Akşama Ne Yemek Var ?

Gerçekten bu yazdıklarınızı yapiyor musunz rabbim hanenize bolluk bereket versin
Benim menüm genelde basit oluyor ve buraya ne yazdimsa onu yapıyorum.eski alım gücü yok maalesef haklısınız artık.dikkat ederseniz haftada 1ve ya 2 tatlı yapıyorum kizartma bu aralar en aza indirgendi(yağ fiyatları malum,)bazen bir yemek 2,güne kaliyor gene onu yiyoruz et yemekleri de nispeten azaldi yapacak bişey yok 3_4 çeşit olmadan da çorba ana yemek salata doyuluyormus onu anlamis olduk.k.mesela bugün de 2 çeşit olacak hatta çorba dünden.ama herkes aynı alım gücüne sahip değildir belki daha kalabalıktır belki ekmeksiz makarnasiz pilavsiz etsiz sofra kurmadan da doymuyordur belki eli boldur gelen gideni çoktur menusude ona goredir bir doğu mutfağı ile Ege mutfağı bile aynı degildir

Ya kusura bakmayın mesaj tekrarı olmuş telefonu değiştim silme de yapamadım bazı sözcükler otomatik değişmiş sizlerinde sofrasina rabbim bereket versin

Dün akşam

Tavuklu patatesli havuclu bezelye
Sebzeli Salcali bulgur pilavı
Semizotu salatası (Domatesli soganli salatalikli ekşili zeytinyağlı )

Bugün henüz belli değil

Sebzeli salçalı süzme mercimek çorbası
Kıymalı Alinazik kebabı
Domates salatası
Karışık turşu ve ayran

Bugun elimizde olmayan birtakım sebebler dolayısi ile yemek en son aklımıza gelen şeydi ve sonuç
Makarna
Cacık
Rabbime şükürler olsun bugünde doyduk elhamdülillah

Bugün mangal vardı
Elektrikli mangalda kuzu pirzola
Çoban salata
Sumakli maydanozlu soğan salatası
Kola ve ayran.

Kıymalı yaprak sarması
Semizotu salatası (Domatesli soganli salatalikli ekşili zeytinyağlı )
Karışık turşu ve ayran
Fıstıklı baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…