Akşam yemeği

düşündümde ben 7 aylık evliyken mercimek çorbasını zor yapmıştım tebrik ederim sizi.yapa yapa hızlanır ve pratikleşirsiniz başka yolu yok.
En son mercimek çorbası yaptığımda lapa gibi oldu onu beceremedim. Malesef ki yapamadığım bi çoı yemek var ve hergün ne yapsam diye düşünmekten sıkıldım

Yaparsij ya ne var ki. sis köfte yapıp lavasa sarip üstüne de salcali sos dökücen yogurt yatagina da dilimdegin lavasli kofteyi koycan :) evli degilim ama cahil cesareti var mutfakta

Çok becerikliyim ama korkuyorum tuzsuz olursa diye mi?

Eğer tuzsuz olursa mutlaka yanınızda bir paket tuz bulundurun, masanızda da tuz muhakkak olsun. Baktınız eşiniz aldığı ilk çatalda yüzünü ekşitiyor hemen savunmaya geçersiniz, olmadı polis çağırın yada avazınız çıktığı kadar bağırın.
Korkmayın, yemek tuzsuz olmayacak

biraz geç oldu ama daha pratik yapabilirsiniz ben yapıyorum eşimde bende severek yiyoruz hazırladığınız iç harcını bir yufkayı ikiye katlayın d şeklinde olacak yufka (yufkayı kesmeyin) uzun tarafına 3 parmak aralık bıraktıktan sonra yayın yufkayı rulo yapıp direk fırına verin piştikten sonra dilimleyip servis edebilirsiniz hem pratik hem lezzetli :) afiyet olsunyarım saatte hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…