• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
akşam yemeğini ne zaman erken yersem ve hafif geçirirsem sabah eksilerde olduğumu gördüğümden beri bu yöntemin etkili olduğunu gördüm,,3yıl öncede bu şekilde kilo vermeye başlamıştım,,bu yönteme geri döndüm aralarda fire olmuyo değil,sonuçta evliyim ve eşim işten gelince okula gitmek zorunda saat 21de geliyo bazı günlerde geç yemek zorunda kalıyorum,ama elimden geldiğince hergün erken yemeğe çalışıcam ve gün be gün paylaşıp size sonucu bildiricem,:KK16:

varmı benimle başlamak isteyen,,:KK34:

gün içinde ne yersek yiyelim farketmiyo,yaptığımız diyet değil sadece dikkat etmek olucak,yediklerimizide paylaşabiliriz,ben herşeyi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece,kalan son kilolarımın hemen gitmesi dileğiyle ,,

bugün
60.4 le başlıyorum:KK24:

08.10.2015 ekim perşembe 56.6

30.01.2016 ocak cumartesi 54.7

Son düzenleme:
akşam yemeğini ne zaman erken yersem ve hafif geçirirsem sabah eksilerde olduğumu gördüğümden beri bu yöntemin etkili olduğunu gördüm,,3yıl öncede bu şekilde kilo vermeye başlamıştım,,bu yönteme geri döndüm aralarda fire olmuyo değil,sonuçta evliyim ve eşim işten gelince okula gitmek zorunda saat 21de geliyo bazı günlerde geç yemek zorunda kalıyorum,ama elimden geldiğince hergün erken yemeğe çalışıcam ve gün be gün paylaşıp size sonucu bildiricem,:16:

varmı benimle başlamak isteyen,,:34:

gün içinde ne yersek yiyelim farketmiyo,yaptığımız diyet değil sadece dikkat etmek olucak,yediklerimizide paylaşabiliriz,ben herşeyi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece,kalan son kilolarımın hemen gitmesi dileğiyle ,,

bugün
60.4 le başlıyorum:24:

ben varımmmmm :ssz::ssz:

Ben de varım. Yılbaşı, tatil derken bende bozdum. Son kilomu bilmiyorum, bilmekte istemiyorum şuan:))

Ben de varım. Yılbaşı, tatil derken bende bozdum. Son kilomu bilmiyorum, bilmekte istemiyorum şuan:))

şuan yeşil elma yiyiyorum:ssz:

akşama kadar 2 elma daha yerim :26:

çok acıkırsam ayran yaptım 1 bardak içerim :51:

deminde çubuk tarçın koyduğum 10 'lu lipton çayımı içtim...

bu çaydan akşamda içeceğim ve günüm sona erecek :32:

sabah kepekli tost yedim yağsız peynirle yaptığım yanına da 1 bardak ayran :52:

sen ne yaptın canım?

sen ne yaptın canım?

10 lu çayın hepsini mi içtin :53::53::52:

bende çok dikkat ediyorum ama değişen bişey yok kızlarrrr :26:

yok kuzum 10 bitkili karışık çay bak bu

$10 bitkili çay.webp

sen nasıl besleniyorsun da kilo veremiyorsun :26:

hoşgeldiniz kızlar:nazar:

canım suyunu 2-2.5 litre içiyomusun,bitki çayı falan tüketiyomusun,ekmek olarak ne yiyosun ve akşamlarıda ekmek yiyomusun bunlar önemli :31:

ara öğünüm kızlar ,,

5i biyerde çayım(kendim yapıyorum),küçük yeşil bi elmam ve 6 tane hünnabım:23:afiyet olsun bana azcık midem çalışsın:27:

$FILE0073.webp

[h=5]dünkü ara öğünümde devamlı alttakiler vardı,, yaptığım tam b.unuyla kurabiyem ve siyah şekerli çay,şimdi aramı 5i biyerdem elmam ve 6 tane hünnabım var afiyet olsun bana yicem şimdi :)bidaha o kurabiyeleri yemekmi aman aslaaa...:19:[/h]

$FILE0071.webp

Son düzenleme:

sen ne yaptın canım?

65 kiloya inmiştim ama koruyamadım. 69 kiloymuşum suan. Nayırrrrrrrrr n'olamazzz:))

Neyse başladım bugün. Kahvaltı: Bir kalıp beyaz peynir iki dilim diyet ekmeği. Öğle yemeği: iki tabak karışık çorba. Arada bir muz, bir litre su. Suan da bir latte içmekteyim. Akşama bir lahmacun ve domatesle , bir küçük kek , çay ve bir muzla kapaticam günü. Arada raporu mu vericem efem :)

65 kiloya inmiştim ama koruyamadım. 69 kiloymuşum suan. Nayırrrrrrrrr n'olamazzz:))

Neyse başladım bugün. Kahvaltı: Bir kalıp beyaz peynir iki dilim diyet ekmeği. Öğle yemeği: iki tabak karışık çorba. Arada bir muz, bir litre su. Suan da bir latte içmekteyim. Akşama bir lahmacun ve domatesle , bir küçük kek , çay ve bir muzla kapaticam günü. Arada raporu mu vericem efem :)

muzlar,kekler,lahmacunlar dönüyor nasıl bir diyet buuuuu:53::19:

akşam yemeğim;

