Akşama kadar gömūyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.527
9.156
158
Merhaba hanımlar. Bugün eşim pazara gidip biraz meyve sebze alacakti. Herhalde sadece meyve lazım dedi yok dedim sebzede kalmamis hic. Geçen gün almıştı biraz ama oğlum meyveyi çok sevdiğinden iki günde bitti. Bende avuç kadar alma gitmişken biraz fazla al ıkidebir disari çıkmak zorunda kalmayalım dedim. Paranın kaynagindan haberin yok tabi aksama kadar gömüyorsun oldu cevabi. Bunu söylerken gülerek dedi ama laf sokarcasina söyledi çok ağrıma gitti. Sadece çok ayıp ettin demekle yetindim ama hazmedemedim o lafını. Uyuyor şu an. Konuyu açtığımda espiri yaptım diye geçistirecek biliyorum ama espiriye konu edilecek şeymi bu size soruyorum. Benim kafam almiyor çünkü bir insan nasıl böyle bir konu üzerinden esine 'espiri' yapabilir. Benmi alınganlık yapıyorum adamda mı bir cinslik var gerçekten çözemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Bugün eşim pazara gidip biraz meyve sebze alacakti. Herhalde sadece meyve lazım dedi yok dedim sebzede kalmamis hic. Geçen gün almıştı biraz ama oğlum meyveyi çok sevdiğinden iki günde bitti. Bende avuç kadar alma gitmişken biraz fazla al ıkidebir disari çıkmak zorunda kalmayalım dedim. Paranın kaynagindan haberin yok tabi aksama kadar gömüyorsun. Bunu söylerken gülerek dedi ama laf sokarcasina söyledi çok ağrıma gitti. Sadece çok ayıp ettin demekle yetindim ama hazmedemedim o lafını. Uyuyor şu an. Konuyu açtığımda espri yaptım diye geliştirecek biliyorum ama espriye konu edecek şeymi bu size soruyorum. Benim kafam almiyor çünkü bir insan nasıl böyle bir konu üzerinden esin 'espiri' yapabilir. Benmi alınganlık yapıyorum adamda mı bir cinslik var gerçekten çözemiyorum.
48 saat sokağa çıkma yasağı olan bir yerdeseniz iki gün meyve yemezseniz virus kapmazsınız..

48 saat sokağa çıkma yasağı olan bir yerdeseniz iki gün meyve yemezseniz virus kapmazsınız..
Ne biçim yorum bu. O dahiyane aklinizi kendinize saklayın. Yasadigim ilde yasak yok olsaydı gitmememiz gerektiğini bizde bilirdik ki sokağa çıkma yasağı olan bir ilde pazarda kurulmuyordur.

Adamjn belli ki parasi yok.avuc kadar alma cok al demeniz de yanlis.parasinin olmadigini naifce belirtmis aslinda sadece meyve lazim degil mi diye...siz de ayip etmissiniz anlamamissiniz o da ayip eymis ustune.anlayisli olun empati kurin biraz birbirinize.kin tutacak bi sey yok
Parası var olmasa fazla al demezdim. Ailecek öyleler elleri pek gitmiyor.

Para kazanmiyor bile olsaniz eşinizin cebindeki paradan haberiniz var mi hiç? Yani aylik gelir gider bu şeyleri biliyor musunuz?

Hiç bunlara karismayip düşünmeyip şunu al bunu bu kadar al diyince eşiniz de espriyle soylemiş soylemek istedigini işte.👍

Yeterince parasi oldugu halde bu "espriyi" yapiyorsa, cimri ve calismamaniz kendisine biraz dokunuyor olabilir. 🙄

Kocanız kaba ve patavatsız mı?
Yoksa gündemin ve bütçesinin etkisiyle bunalmış mı?
Kararsız kaldım.
Ayıp ettin demekle iyi yapmışsınız.
Belki kalkınca hatasını kabul edip, özür diler.
Patavatsızlığı var biraz ama yapı itibariyle pek cömert biride değil. Bunu bildiğim için çok gocundum aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X