Akşama kadar gömūyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evime gelen yardimcim gunluk temizlige 150 aliyordu.Yemek yapmasini istersem ertesi gun de gelip yine 150 tam yovmiye veriyordum 4 5 cesit yemek icin.O esiniz olacak adama soyleyin yedigime laf ediyorsan evliligi anlamamissin deyin.Madem oyle siz onun cocuguna bakiyorsunuz, temizligini, yemeğini, utusunu yapiyorsunuz.Gunluk 150 tl isteyin.Biz evliyiz evlilikte bu olmaz derse de "evlilikte yedigin ictigin lafi da olmaz"dersiniz belki anlar..

biraz bişeyleri şakaya vurmaya çalışsanız alınmasanız herşeye siz karı kocasınız espride yapmış olabilir hemen eşinize patlamayın bence sizde dalgaya alın bişeyleri.

Merhaba hanımlar. Bugün eşim pazara gidip biraz meyve sebze alacakti. Herhalde sadece meyve lazım dedi yok dedim sebzede kalmamis hic. Geçen gün almıştı biraz ama oğlum meyveyi çok sevdiğinden iki günde bitti. Bende avuç kadar alma gitmişken biraz fazla al ıkidebir disari çıkmak zorunda kalmayalım dedim. Paranın kaynagindan haberin yok tabi aksama kadar gömüyorsun oldu cevabi. Bunu söylerken gülerek dedi ama laf sokarcasina söyledi çok ağrıma gitti. Sadece çok ayıp ettin demekle yetindim ama hazmedemedim o lafını. Uyuyor şu an. Konuyu açtığımda espiri yaptım diye geçistirecek biliyorum ama espiriye konu edilecek şeymi bu size soruyorum. Benim kafam almiyor çünkü bir insan nasıl böyle bir konu üzerinden esine 'espiri' yapabilir. Benmi alınganlık yapıyorum adamda mı bir cinslik var gerçekten çözemiyorum.
Bu ne ki hanımefendi ben neler neler duyuyorum da yutuyorum. Ama helal olsun size üzerine gidin yapamasin bir daha eğer umursamaz bunda birşey yok derseniz devamı hep gelecek bende hep öyle oldu çünkü.

Merhaba hanımlar. Bugün eşim pazara gidip biraz meyve sebze alacakti. Herhalde sadece meyve lazım dedi yok dedim sebzede kalmamis hic. Geçen gün almıştı biraz ama oğlum meyveyi çok sevdiğinden iki günde bitti. Bende avuç kadar alma gitmişken biraz fazla al ıkidebir disari çıkmak zorunda kalmayalım dedim. Paranın kaynagindan haberin yok tabi aksama kadar gömüyorsun oldu cevabi. Bunu söylerken gülerek dedi ama laf sokarcasina söyledi çok ağrıma gitti. Sadece çok ayıp ettin demekle yetindim ama hazmedemedim o lafını. Uyuyor şu an. Konuyu açtığımda espiri yaptım diye geçistirecek biliyorum ama espiriye konu edilecek şeymi bu size soruyorum. Benim kafam almiyor çünkü bir insan nasıl böyle bir konu üzerinden esine 'espiri' yapabilir. Benmi alınganlık yapıyorum adamda mı bir cinslik var gerçekten çözemiyorum.
Seni de gömerim adam beni sinir etme diyemedin mi 😅 al o espriyse bu da esprinin piri.

Hiç olmayacak bir laf etmiş. Uyarın bence. Şaka derse de hiç komik değil ve kırıldığınızı belli edin. Kötü niyetle söylemese bile ettiği lafı bilip de konuşması lazım

Dün akşam konuştum eşimle daha doğrusu o sordu neyin var diye. Bende söylediği lafın zoruma gittiğini izah ettim. Ya gerçekten lafını bilmeden konuşuyorsun yada annen ve baban gibi her şeyin hesabını kitabını yapıyorsun dedim. Şaka yaptığını soyledi bana karşı asla öyle bir dusuncesinin olmadigini anlatti. Biz sürekli sakalasiyoruz seninle vs dedi bende boyle bir konu uzerinden saka yapilmaz dedim ve daha fazla uzatmadim lafi. Saka olarak soyledim derken samimiydi bende patavatsizligina verdim artik.

Sorunun çözüldüğüne sevindim ama neden kocanızın anne ve babasını örnek verdiniz ki? İlerde yanlış bişi söylersiniz ve eşiniz de ailenizi örnek verirse bozulmayın ama..

Eşim bana böyle bişey söylese zerre alinmam ya.
Zira kendisi benden daha obur ve kiloludur 😁
Söylemeden söylemeye de fark var bilemedim tabi ama..

Daha geçen esim, aşkım sana yiyecekleri direk serum gibi bağlayıp rahat edelim dedi 😂
E haklı, hamileyim, yiyorum.
Bütün yemekleri de kendisi yapıyor, sağolsun.
Hatta şuan da bile bana yemek hazırlıyor 😆

Nerde kaldı bu yemek diye hesabını sorayım gidip 😂😂

Çalışmayıp erkeğe laf vermemek lazım
Ne demek çalışmayıp ya o kadın evde neler yapıyor haberiniz var mı sizin ? Siz hiç 2.5 yaşında ve 4 aylık çocuğa baktınız mı tüm gün evde yanlız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X