1 yeşil elma

1 greyfurt

ve yanında beyaz çay (çubuk tarçın koydum)

:31:

muzlar,kekler,lahmacunlar dönüyor nasıl bir diyet buuuuu:53::19:

Ben şok diyete karşıyım çünkü sonradan verilen kilolar geri alınıyor. Böyle de veriyorum çünkü normalde yediğimden çok daha az. İsterseniz yazmamayım sadece kilomu yazarım. :)) Tatlıya dayanamıyorum ne yapayım. :1:

Ben şok diyete karşıyım çünkü sonradan verilen kilolar geri alınıyor. Böyle de veriyorum çünkü normalde yediğimden çok daha az. İsterseniz yazmamayım sadece kilomu yazarım. :)) Tatlıya dayanamıyorum ne yapayım. :1:

yazzz yaaa fikir alışverişi yapıyoruzzz :26:

ama şaşırdım, porsiyon küçükse sorun olmaz sanırımmm dimi :44:

yazzz yaaa fikir alışverişi yapıyoruzzz :26:

ama şaşırdım, porsiyon küçükse sorun olmaz sanırımmm dimi :44:

Canım şöyle diyeyim aç kalarak zayıflanmaz ancak su kaybedersin. Vücut kıtlığa alıştırdığı için kendini metabolizman düşer. Su içsen yarayacak duruma gelirsin. Ben bir ara yağı, ekmeği tamamen kestim verdim kiloyu 80 den 65 kiloya indim ama sonra metabolizmam yavaşladığı için biraz fazla yediğimde aldım, iki haftada 69 a çıkmışım. Şimdi daha dengeli bir şekilde vermek istiyorum ve haftaya spora başlıyorum.

Canım şöyle diyeyim aç kalarak zayıflanmaz ancak su kaybedersin. Vücut kıtlığa alıştırdığı için kendini metabolizman düşer. Su içsen yarayacak duruma gelirsin. Ben bir ara yağı, ekmeği tamamen kestim verdim kiloyu 80 den 65 kiloya indim ama sonra metabolizmam yavaşladığı için biraz fazla yediğimde aldım, iki haftada 69 a çıkmışım. Şimdi daha dengeli bir şekilde vermek istiyorum ve haftaya spora başlıyorum.

sabah kahvaltımı iyi yapıyorum ben zeytinyağlı salata falanda yiyiyorum ama çok küçük porsiyonlar yani birşeyden mahrum etmiyorum kendimi ama farkettim ki akşam yemeği çok kilo yapıyor o yüzden hafif geçirmeye karar verdim...

bende bir kaç kilo verince başlayacağım spora yeme düzenine alışsın vücudum :31:

sabah kahvaltımı iyi yapıyorum ben zeytinyağlı salata falanda yiyiyorum ama çok küçük porsiyonlar yani birşeyden mahrum etmiyorum kendimi ama farkettim ki akşam yemeği çok kilo yapıyor o yüzden hafif geçirmeye karar verdim...

bende bir kaç kilo verince başlayacağım spora yeme düzenine alışsın vücudum :31:

Saat 6 ya kadar akşam yemeğini yiyebilirsin. Fast food burger cips fazla mesela ama iki dilim pizza , lahmacun fazla değil. Sonra yeme bir şey. Bu şekilde alışsın vücudun. Kaç kilo olduğunu bilmiyorum, kaç kilo vermek istediğini de bilmiyorum ama haftada bir kilodan fazla vermeni önermem.

Son düzenleme:
Saat 6 ya kadar akşam yemeğini yiyebilirsin. Fast food burger cips fazla mesela ama iki dilim pizza , lahmacun fazla değil. Sonra yeme bir şey. Bu şekilde alışsın vücudun. Kaç kilo olduğunu bilmiyorum, kaç kilo vermek istediğini de bilmiyorum ama haftada bir kilodan fazla vermeni önermem.

:26::26: 59 -60 oluyor kilom 7 kilo vermek istiyorum daha önce bu şekilde kilo verdim ama bana dediklerin yaramıyor, ben ufacık hamur işide yesem diğer gün kilo olarak dönüyor bende sabah çok erken saatte canım birşey istiyorsa yiyiyorum :31:

bende çok şişkinlik oluyor o yüzden çok su içiyorum ve bitki çayı tüketiyorum :30:

:26::26: 59 -60 oluyor kilom 7 kilo vermek istiyorum daha önce bu şekilde kilo verdim ama bana dediklerin yaramıyor, ben ufacık hamur işide yesem diğer gün kilo olarak dönüyor bende sabah çok erken saatte canım birşey istiyorsa yiyiyorum :31:

bende çok şişkinlik oluyor o yüzden çok su içiyorum ve bitki çayı tüketiyorum :30:

Herkesin bünyesi farklı. Bana uyan bu ama yazmam ben artık ne yediğimi. Belki motivenizi bozarım. Her hafta kilomu yazarım daha iyi. :))

Herkesin bünyesi farklı. Bana uyan bu ama yazmam ben artık ne yediğimi. Belki motivenizi bozarım. Her hafta kilomu yazarım daha iyi. :))

keşke senin gibi dilediğimi yesem kilo versem :5:

ne yediğini neden yazmayacaksın anlamadım, sonuçta irade meselesi bu :34:

Back
X