- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.040
- 348
- 39
BatırıkAkşam yemeklerinde neler yapıcaksınız gelin burda paylaşalım birbirimize fikir danışalımcokacimcoook
Tavuğun tarifini verebilirmisiniz. Afiyet şifa olsun,Allah bereket versinTavada soslu tavuklu patates
soğan salatası-yeşillik-turşu ve yoğurt.
Tavuk-patates-soğan-sarımsak-salça-yağ-kekik-tuz-kırmızıbiber-karabiber bunların hepsini karıştırıp tavaya kattım aynı fırında pişer gibi pişti.Tavuk olarak pirzolasını kullandım siz kanatta kullanabilirsiniz sarma da hangisini isterseniz patatesleri kalın kestim biraz çabuk piştiği için.Patatesleri tavukların üstüne katabilirsiniz.Salçayıda birazcık su ile ezip tencereye dökersiniz.Tavuğun tarifini verebilirmisiniz. Afiyet şifa olsun,Allah bereket versin
Teşekkür ederimTavuk-patates-soğan-sarımsak-salça-yağ-kekik-tuz-kırmızıbiber-karabiber bunların hepsini karıştırıp tavaya kattım aynı fırında pişer gibi pişti.Tavuk olarak pirzolasını kullandım siz kanatta kullanabilirsiniz sarma da hangisini isterseniz patatesleri kalın kestim biraz çabuk piştiği için.Patatesleri tavukların üstüne katabilirsiniz.Salçayıda birazcık su ile ezip tencereye dökersiniz.
çorbanın tarifi nasılMısırunu terbiyeli tarhanalı mercimek çorbası
Makarna
Tavuk köftesi
Patates salatası
Pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?