Akşam yemeği

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Kızlar 7 aylık evliyim. Kendimi geliştirmek adına sürekli yeni yemek tarifleri deniyorum arada zorlanıyorum beceremicem diye ödüm kopuyor 3 gün önce arnavut böreği yaptım. Kendim elde açma kayseri mantısı yaptım ama bişeylwrin bana zor gelmeden hızlı bi şekilde yapmak istiyorum bu akşam beyti kebabı yapmak istiyorum sizce becerebilir miyim

Birşeyi başarmak için istek yeterli diye düşünüyorum. Maşallah sende azimli duruyorsun. E şimdiden afiyet olsun ellerine sağlık diyelim

vallahi cok büyük bir dertmis...benim niye acaba böyle dertlerim yok
konuyu yemek bölümüne acsan daha dogru olurdu galiba. ama becerirsin herkes deneyerek ögreniyor

:)))))))
korkma eskisi gibi, kaynanadan yemek yapamadığında dayak yenen günler geride kaldı
ilkinde değil ikincisinde becerirsin olmadı üç
tek korkun bu olsun kardeş
yolun açık olsun
hünerini el maharetini bilmediğimizden evet becerirsin yada hayır beceremezsin demek mantıklı gelmiyor şimdi bana

Yeni evlilerin klasik derdi sanirim. Bir de calisinca iyice zor. Ben bulgur pilavi yapcam valla aceleden. Misafirim var cunku hazirlik yapmam lazim :-(

Acıktım ha

Yaparsınız tabii ya, neden yapamayasınız?
Acemi şansına inanırım ben, bu seferki güzel olur ama diğer beytilere garanti veremiyorum

Elinizi çabuklaştirmak için mutfağınızı fonksiyonel bir biçimde düzenleyip malzemelere hakim olmanız gerekir. Tecr

adra
Nevreste
nuryolu
açmış oldukları yemek topikleri var profillerinden bakabilirsin çok güzel yemek tarifleri var.

İlginç bir konu.
Becerebilirsin neden beceremeyesin?
Kusura bakma ama kendini övmek için konu açmışsın gibi geldi.
Yemek öğreniyorumdan beyti kebabına
Keşke kendimi övebilcek kadar marifetli olsaydım. Yinede teşekkür ederim. Yeni evliyim yemek konusunda telaş yapıyorum kusura bakmayın

düşündümde ben 7 aylık evliyken mercimek çorbasını zor yapmıştım tebrik ederim sizi.yapa yapa hızlanır ve pratikleşirsiniz başka yolu yok.

Teşekkür ederim canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…