akşam akşam şoklara girdim

Farkli bir cozum sekli canim ama dudugun sesini duyan cama firlarsa herkeste o manzarayi gormus olur boylece

Aynen simdi aklima takilan acaba esimde daha onceden fark ettide ben gormiyim diye bana soylemiyo mu ki sizce sorsam mi

Teşhirciliğin kişisel özgürlük alanına girdiğini sanmıyorum.
Bu şekilde devam ederse polisten uyarı cezası almalarını sağlayabilirsin.

Sürekli oluyorsa apartman görevlisi vs bir şey yok mu eşiniz söylesin hangi apartmansa onun görevlisine. uygun bir dille tabii. ya da bir defalık bir şeyse boşverin tabii
Ben perdenin kenarı incecik açık olsa acaba karşılardan görürler mi vehim ediyorum millet ne rahat

Allahım ne cin fikirli kadınlar var güldürdünüz beni

sormayın, görmediyse de göstermeyin, bu durumu dışardan gören göz olmak iğrenç.
bildiğim kadarıyla şikayete açık bir durum. teşhir ve tacize giriyor, şikayet edilirse aile mahkemesi bakıyor.

Ay benim oturduğum yerde evler çok yakın birbirine
Gece wcye kalktım
Bir ses, dedim birine bir şey oldu
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin orgazm sesi
"ahh, ahhhh"
Dedim rüya mı görüyorum baya da dinledim

Ertesi gün apartmanda bir yazı "lütfen erotik sesler çıkarmayınız" tarzında koptum

iyimiş :):)
sevişenede yazık dinleyene de :)

Apartmandaki yazi orjinalmis gercekten alenen yazmislar yani birde cam acikken o sesler nasil cikarilir yahu camlar kapaliyken bile alta uste gidiyo ses simdiki evlerde duvarlar ince illaki gider, gerci boyle insanlarin umrundami birak ses duymayi insana gosteriyorlar bile.

Hiç işiniz yok hemen ay kk ya yazayım mı dediniz ya nasıl görünüyor onu çözemedim o kadar nasıl karşıya karşıya oluyorkimse de ışıo açık alebi yapmaz ama karanlık olduğu için balkonu farketmemiş olabilirler ya da o saatte çıkacağınızı düşünmemişlerdir ani gelişmiştir ama yatakta yatan insankar pencereden nasık gözükür

Benimde aklim orda ama nefsime hakim olup gunaha girmemeye calisiyorum canim

iyimiş :):)
sevişenede yazık dinleyene de :)

hiç olan var olmayan var yav biz çişe kalkıyoruz adamlar sevişmeye

sen de git kapılarına yapıştır istersen
gece ya duymayız sandılar zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…