• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Kuru köfte yapacağım yanına da patates püresi. (Patatesleri su yerine sütte haşlayarak pişiriyorum bu arada müthiş oluyor, tadına doyamıyoruz tavsiye ederim) Bir de buharda sebze haşlayacağım dolapta az biraz brokoli, brüksel lahanası ve havuç kaldı. Onları da zeytinyağı ve limonla soslarım.
Püreyi bende bu şekilde yapıyorum. Cidden nefis oluyor. Brüksel lahanasını haşlamadan önce nasıl temizliyorsunuz? Ben geçen gün aldım içi hep böcekli çıktı. Atamadımda öylece bekliyor dolapta.
Bu arada benim menümde balık salata çorba var bugün.

Püreyi bende bu şekilde yapıyorum. Cidden nefis oluyor. Brüksel lahanasını haşlamadan önce nasıl temizliyorsunuz? Ben geçen gün aldım içi hep böcekli çıktı. Atamadımda öylece bekliyor dolapta.
Bu arada benim menümde balık salata çorba var bugün.

Allah allah bende hiç öyle böcek falan çıkmadı. Paketli alıyorum, o sap kısmı gibi olan ucunu kesip buhar tenceresine yerleştiriyorum. İlk defa böcekli olduğunu duydum inanın. :110:

Allah allah bende hiç öyle böcek falan çıkmadı. Paketli alıyorum, o sap kısmı gibi olan ucunu kesip buhar tenceresine yerleştiriyorum. İlk defa böcekli olduğunu duydum inanın. :110:
Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştim

Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştim

İade etme şansınız var mı ya keşke iade etseniz. Ben Metro Grossmarket'ten alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Yaşadığınız şehirde varsa oradan alabilirsiniz. :)

Dün akşam patatesli köfte tencere yemeği
Yanina pilav ayran.

Bugün pilavım var. Yanına ne yapsam?
Taze fasulye barbunya et kavurması?

Dün akşam

Şehriye çorbası
Lahmacun
Soğan salatası
Yeşillik,turşu ve ayran

Bugün akşam
Yaprak sarma ve kırmızı kapya biber dolması
Marul salatası
Ayran,turşu ve yeşillik
Çikolatalı yaş pasta
Size yemege gelebılır mıyım :kk77:

Kızlar eşime balık (levrek) aldırdım yanında sebze olarak ıspanak düşündüm sizce uyumlu olur mu? Yani ıspanağı soğanla salçayla kavurup az suyla pişireyim diyorum. İkisini de canım çok istedi ondan öyle bir ikili geldi aklıma:KK45:

Back
X