Akşam yemeği için ne giyeceğime karar veremedim

eliff90

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
47
4
286
kızlar, yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşım beni hafta sonu ailesi ile tanıştırmak istiyor,onun için akşam yemeğine davet etti.Ben ise ne giyeceğimi bir türlü karar veremedim.Daha doğrusu gece için giyecek pek uygun kıyafetim yok.Bu şehirde öğrenciyim,yani hafta sonuna kadar alış veriş yapma olanağım yok.Elde olanlar la yardımınızla birşeyler uydurmak istiyorum.genellikle (bölümüm gereği) spor giyindiğim için Elimde kot pantalonlarım badilerim staj için aldığım ceket ve etek takımım 3 tane saten gömlek 1 saten pantalonum var.lütfen yardımlarınızı bekliyorum:59:

canım sözlenmeye gitmiyorsun alt tarafı bir yemek kot pantolonla gidebilirsin. tabi sosyetik değillerse:)))

canım sözlenmeye gitmiyorsun alt tarafı bir yemek kot pantolonla gidebilirsin. tabi sosyetik değillerse:)))

valla tılsımcığım, hali vakitleri yerinde erkek arkadaşımın arabası var.ben birlikte iken hep kot ve badi giyiyorum.ailesi ile tanışırken üzerimde biraz daha ağır kıyafetler olsun istiyorum.onun için saten gömlek ve saten pantalon düşünüyorum.tabi renkleri uyarsa

Bence saten gömlek ve saten pantolon güzel bir seçim olabilir. Altına topuklu ayakkabı ile gayet şık olur diye düşünüyorum. Makyajını sade yapabilirsin. Takıların da şık ve sade olabilir.
Bir arkadaşından güzel bir elbise de ödünç alabilirsin. Tabi mümkünse :8:

6 ay olmuş daha bence tanışmak için erken..
ama gideceksen de normal gezmeye giderken giyindiğin gibi giyin..
çokta kasmaya gerek yok..
fazlası da abartı olur sanki.. :31:

Bence saten gömlek ve saten pantolon güzel bir seçim olabilir. Altına topuklu ayakkabı ile gayet şık olur diye düşünüyorum. Makyajını sade yapabilirsin. Takıların da şık ve sade olabilir.
Bir arkadaşından güzel bir elbise de ödünç alabilirsin. Tabi mümkünse :8:

ev arkadaşlarım yaz dönemi olduğu için memleketlerine gittiler.yani ödünç elbise alacağım kimse yok.her halde ben saten gömlek
saten pantalon kombinasyonunu deneyeceğim.

kızlar saten gömleklerim kırmızı,yeşil ve siyah renkli.siyah pantalonun üzerüne hangisi daha iyi gider.ayrıca alt parlak üst parlak kötü gözükür mü acaba,üüüüüüffffff ya.

Alt üst parlak biraz sırıtabilir.Ama kot üzerine saten gömlek ve altına topuklu ayakkabı deneyebilirsin. Gömleğin ve kotun modelini bilemiyorum ama bir dene bak. Eteklerinden biri de olabilir.Ama alt üst saten olmaz bence

uzun kollu da sırıtır sanki ya.. saten gömlek saten pantolon bence hiç hiç olmaz... kotla normal gömlek giysen canım ya, takılarla saçınla fln ağır olsan mesela.. saten gömlek biraz frapan gibi ilk buluşmaya, rengi kırmızıysa özellikle :s yeşil de öyle de kırmızı daha bi tabi

Kot,üzerinede gömleklerden birini tercih edersen gayet yerinde olur bence.Hafif bir makyaj,babet bir ayakkabıyla durumu kurtarabilirsin,endişe etme. :))

gömleklerim belden oturtmalı.yeşil ile kırmızı uzun kollu.siyah kısa kollu

Siyah olan kısa kolluymuş ne güzel. Kotun üzerine gümüş rengi bir kolye ve küpe ayrıca yine açık renk bir çanta ve topuklu ayakkabılarla hoş bir kombinasyon olur diye düşünüyorum. Yarı spor yarı klasik hem de bir ev yemeği için ideal.Saçların uzunsa maşayla hafif kıvırarak gevşek günlük bir topuz yapabilirsin.Makyajı da yaptın mı tamamdır :66::66:

Son düzenleme:
uzun kollu da sırıtır sanki ya.. saten gömlek saten pantolon bence hiç hiç olmaz... kotla normal gömlek giysen canım ya, takılarla saçınla fln ağır olsan mesela.. saten gömlek biraz frapan gibi ilk buluşmaya, rengi kırmızıysa özellikle :s yeşil de öyle de kırmızı daha bi tabi

ayşeciğim beden eğitimi bölümünde okuyorum.onun için günüm eşofman içinde geçiyor.hiç özel gecelere düşünerek bişey almadım.
bundan dolayı normal gömlekte almadım.saten gömlekleride stajda takım elbise içine giymek için almıştım.daha gösterişli göründüğü için.

Siyah olan kısa kolluymuş ne güzel. Kotun üzerine gümüş rengi bir kolye ve küpe ayrıca yine açık renk bir çanta ve topuklu ayakkabılarla hoş bir kombinasyon olur diye düşünüyorum. Yarı spor yarı klasik hem de bir ev yemeği için ideal.Saçların uzunsa maşayla hafif kıvırarak gevşek günlük bir topuz yapabilirsin.Makyajı da yaptın mı tamamdır :66::66:

teşekkür ederim fikrin için.takılar ile saç ve makyajda sıkıntım yok,onu çözerim.
kotun üzerine gömlek olur mu ki?klasikle spor.ya ne kadar zormuş bu hazırlık kıyafet yokluğunda.şeytan diyor giy eşofmanları git.

ben şu an gerçekten mahvolmuş durumdayım.erkek arkadaşımla görüştük.hafta sonu ankarada doktor ablası ile eniştesi vardı.onlarda geliyormuş.iyice strese girdim.şu an gömlekleri pantolanları tek tek giyip giyip çıkarıyorum.bir türlü beğenmiyorum.acaba etek üzerine saten gömlek mi giysem?o zamanda iş yerinde çalışan biri havasına mı bürünürüm.offff offff:84:

teşekkür ederim fikrin için.takılar ile saç ve makyajda sıkıntım yok,onu çözerim.
kotun üzerine gömlek olur mu ki?klasikle spor.ya ne kadar zormuş bu hazırlık kıyafet yokluğunda.şeytan diyor giy eşofmanları git.

Haklısın çok daraltıcı bir durum ama napalım aile,tanışma vs işler böyle oluyor işte. Kot üstü gömlek benim çok kullandığım bir tarz. Ama öyle tabi klasik fırfırlı gömlekler falan değil. Düz modelse giyerim kotun üzerine.Kotun kemer kısmına da boncuklu fularlarımdan takarım.İş yerinde kullanabileceğim yarı klasik şeyler yaratıyorum işte.Eteklerin nasıl belki onları da kullanabilirsin.

Haklısın çok daraltıcı bir durum ama napalım aile,tanışma vs işler böyle oluyor işte. Kot üstü gömlek benim çok kullandığım bir tarz. Ama öyle tabi klasik fırfırlı gömlekler falan değil. Düz modelse giyerim kotun üzerine.Kotun kemer kısmına da boncuklu fularlarımdan takarım.İş yerinde kullanabileceğim yarı klasik şeyler yaratıyorum işte.Eteklerin nasıl belki onları da kullanabilirsin.

eteklerim kumaş.renkleri siyah ve gri.ikiside boy olarak diz hizası ve bedene oturuyor.

Back
X