- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaziantep’te ana yemek buBen mercimekten yapıyorum humusu ikidir. Tadı da aynı oluyor. Nohutun kabuğunu soymak çok dert :)) ama çözülür bence.
Eki Görüntüle 3196734
Çullama da bu, köz patlıcan salatası aslında ama salça domates falan da var içinde.
Söğürtmeyi de duydum galiba, annem de bunun domatessizini yapıp çingene salatası derdiGaziantep’te ana yemek bupatlıcan söğürtme deriz
![]()
Yarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş olduMantar soslu makarna
Salata
Tatlı ; pratik sütlü ve çikolatalı birşeyler arayışındayım tavsiyesi olan varsa harika olur![]()
Evet çok iştah açıcı görünüyorYarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş oldu![]()
Afiyet bal şeker olsunYarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş oldu![]()
O evde kaç kişi yaşıyorsunuz, niye bu kadar çok çeşit var?Sütlü domates çorbası
Patates çanağında beşamel soslu tavuk sote
İç pilav (emin değilim, belki düz pilav yapıp yanına arpa şehriye salatası yaparım)
Patates çullama
Mercimek humusu
Cacık
Burada yarışmaya katılan birinden gördüğüm 3 renkli muhallebi
Biraz hayal ürünü de olabilir çünkü çalışıyorum bugün, çok zor şeyler değil ama hem çalışıp hem evi toparlayıp hem bunu yetiştirebilecek miyim bakalım![]()