aynı yemekler var.Barbunyalı taze fasulye
şehriyeli bulgur pilavı
domates salatası
patlıcan turşusu
Hanımlar yarın misafirim gelecek ama iş dönüşü yemek yapmak için vaktim olmayacak. Dolayısıyla bugün yemek yapıp yarına ısıtmak istiyorum. Etli veya tavuklu türlü yapsam, yarın ısıtınca iyi olur mu dersiniz? Ya da ısıtılabilecek tencere yemeği olarak başka ne yapabilirim?
Türlü isitilabilir ama onun yerine biber dolması yapıp pisirmeden dolaba kaldirip yarın pisirebilirsin . Biber dolmasinin yanına et güzel gider eti şimdiden soslayip yarın direk fırına atabilirsin ugrastirmaz yani sen yarın sadece corbayla salata yaparsın :) umarım yardımcı olabilmisimdir aklıma bu geldi
NÇok teşekkür ederim:) Dolmayı her halükarda yapacağım bir de tavuklu veya etli birşey olsun istiyorum.
Misafirle benim eve gitme saatim aynı olacak, uzak yoldan gelecekler ve yemekten sonra bir yakınımızın kına gecesi için aceleyle evden çıkacaklar. o yüzden fırınlamak için hiç vakit olmayacak. O yüzden full hazır, sadece ısıtıp yarım saatte yenmeye hazır bişeylere ihtiyacım var :)
Patatesli tavuk yapmak geliyor aklıma o olur mu ki ısıtmalık?
Hanımlar yarın misafirim gelecek ama iş dönüşü yemek yapmak için vaktim olmayacak. Dolayısıyla bugün yemek yapıp yarına ısıtmak istiyorum. Etli veya tavuklu türlü yapsam, yarın ısıtınca iyi olur mu dersiniz? Ya da ısıtılabilecek tencere yemeği olarak başka ne yapabilirim?
Buz gibidir şimdi orası.Bugün yaylada menümüz;
Kabak kavurması
Sebzeli bulgur pilavı
Cacık
N
Fırında yapacaksan isitinca lezzeti kalmayabilir Ama haslama olabilir birde pide siparişi verirsin :)
Pilav makarna ve çorba dışında her yemek ısıtılınca güzelliğinden bişey kaybetmiyor bence.. :)
Yayla çorba yaptım valla ısıtıcam :) Napiyim artık olduğu kadar :)
Yok tencerede yaptım tavuklu patates. Dolma ve yayla çorba yaptım yanına. Pideci tanıdığım yer hiç yok, mahallede yakınlarda da yok onu yapamayacağım. Eve gidince bir tek salata yapar kurtarırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?