Akşam akşam yaşadığım can sıkıcı olay yardım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar araba kullanırken bilmediğim yolda sola dönücektim haliyle yavaşladım arkadan çok hızlı giden bi araba geldi sellektör yapa yapa. Bende sağa kırdım ama korktum ve kornaya bastım. Araba ilerde durdu içinden indi bir hışımlar bağırdı çağırdı. Ama görseniz arabadan insem döverdi beni.

Açıkçası suçum olduğunu da düşünmüyorum. Plakasını aldım şikayet etmeyi düşünüyorum. Keşke bende inseydimde polisi çağırsaydım hemen çok pişman oldum. Aklıma gelmedi polisi çağırmak. Direk hakaretten şikayetçi olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

artik gecmis gitmis bu olay,ama aklinizda olsun kadin gorunce erkekler korkutma maksatli abaniyorlar kornaya ya da selektor yapiyorlar siz panige kapilmayin ani hareketler yapmayin trafikte sakin hic telas yapmadan gidin ayrica sehir icinde son sürat gitmesin o da gerektiginde fren yapacak hizi korusun sen donmesen de orda cocuk falan firlasa onune napcakti yine durcakti illa ki

artik gecmis gitmis bu olay,ama aklinizda olsun kadin gorunce erkekler korkutma maksatli abaniyorlar kornaya ya da selektor yapiyorlar siz panige kapilmayin ani hareketler yapmayin trafikte sakin hic telas yapmadan gidin ayrica sehir icinde son sürat gitmesin o da gerektiginde fren yapacak hizi korusun sen donmesen de orda cocuk falan firlasa onune napcakti yine durcakti illa ki

Aynen öyle o kadar hızlı geliyordu ki. Hatalı yine o bence. Şikayet etmek istiyorum ya yanına kalmasın terbiyesizin

Bütün yollar bu magandaların sanki. Öyle araba kullanıyorlar ki sanki tabakhaneye B.. yetiştirecekler. Sabır anlayış denen bir şey yok

Arkadaşlar araba kullanırken bilmediğim yolda sola dönücektim haliyle yavaşladım arkadan çok hızlı giden bi araba geldi sellektör yapa yapa. Bende sağa kırdım ama korktum ve kornaya bastım. Araba ilerde durdu içinden indi bir hışımlar bağırdı çağırdı. Ama görseniz arabadan insem döverdi beni.

Açıkçası suçum olduğunu da düşünmüyorum. Plakasını aldım şikayet etmeyi düşünüyorum. Keşke bende inseydimde polisi çağırsaydım hemen çok pişman oldum. Aklıma gelmedi polisi çağırmak. Direk hakaretten şikayetçi olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Gerekeni yapın böyle terbiyesizlere göz yummamak gerek

Sadece polise şikayette bulunun bence.
Ayrıca arabadan inmek gibi bir şey yapmadığınız iyi olmuş.
Millet kafayı yemiş durumda çünkü Allah korusun manyağın teki de olabilir.

Şöyle birşeye yapıştıracaksın fotoyu.Birde belinde oyuncak silah.:spor::spor:
Göstereceksin sonra:deli:
polis_emeklileri_kimlik_magduru_h279748.webp

Bugün trafikte tali yolda en az 100 km hizla makas atan porsche gördü bu gözler:D iyiki inmedin maganda cok.
Şikâyet edersin de bir şey olacağını sanmam

İyiki arabadan inmemişsin bazı magandalar bayan sürücü diye bilerek yapıyorlar

Sikayetci olsan bile ispat yok bisi yok elin bos dönersin..

İnmediğin çok iyi olmuş artık bakkalda satılır gibi pompalılar satılıyor ve çok psikopat var Allah korusun yani. Polise şikayet et en güzeli.

İyi ki araçtan inmemişsiniz, yol vermeyip olduğu gibi devam edebilirsiniz ayrıca. Çarpmaz, çarpsa bile kusurlu olur ödemek zorunda kalır. Maganda işte unutmaya çalışın. Şikayet etseniz pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama şikayet edin. Geçmiş olsun çok

trafik magandası

Back
X