Akşama Ne Yemek Var ?

Dün Akşam

Lahmacun
Mevsim salata
Soğan salatası, yeşillik
Ayran,karışık turşu ve acılı eZme turşu
Çikolatalı yaş pasta

Sehriyeli yayla çorbası
Karniyarik
Sehriyeli tereyağlı bulgur pilavı
Cacık
Karışık turşu
Yaş pasta (dunden)

Sardalya tava
Mevsim salata
Kola

Oglum 2 gunde bir balik diye tutturuyor Bugun kargoya giderken balik halinin önünden geçtik yine balik istedi. Neyse en azından faydalı bir sey.

Sardalya tava
Mevsim salata
Kola

Oglum 2 gunde bir balik diye tutturuyor Bugun kargoya giderken balik halinin önünden geçtik yine balik istedi. Neyse en azından faydalı bir sey.
Maşallah ne güzel benim gördüğüm cocuklar pek sevmiyor kardeşimde sevmezdi böyle yazınca aklıma geldi.

Maşallah ne güzel benim gördüğüm cocuklar pek sevmiyor kardeşimde sevmezdi böyle yazınca aklıma geldi.
Oglum daha 1 yasindan once de sapur supur yiyordu
Suan 4.5 yasinda hala ask yasiyor. Balik aski bizden geliyor olabilir. Anne baba biz de cok severiz.

Oglum genelde cocuklarin sevmedigi seyleri sever. Mesela en sevdigi sebze taze fasulye. Her gun olsa yer. Sonra bamya. Babasi nefret eder oglan cerez gibi yer.

Etli taze fasulye
Bulgur pilavi (dunden)
Marul cacigi
Karışık turşu
Sutlac

Ben resmen uzun zamandır yemek yapıyorum, geçiştiriyoruz ve malesef bugün de ona dahil.. artık toplamak istiyorum kendimi..
Bu akşam menemen ve çay var bizde

ızgarada tavuk şiş
Mevsim salata
Sarimsakli yoğurtlu koz biber ve koz patlican salatası
EZme salata
kola,turşu
Lokma tatlisi

Etli patates yemeği
Şehriyeli, mısırlı pirinç pilavı
Mevsim salata
Yoğurt
Kahve soslu kedi dilli pirinç unu muhallebisi

Etli patatesli nohut
Tereyağlı Sehriyeli pirinç pilavı
Sogus salata
Karışık turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…