Akşama Ne Yemek Var ?

Ben de yoldaki bi teyzeden aldım ya evet herkes semizotu satıyor. Bu tarif çiğden di mi hemşehrim 🥰
Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.

Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.
Mersin tam bir semizotu cenneti evet. Hem de incecik ve taptazeler. Benimki de bir bağ idi ama o kadar boldu ki, pişirmeme rağmen üç kişi yedik yemekle beraber. Bereketli oldu.

İkna oldum, sen gerçek bir patatesseversin ve dostsun.💜
Ben bi patatessever değilim, ben bi patatesim :D Önceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim 🥲

Ben bi patatessever değilim, ben bi patatesim :KK70: Önceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim 🥲
Esimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diye🙈 patates sevenler dernegi mi kursak acilista da kumpir dagitiriz😋

Esimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diye🙈 patates sevenler dernegi mi kursak acilista da kumpir dagitiriz😋
Kumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirler :( kumpir dediğin kısırlı olur, kısır ekleyince haşlanmış bulgur koyuyorlar patatesin içine 🥲

Kumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirler :KK43: kumpir dediğin kısırlı olur, kısır ekleyince haşlanmış bulgur koyuyorlar patatesin içine 🥲
Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsiz🤷 disarda yemek bana cok pahali geliyor🙈

Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsiz🤷 disarda yemek bana cok pahali geliyor🙈
Ben de arada yapıyorum da ben boğazı asla durmayan biri olarak kumpirde her şey olsun istiyorum, evde pahalıya geliyor iyice :D

Teflonda nasıl oluyor?
Ben haşlayıp içine kaşar ve tereyağ koyup eziyorum. Sonra üstüne garnitürler.

Bu arada akşam yemeği kesmedi. Pişi yaptım yedim şimdi. 😁

Teflonda nasıl oluyor?

Pişi de demeyin bana... :D her yemekte bi acım var

Teflonda nasıl oluyor?

Patatesleri guzelce yikayip teflon tencerede hic su koymadan kisik ateste pisiriyorum. Alti yanmasin diye 10-15 dkda bir ceviriyorum 1 saat civari pisiyor oyle ayni disarda yedigimiz kumpir gibi oluyor

Back
X