- 13 Eylül 2025
- 16
- 4
- 1
- 27
Ne yapmalı pekiUfak sürtüşmeler olsa neyse de kadın hiç düşünmemiş kırıp dökmüş neyin alttan alması. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi davranırsa kaynanası dozu artırarak devam eder hiç şüphe yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmalı pekiUfak sürtüşmeler olsa neyse de kadın hiç düşünmemiş kırıp dökmüş neyin alttan alması. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi davranırsa kaynanası dozu artırarak devam eder hiç şüphe yok
Ne ilgisi var aynı kafada olmakla? Tamam o da ona saldırsın, laf dalaşıyla, hırla gürle geçsin hayatı. Bu mu istediğiniz anlamadım ki. Ne dediğimi tane tane anlatmaya çalıştım. Git kadının kulu kölesi ol demedim. Nesini anlamadınız gerçekten ?Siz kayınvalide kafasındasınız sanırım. Gerçekten 75 doğumlu musun? Öyle ise aramizda 10 yaş var, 10 yasta devrim oluyormuş
Ben de bunu diyorum, eğer kadın uzlaşmaya yanaşmazsa o zaman ipleri koparabilir tabii kiUfak sürtüşmeler olsa neyse de kadın hiç düşünmemiş kırıp dökmüş neyin alttan alması. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi davranırsa kaynanası dozu artırarak devam eder hiç şüphe yok
Ay hala ne yapmalı diyorsunNe yapmalı peki
Aynı fikirdeyim ama pişman olsun istiyorumGercekten bana gore temiz olmayan bir insana bile, direkt soylenmez boyle, söylememeli.
Herkesin temizliği kendine.
Ben olsam yokmuş gibi davranrim. Saygısız davranmam ama sevgi de gostermem
Pişman olsa mesafeli bu şekilde devam ederim ama eminim değilBenim kaynanamda aynısını yapmıştı:)
Eşim, kirli gördüysen temizle anne demişti.
canım evlilik politik olmanı gerektirir sen onlarla mesefayi koru ama şunu unutma onlar eşinin ailesi! Ben hiç takmıyorum bişey diyor,
anne buraya oturmaya geldin,tadını çıkar boşver bunları diyorum.
Eşimin yanında söylese eşim bana laf bırakmaz çok net “sanane anne” diyor.
Bunları takma Tatlım evlilik bunları takarak geçmez umursamayacaksın. Kaynanamın bu huyları geçti çok severim onu kaynanalık yapmak istedi baktı ben iyi niyetle onların yanındayım şimdi iki çocuğumla bana en büyük destekçim. Ve erkekler annelerini çok severler çünkü annelerinin onları nasıl büyüttüğünü unutmuyorlar .
orada yapmanız gereken susup ağlamak değil karşılık vermek, ayrıca eşiniz arayıp hiçbir şey demedi mi? siz eşisiniz kim olursa olsun sizinle o şekilde konuşamaz. siz sustukça tepenize binerlerBur buçuk aylık evliyim iki hafta önce annem ve sehirdisindan gelen ablamı eve davet ettim kaynanamı da cagirdim bacakları ağır gelemez normalde eşim zorla getirmişti . Bende sekiz dokuz misafirim olcak diye şehir dışından gelen ablama erken gel bana yardımcı ol diye çağırmıştım . Neyse herşey normal ilerledi en son kaynanam senin el yıkanan lavabon pis dedi niye temizlemenin orada kireclenmis eski kiracıdan kaynaklı cikmiyodu söyledim inanmadı çıkarmaya çalıştı çıkaramadı sonra geldi annemlerin yanında annemlere becereksizdir yeteneksiz dir hiç bişey bilmiyor o da kadinmi gibi cümleler kurdu hiç bişey diyemeden sadece başka yere geçip ağladım . Çıktı gitti ben bı hafta kendime gelemedim eşim de aileside beni haklı gördü eşim önemli olan biziz falan dedi gereken ise söyledi ona bu konuda yorumunuz ne birdaha yüzyüze gelirsem nasıl davranmalı ?
Nerde nasıl konuşmasını bilmeyen insan,kolay kolay pişman olmaz. Olursa boyle de olur. Siz yok sayılmak ister misiniz?Aynı fikirdeyim ama pişman olsun istiyorum
Nasıl anlicam ki bir yıldır öyle dikkatimi çekecek bişey yok sanane demiş kayinpedermde kızmış ona eşim de takma dedi benim seninle bı sorunum yok önemli olan ikimiziz dedi birdaha cagirmazsin onuda ablamida dedi ama anneci olsa illaki göze batan bişey olurdu annesi kalp hastası kriz geçirdi bir defa o yüzden korkuyolar üstüne gitmeye maalesefCevap vermedikçe ve mesafe koymadıkça dozunu artıracak.Hakaret,laf sokma,manipülasyon,eşini doldurma,her seye karisma.Bunların hepsi artarak devam edecek.Oğlunun evliligini kabullenmeyecek olan evlendirmesin turşusunu kursun.Ne münasebetle ne hakla sana hakaret edebilir.Kendine deger ver lütfen.Eşin de görüşme demiş.Senin için büyük fırsat merhabadan öteye gitme.Bayramlarda da misafir gibi uğrar gerçersin.Çok yeni evlisin eşine de güvenme hemen.Annesine çok mu düşkün takip et.Mesela eşin bu durum karşısında annesine ne tepki gösterdi.
Kaynanasının söylediği sözlere cidden böyle diyebilen biri varsa helal olsun, sen de kadın mısın gibi şeyler demiş ne gerek var alttan almaya bu kadar da pasif olmasınNeden ağlıyorsun ki, daha başında bu kadar etkilenirsen işin zor. Onlarla ilişkiyi sürdürmek istiyorsan politik davran biraz, haklısın annecim ben beceremedim siz de dener misiniz ya da ne önerirsiniz gibi şeyler söyle. Kadın bir süre sonra seni ‘beceriksiz ama saf kalpli’ diye bağrına basar :)