Akşama Ne Yemek Var ?

Mantar corbasi
Fırında balık
Brokoli salatası

Yemek seçen bireyimiz için dünden bir tabak köfte patates
Bizim 3 günlük yemeğimizi saymışsın afiyet olsun
çalıştığım için genelde 1 çeşit yiyoruz 2 kişi de olması bunun cabası tabi ..

Siz hemsire miydiniz? Karistiriyor muyum?

Pırasa yapıyorum farkli bir tarifle. Yanina çorba mı yapsam hiçbir sey mi yapmasam bilmiyorum.

Yorucu bir is, allah kolaylik versin. Ben genelde cesit cesit yapanlardanim cunku calismiyorum
Calissam manti kola menusu bile fazla bize
Teşekkür ederim Şu aralar izne çıktım ama yemek yapmak hiç benlik değil ya. Tatlı falan yaparım evet ama yemek hemen biteceği için yaparken ağlıyorum içimden mantıyı da hazır alıyorum ev yapımı. Geçen incik haşladım, yanına pilav ortaya közlenmiş patlıcan biberden salata ve ayran. Eşim eve geldi masaya baktı cennete mi düştüm diyor ahdjdjdjf. Zavallım az anasına gitsin de yemek görsün yüzü

Güzel menü, ellerinize sağlık. Haftasonuna yapayım bunu az da benim bey sevinsin. :)

Süzme mercimek
Portakalli kereviz
Ispanaklı börek
Kadınbudu&patates püresi

Tatli yok, cennet hurmasi var bozulmak üzereler. Tatli yapmadim ki hurmalar yensin

Guvec.. ama ben sevmiyorum.. canim ispanak istiyor.. gidip kim
Alacak simdi guzel ispanak var mi acaba kavursam mi? Yoksa hamurisi mi yapsam ispanak li?

Merhaba, baktım akşam yemeği menüsü konularında en aktif konu bu. Benim gibi saatlerce ne yemek yapsam diye düşünenler için böyle gruplar harika oluyor. Umarım daha da aktifleşir bu grup.. Ben bu akşamki menümü yazayım

Tavuk pirzola
Pilâv
Köz biber patlıcan salatası
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…