ask1 Hiramm annesinin ballı lokumu :)) Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 2.677 51 163 12 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ask1 #1 kızlar 3,5 aylık evliyim istanbulda otruyorm ama ailem karşıda akşamada eşimin memleketnden misafir gelcek yemege yardımcı olcak kmse yok burda, yemek konusunda becerikliyim ama ne yapsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim :44:
kızlar 3,5 aylık evliyim istanbulda otruyorm ama ailem karşıda akşamada eşimin memleketnden misafir gelcek yemege yardımcı olcak kmse yok burda, yemek konusunda becerikliyim ama ne yapsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim :44:
A adyobatikolay Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2011 236 0 46 İstanbul 12 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ask1 #2 ben de 4 aylık evliyim geçen misafirim geldiğinde yaptığım menüyü yazayım belki fikir olur... çorba sarma(buzluktan) rus salatası çoban salatası yoğurtlu havuç zarf börek(buzluktan) püreli fırın köfte kaşarlı fırın mantar pilav tiramisu baklava(buzluktan)
ben de 4 aylık evliyim geçen misafirim geldiğinde yaptığım menüyü yazayım belki fikir olur... çorba sarma(buzluktan) rus salatası çoban salatası yoğurtlu havuç zarf börek(buzluktan) püreli fırın köfte kaşarlı fırın mantar pilav tiramisu baklava(buzluktan)
ask1 Hiramm annesinin ballı lokumu :)) Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 2.677 51 163 12 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ask1 #3 adyobatikolay .!.: ben de 4 aylık evliyim geçen misafirim geldiğinde yaptığım menüyü yazayım belki fikir olur... çorba sarma(buzluktan) rus salatası çoban salatası yoğurtlu havuç zarf börek(buzluktan) püreli fırın köfte kaşarlı fırın mantar pilav tiramisu baklava(buzluktan) Genişletmek için tıkla... saol canım içinden uygun olanları seçicem
adyobatikolay .!.: ben de 4 aylık evliyim geçen misafirim geldiğinde yaptığım menüyü yazayım belki fikir olur... çorba sarma(buzluktan) rus salatası çoban salatası yoğurtlu havuç zarf börek(buzluktan) püreli fırın köfte kaşarlı fırın mantar pilav tiramisu baklava(buzluktan) Genişletmek için tıkla... saol canım içinden uygun olanları seçicem