Akşama kadar gömūyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışmayıp erkeğe laf vermemek lazım
Kadının çalışmamasini fırsat bilip laf yapacak olan bir erkegin agzina laf vermemek icin iki tane küçük çocuğu tamda bana muhtaç oldukları zamanda bir başkasına emanet edip hem işte hem evde kendimi paralayacak değilim. O çalışıp para kazanıyorsa bende boş oturmuyorum. Bazilari yanlış anlamış sanırım. Eşimin öyle birsey söylemiş olması çalışmadığım için ağrıma gitmiş değil. Çalışıyor olsaydım yine bozulurdum o lafa. Benim için mesele ekonomik gücün kimin elinde olduğu değil kişinin tasidigi manevi değerlerdir ve bunu evliliğe nasıl yansittigidir.

Çalışmayıp erkeğe laf vermemek lazım
Yeter ki bana ses edemesin diye mi çalışıyorsunuz. Aman çalışayım yediklerimi saymasın diye gün boyu çalışıp akşam da aynı adamin koynuna mı gireceğiz.

Evli olmak,yol arkadaşı olmak bu değil. ..yarın bir hastalığımız olsa ne yapacağız? Boşanmamız lazım bu mantığa göre.

Sevgili konu sahibi.

Eşinin lafı akli başında her insanı tabiri caizse "yılan gibi" sokacak kadar kırıcı bir laf.

Bana dense ben de kırılırım.

Bazı arkadaşlar şaka demişler... eşinin niyeti de mutlaka şakadır. Ve fakat bu noktada şakanın anlamına bakmak lazım.

Şaka; eğlenmek ya da gülmek amacıyla yapılan espridir.

Eğer muhatabı gülmüyor ya da eğlenmiyorsa o şaka amacından sapmıştır. Şaka olmaktan çıkmıştır..

Evet kirilmakta haklısınız. Ama madem ki kendince şaka yapmaya çalışmış. Şu durumda yapılacak bi şey yok.

Şaka yapmanın adabını öğrenmesini şart koşarak barışın ..

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yeter ki bana ses edemesin diye mi çalışıyorsunuz. Aman çalışayım yediklerimi saymasın diye gün boyu çalışıp akşam da aynı adamin koynuna mı gireceğiz.

Evli olmak,yol arkadaşı olmak bu değil. ..yarın bir hastalığımız olsa ne yapacağız? Boşanmamız lazım bu mantığa göre.

Benim kocam yok ki..benim kocam yok..çıldırtmak mı istiosun beni kocam yok

Bana fazla alinganlik yapmissiniz gibi geldi, aynisini siz de ona soyleyebilirdiniz, eminim umrunda olmazdi. Aranızda boyle senin paran benim param muhabbeti varsa alinmakta haklısınız ama yoksa (ki olmamalı) saka bile degil, oylesine soylenmis bir seye fazla tepki vermeye gerek yok.

Benim kocam yok ki..benim kocam yok..çıldırtmak mı istiosun beni kocam yok
😂😂😂

O zaman sana benden tavsiye olsun.

Evlendiğin adam gerçekten sevdiğin ve tarafından sevildiğini bildiğin biri olsun ki "kötü günde dostun" olsun.

Birgün işsiz kalabilirsin... bir kaza gecirip bakıma muhtaç olabilirsin... ve hakeza karşındaki de aynı durumda olabilir.

O gün geldiğinde eşin dostun olmalı. Can yoldaşın olmalı.

Insanın eşi aynı zamanda limanı olmalı.

Böyle küçük hesaplar yapmanı gerektiren bir adamla ne yatağını ve ne de hayatını paylaşabilirsin...Böyle adamlardan yol arkadaşı olmaz. Çünkü seni yolda bırakırlar...

O sebeple bence tek başına kurduğun bu düşüncelerin, evlilikte yeri olmadığının idrakine var

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 😊

Bana fazla alinganlik yapmissiniz gibi geldi, aynisini siz de ona soyleyebilirdiniz, eminim umrunda olmazdi. Aranızda boyle senin paran benim param muhabbeti varsa alinmakta haklısınız ama yoksa (ki olmamalı) saka bile degil, oylesine soylenmis bir seye fazla tepki vermeye gerek yok.

İnsan karısına gömüosun der mi yaa

İnsan karısına gömüosun der mi yaa

Bu o iliskinin diline bağlı, biz esimle ama iyi gomdun/gomduk muhabbeti yapariz mesela, 3 haftadır ikimiz de evde yiyip icip yatiyoruz ve birbirimizin yeme sekliyle gayet de dalga geciyoruz, ben ona cekirdek hastasi diyorum, o bana eti puf yiye yiye puf gibi olacaksin diyor ve buna guluyoruz. Bilemiyorum bizim iliskimiz mi tuhaf yoksa diger ciftler birbirlerine bey/hanim diye hitap ediyor ve asla ironi ya da şaka yapmiyor mu...

Bu o iliskinin diline bağlı, biz esimle ama iyi gomdun/gomduk muhabbeti yapariz mesela, 3 haftadır ikimiz de evde yiyip icip yatiyoruz ve birbirimizin yeme sekliyle gayet de dalga geciyoruz, ben ona cekirdek hastasi diyorum, o bana eti puf yiye yiye puf gibi olacaksin diyor ve buna guluyoruz. Bilemiyorum bizim iliskimiz mi tuhaf yoksa diger ciftler birbirlerine bey/hanim diye hitap ediyor ve asla ironi ya da şaka yapmiyor mu...

