• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

Puccakanka bende 66 kiloda heryerim çok zayıftı tek göbek iğrenç duruyordu çok dikkat çekiyordum zayıfcık kadın pörtlemiş göbek her girdiğim ortamda mutlaka milletin dikkatini çekiyordu şimdi 77.300 yum o kadar dikkat çekmiyorum nasıl iş anlamadım gitti:KK59:

78.400 den 77.300 e indim bu sabah dün başladım en son 5 de yedim boyum 1.68 bakalım 65 kiloya ne zaman ineceğim onu bile beğenmezdim geçen yıl şimdi duba gibi oldum :KK61:
sıkma canını gider verirsşn rahat ol stresli olursan çok zor gider kilolar unutma ;)
Puccakanka bende 66 kiloda heryerim çok zayıftı tek göbek iğrenç duruyordu çok dikkat çekiyordum zayıfcık kadın pörtlemiş göbek her girdiğim ortamda mutlaka milletin dikkatini çekiyordu şimdi 77.300 yum o kadar dikkat çekmiyorum nasıl iş anlamadım gitti:KK59:
Gece gece güldürdün beni yaa çok yaşa emi..bazen yağ kütlesi fazla oluyo oyüzden kilo göze batıyo kilon az olsada ama 77kilosundur ama yağ kütlen okadar fazla değildir belki ondan dikkat çekmiyodur fazla :)

Eşim gece 12de yola çıktı sakaryayaaa uçtuu gitti.artık uzun bi müddet yalnız kalıcam çocuklarımla alışmak zor onsuzluğa belki ama işleri rast giderse rayına oturursa nasipse 2ay sonra okullar kapanınca taşınıcaz sakaryaya ozaman yepyeni bi hayat başlıycak bizim için :))
Artık akşamları erken yiyebilirim hatta yemeyedebilirim :D 2ay 2aydır dimi ama belki 50bile olurum çok istesem.ama ilk hedef 53...
bakalım yarın tartılıp aıfırdan başlıycam sürece..
sabaH 55.6 dım akşam son kez afiyetle akşam yemeğini kısmadan doyasıya yedim eşimle..eh olsun okadarcık son akşamımızdı..

55.4 çıktım sabah.. vqlla akşam okadar yemeden sonra sabah hafif uyanmak iyiydi gerçekten :)

Allah kavuştursun pucca. Bayadır yazamadım. Oğlan diş çıkartıyor, onunla uğraştım. Şuanda 66.4'üm. Bu gece yoğurt pulbiber kürüne başlayacağım. Pucca bilgin var mı bu kürle ilgili? Gerçekten göbek eriyor mu? Ayva göbek derler ya ben şuan da kavun göbekliyim . Eritir mi? Zerdeçal koymak da şart mı acaba? Evde yok da.

Allah kavuştursun pucca. Bayadır yazamadım. Oğlan diş çıkartıyor, onunla uğraştım. Şuanda 66.4'üm. Bu gece yoğurt pulbiber kürüne başlayacağım. Pucca bilgin var mı bu kürle ilgili? Gerçekten göbek eriyor mu? Ayva göbek derler ya ben şuan da kavun göbekliyim . Eritir mi? Zerdeçal koymak da şart mı acaba? Evde yok da.
Amin cnm sağol,,

Diş dönemi biraz ağır geçiyo evet ama atlatıcaksın yakında hayırlı olsun..

Yoğurt kürüne gelince zerdaçal eklemek mecburi değil zaten yoğurt pulbiber limon kafi.bende 3gündür yiyorum gece yatarken.
Geçmişte epey yemiştim tadı güzel.epeyde faydasını gördüm diyetsiz bi şekilde kalan son kilolarımı vermiştim 57den 53emi ne düşmüştüm 2haftada :).cidden faydalı.

Son düzenleme:
Amin cnm sağol,,

Diş dönemi biraz ağır geçiyo evet ama atlatıcaksın yakında hayırlı olsun..

Yoğurt kürüne gelince zerdaçal eklemek mecburi değil zaten yoğurt pulbiber limon kafi.bende 3gündür yiyorum gece yatarken.
Geçmişte epey yemiştim tadı güzel.epeyde faydasını gördüm diyetsiz bi şekilde kalan son kilolarımı vermiştim 57den 53emi ne düşmüştüm 2haftada :).cidden faydalı.
Hakikaten faydalıymış 2 gün oldu yoğurt kürüne başlayalı. Ev yapimi yoğurtla yapiyorum ben. 65,8'e düşmüşüm. Oglumla hergun yürüyüşe çıkıyoruz. Diyetteyim zaten biliyorsun. Insallah böyle devam eder. Göbegimi de eritir inşallah. Sen gayet fitsin canım zaten. Ince uzun gözüküyorsun.

Bugün 9.cu günüm 55.0 çıktım sabah,ama yediklerime hiç dikkat etmedim ve akşamları 7-7.30 gibi yedim yemeğimi hemde abatttım çok yedim yani hiç bişeyi kısmadan yinede 1.900 gitmiş oldu 9 günde.bide 2gündür yiyemedim yoğurt kürünü.bugün gece yiycem kesin bakalım.53e kadar devam..

Yediklerimede dikkat etseydim eminim şimdi 53ü görmüştüm çünkü baya yürüyüş yapıyorum gündüz dışarda işlerim oluyo yürüyerek gidiyorum gidicem yerlere.enerji harcıyorum baya.eve gelincede sabahki kilomdanda aşağıda çıkıyorum tartıda,ama yemeğe oturunca harcadıklarımı hoop yiyerek geri alıyorum tabi geç yiyincede vücut hazmedemiyo rahat....
kilom sabit kalıyo yada 100,200 gr ekside uyanıyorum sadece..

IMG_20160425_100257.webp
Ay süper yaa 600gr daha gitmiş :))
Yarın 53ü ucundan görmek ümidiyle mutlu günler herkeze :))

Anlat istersen ben motive ederim . Misal ben anlatayım. 28 yaşındayım 9bucuk aylık bir oğlum var doğum sonrası süt olsun derken kilolar aldı başını gitti. Evlenmeden önce altmışı görmeyen ben bir ara 72 bucugu bile gördüm. Neyse sonra 70bucukla karar verdim kilo vermeye su anda 64'üm. Eşimin bütün diyet baltalama operasyonlarına , oo tatlı krizlerine, ara ara kacamaklara, ara ara istahimin artmasına rağmen hem de . İnsan yeter ki istesin oluyor.

geldim geldim,,arada girip çıkıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyodu,pcye çocuklardan fırsat kalmıyoki oturayım,telimde tamirdeydi şükür kavuştum,
evet kilom hep sabitlerde 1 aşağı bi yukarı günlerim geçiyo,bigün çok iyi geçiriyorum sabah 54le uyanıyorum ertesi gün çozutuyorum bu sefer 55 görüyorum off sıkıldım iyice ve dün bi karar verdim 2 günlük detox yapıcam bugün tüm malzemeleri hallettim yarın ve sonraki gün harfiyen uymaya çalışıcam 2 kilo gidicekmi bakalım,geçmişte yapmıştım duraklama zamanımda,işe yaramıştı,hadi bakalım inşallah şu çozutmaların etkisinden azda olsa kurtulutrum vucüdüm temizlensin çok artık oluştu,ne bulduysam yedim durdum çünkü :(

Back
X