belli...
Aynen simdi aklima takilan acaba esimde daha onceden fark ettide ben gormiyim diye bana soylemiyo mu ki sizce sorsam miyuh artık ya. muhtemelen başkaları da görmüştür, mahalleye canlı yayın.
tam yemek saati insanlar evlerinde, çoluk çocuk ayakta.
kazık kadar insanlar görünüp görünmeyeceğini bilmezler mi, tamamen teşhircilik.
sorma :) ...Aynen simdi aklima takilan acaba esimde daha onceden fark ettide ben gormiyim diye bana soylemiyo mu ki sizce sorsam mi
sorma :) ...
Soylemiyim en iyisi dediginiz gibi, kendisi fark etse kesin bana soylerdi zaten ya adam zaten calismaktan eve zor geliyo bide balkona cikip elalemimi gorecek. En iyisi soylememek.Bencede sorma bisey deme simdilik eşine...
Allahım ne cin fikirli kadınlar var güldürdünüz beniCanım git yarın kırtasiyeden iyi bir düdük al. Bir daha o şekilde gördüğünde gizlenerek var gücünle düdüğü çal dikkatlerini çekene kadar, bir iki düdük sesinin yalnızca kendi icraatları sırasında çaldığını duyduklarına ister istemez izlendiklerini fark eder dahası civarda bir sapık olduğunu sandıklarından perdeleri çekiverirler. Ha yok alenen sapıklarsa teşhirden hoşlanıyorlarsa o halde gideceğin merci belli...
Evet boyle devam ederde tekrar gorursem polisi ararim zaten canimTeşhirciliğin kişisel özgürlük alanına girdiğini sanmıyorum.
Bu şekilde devam ederse polisten uyarı cezası almalarını sağlayabilirsin.
iyimiş :):)Ay benim oturduğum yerde evler çok yakın birbirine
Gece wcye kalktım
Bir ses, dedim birine bir şey oldu
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin orgazm sesi
"ahh, ahhhh"
Dedim rüya mı görüyorum baya da dinledim
Ertesi gün apartmanda bir yazı "lütfen erotik sesler çıkarmayınız" tarzında koptum
Tamam ya işte, böylece tepki alırlar ve konu kökten çözülmüş olur. ***leri yiyorsa bir daha yapsınlar bakalım :)Farkli bir cozum sekli canim ama dudugun sesini duyan cama firlarsa herkeste o manzarayi gormus olur boylece
He cıbıllarmış Kova hatunumçıplaklar mı :)
Apartmandaki yazi orjinalmis gercekten alenen yazmislar yaniAy benim oturduğum yerde evler çok yakın birbirine
Gece wcye kalktım
Bir ses, dedim birine bir şey oldu
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin
"ahh, ahhhh"
Dedim rüya mı görüyorum baya da dinledim
Ertesi gün apartmanda bir yazı "lütfen erotik sesler çıkarmayınız" tarzında koptum
Benimde aklim orda ama nefsime hakim olup gunaha girmemeye calisiyorum canimHe cıbıllarmış Kova hatunumAllah iyiliğini versin kız
Kıh kıh valla açıkta olana bakarım, vallaha sapık falan da değilim de böyle aykırı durumlarda rahat olamıyorum dedektif merakı baş gösteriyor
iyimiş :):)
sevişenede yazık dinleyene de :)
Apartmandaki yazi orjinalmis gercekten alenen yazmislar yanibirde cam acikken o sesler nasil cikarilir yahu camlar kapaliyken bile alta uste gidiyo ses simdiki evlerde duvarlar ince illaki gider, gerci boyle insanlarin umrundami birak ses duymayi insana gosteriyorlar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?