İyi de bu konudaki oyle tatlı bi muhabbet değil

Aslinda biz esimle cok takiliriz birbirimize. Alinmayizda. Ama maddi konuda gecmiste cok huzursuzluk yasadigimiz icin soyledigi seyi kaldiramadim galiba. Yaptıgı şakanın öncesinde paranın kaynağından haberin yok galiba demesi beni çok gocundurdu aslinda. Sadece aksama kadar gomuyorsun demis olsaydi bozulmazdim belki. Ama bunu acik secik paraya baglamasini ben gonderme olarak algıladım o anda. Kendimi bana yemekten baska birsey dusunmeyen hesap kitaptan bihaber biri gibi hissettirdi. Belki kendince sakalasmaya calismistir gercekten bilmiyorum. Ama o sakasi kendimi kotu hissettirdi işte.

Parayı gerçekten iki tarafda kazanmalı ,özellikle bu zamanda ... Eşine de kızmadım yani daralmış olabilir, o an senin o dediğinde onu rahatsız etmiş olabilir, normal değil ama çok da üzerinde durmaya gerek yok

Parayı gerçekten iki tarafda kazanmalı ,özellikle bu zamanda ... Eşine de kızmadım yani daralmış olabilir, o an senin o dediğinde onu rahatsız etmiş olabilir, normal değil ama çok da üzerinde durmaya gerek yok
Doğru soyluyorsunuz fazla üzerinde durmanın bir manasi yok. Konuyu açtığımda kırgındım içimi dökmeye ihtiyacim vardı biraz ama kendi aramizda konustuk bitti. Konum kapanabilir Mune Mune

Ne demek çalışmayıp ya o kadın evde neler yapıyor haberiniz var mı sizin ? Siz hiç 2.5 yaşında ve 4 aylık çocuğa baktınız mı tüm gün evde yanlız ?
Zaten adamlara sen cocuklara bak ben calisirim desen kabul etmezler. Kadinin evde olmasi tamamen islerine geliyor. Ama yeri gelince lafi da soyluyorlar hadleri olmadan

Merhaba hanımlar. Bugün eşim pazara gidip biraz meyve sebze alacakti. Herhalde sadece meyve lazım dedi yok dedim sebzede kalmamis hic. Geçen gün almıştı biraz ama oğlum meyveyi çok sevdiğinden iki günde bitti. Bende avuç kadar alma gitmişken biraz fazla al ıkidebir disari çıkmak zorunda kalmayalım dedim. Paranın kaynagindan haberin yok tabi aksama kadar gömüyorsun oldu cevabi. Bunu söylerken gülerek dedi ama laf sokarcasina söyledi çok ağrıma gitti. Sadece çok ayıp ettin demekle yetindim ama hazmedemedim o lafını. Uyuyor şu an. Konuyu açtığımda espiri yaptım diye geçistirecek biliyorum ama espiriye konu edilecek şeymi bu size soruyorum. Benim kafam almiyor çünkü bir insan nasıl böyle bir konu üzerinden esine 'espiri' yapabilir. Benmi alınganlık yapıyorum adamda mı bir cinslik var gerçekten çözemiyorum.
Bı kadına bakamayacaksa zor geliyorsa evlenmeseydi patavatsız insan

Ne demek çalışmayıp ya o kadın evde neler yapıyor haberiniz var mı sizin ? Siz hiç 2.5 yaşında ve 4 aylık çocuğa baktınız mı tüm gün evde yanlız ?

Valla karantinada flortumu misafir ettim, sabah kahvalti aksam yemek, arada calisma + is toplantisi derken tukendim. Kendi evine gitti de rahat nefes aldim.

Evkadinlarina buyuk saygim var cunku ev isi bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor cocugu falan hayal edemiyorum 2 kisi boyleyse. Haydi yine evdeydim yolda vakit gecirmedim, calisan kadinlar bu isi nasil kotariyor arkadas aklim almiyor :KK51:

Zaten adamlara sen cocuklara bak ben calisirim desen kabul etmezler. Kadinin evde olmasi tamamen islerine geliyor. Ama yeri gelince lafi da soyluyorlar hadleri olmadan

Ne cocuga bakmasi, 1 saat gecirseler kafalari siser. Onu gectim cogu erkek sofradan tabak kaldirmiyor. Biraksinlar bunlari yani

Valla karantinada flortumu misafir ettim, sabah kahvalti aksam yemek, arada calisma + is toplantisi derken tukendim. Kendi evine gitti de rahat nefes aldim.

Evkadinlarina buyuk saygim var cunku ev isi bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor cocugu falan hayal edemiyorum 2 kisi boyleyse. Haydi yine evdeydim yolda vakit gecirmedim, calisan kadinlar bu isi nasil kotariyor arkadas aklim almiyor :KK51:
Valla üniversite de 2 sene hem okula gittim hem işe sabah 08:00 de okula gidiyordum akşam. 17:00 de okuldan çıkıp işe oradan da 22:00 de çıkıyordum . Şimdi bir oğlum var 3.5 aylık sabah 7 den beri ayaktayım evde hiç iş bitmiyor popom asla yer görmüyor okula ve işe giderken hiç yorumladığımı şimdi anlıyorum. Ki konu sahibini yakından tanıyorum onun hayatı bambaşka zor

Ne bakacak ya asla bakmazlar eşim bebeğin altını değişecekti bezi değişti kendini yatağa attı ne oldu giydir çocuğu diyorum bana belim ağrıdı diyor . Ben onun yaptığını günde 10 kez yapıyorum hayret birşey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X