Akşam bana sorarlarsa ne diyeyim?

Siz de zaten yeni başlamışsınız deneme sürecindesiniz.kurumun Uzun süreli çalışanı olsanız referansınız önemli sayılır ve dikkate alınır. Bence sormazlar bile size. Yüzlerce kişi alıyorlar onların işe alım kriterleri zaten nettir, sizin söylemenize gerek yok.
Beni deneyımsız aldılar ya. Bu kızda da deneyım yok, buraya gırmeyı cok ıstıyor. Aksam derse gıdecegım. Bakalım bısey dıyecekler mı. Benım cv mı alınca hemen gorustuk mudurle, kız gorustu mu hıc bılmıyorum

Ben evime yakın bir dershanede işe başladım. Deneyim hiç yok. Şuan sıkıntısız devam ediyorum. Alt komşumda cografya mezunu. Heryere başvurdu ama almamışlar. Bugün beni gördü. Diger komşu dershanede işe başladıgımı söylemiş. Sizin oraya başvurcam falan hattı. Hatta ben eve çıkıyordum, şimdi cv vercem falan dedi. Akşam kurumdakiler bana sorarsa ne diyeyim.Birde siz olsanız komşumu da işe alın dermisiniz
Hayatta demem😐 ayrica profesyonel bir kurum neden gelip sana Sorsun komsunu?cv sine bakarlar herhalde. Ise insan mi aliyorlar yoksa baska birsey mi? Sen nerden bileceksin komsunun iyi olup olmadigini isi konusunda?

Ben evime yakın bir dershanede işe başladım. Deneyim hiç yok. Şuan sıkıntısız devam ediyorum. Alt komşumda cografya mezunu. Heryere başvurdu ama almamışlar. Bugün beni gördü. Diger komşu dershanede işe başladıgımı söylemiş. Sizin oraya başvurcam falan hattı. Hatta ben eve çıkıyordum, şimdi cv vercem falan dedi. Akşam kurumdakiler bana sorarsa ne diyeyim.Birde siz olsanız komşumu da işe alın dermisiniz
Hayır demem
Komşu da dersanedeki yöneticiler de konuyla ilgili yorum yaparlarsa hayırlısı derim, çok içinde olmam konunun

Cv bırakırken sizinle komşu olduğunu söyleyeceğini sanmıyorum ama velev ki söyledi gelip sizin gibi yeni başlayan bir elemana komşun cv bıraktı nasıldır diye sormazlar zaten. Tutun ki sordular bilmiyorum der geçersiniz

Komsunuz sizi referans gostermediyse çalıştığınız kurum nereden bilecek komsunuz oldugunu.
Ayrica hic bir isveren calisanina yeni calisanini sormaz zaten. Cvlerde bile calisma arkadasi veya ustu referans alinir aile ve tanidik referanslari gormezden gelinir.

Size soracaklari bir durum yok ortada. Siz gidip komşum başvuru yaptı demeyin. Olaki sordular, Referans değilseniz bilmiyorum diyin geçin.

Haklısınız. Komşu olduğumuzu falan söylerse onlarda bana söyler, cv bıraktı sız söylemıssınız dıye
Komşunuz olduğunu cv bıraktığını söylerlerse "aaa öyle mi hayırlısı olsun" de geç. Çok üstelerlerse nasıl biridir diye "yakınen tanımadığım için yanlış bir şey söylemek istemem" dersin. Gayet basit. Niye bunu sorun yaptın ben anlayamadım. Hayat böyle yaşanmaz ya hu. Güzel sinirlerine yazık. Bu kadar her şeyi kafaya takma.

Komşunuz olduğunu cv bıraktığını söylerlerse "aaa öyle mi hayırlısı olsun" de geç. Çok üstelerlerse nasıl biridir diye "yakınen tanımadığım için yanlış bir şey söylemek istemem" dersin. Gayet basit. Niye bunu sorun yaptın ben anlayamadım. Hayat böyle yaşanmaz ya hu. Güzel sinirlerine yazık. Bu kadar her şeyi kafaya takma.
Haklısınız. Sormadılar. Galıba cv bırakıp gıttı. Zaten cografyacı falan az alıyormus. Tek hoca yetıyotmus. Alacaklarını sanmıyorum

Ya siz de az fesat değilsiniz. Girerse girsin ne olacak. Nerdeyse dua edecekseniz girmesin diye

Back
X