- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
8jsan hee gun ne yapsam die dusunmekten kafayi yieycek napalm yeter bazen bi bulgur pilavi bile yetio cacik ile evde malzeme olmayinca da insan ne yapacagni sasiriyorNe güzel menü afiyet olsun. ben de dolma yapmak istiyorum ama geç kaldım sanki. Mercimek çorbası makarna olacak sanırım çok tembelim bu gün
Patlıcanın varsa kiymali patlican yap yanina pilav.ve cacik bazen bakiyorumda calisiyorm die millet.bisey ypmiyor ben kaptiriyorm kendimi tatlilarimida eksik etmemmantı
turşu
Not: yanına başka ne yapabilirim fikirlere açığım
aynen ben de öyleyim ya.çalışıyorum diyip tek çeşit yapmak içime sinmiyo.yorgun da olsam illa 3 çeşit olacak en az.Patl
Patlıcanın varsa kiymali patlican yap yanina pilav.ve cacik bazen bakiyorumda calisiyorm die millet.bisey ypmiyor ben kaptiriyorm kendimi tatlilarimida eksik etmem
Aynen esim evde oluyor ben yemesemde icim rahat etmiyor ama kendimize okadrda yuklenmeyelm arada yapmayalım kiymetmz bilonsin dermisim:)aynen ben de öyleyim ya.çalışıyorum diyip tek çeşit yapmak içime sinmiyo.yorgun da olsam illa 3 çeşit olacak en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?