Akşama Ne Yemek Var ?

Canım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim
Kalp kalbe karşı galiba ya da mide mideye Benim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor

Kalp kalbe karşı galiba ya da mide mideye Benim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor
Valla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişim sen hamiştin galiba sen yap. Ben yarına bırakayım mayalanacak da pişecek de ohoo

biz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.
Beyim yarın çalışıyor tek başıma yemem akşama yapayım bari kaşarlı

Valla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişim sen hamiştin galiba sen yap. Ben yarına bırakayım mayalanacak da pişecek de ohoo
Yapardım da kilo aldım. Sabah sıcaktır diye büyük bir umutla aldığım ve soğuk çıkmasıyla beni hüsrana uğratan sade pogacami firinda ısıtıp sıcak hale getirebilirim ama

biz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.
Of bi de peynirli mi diye yaziyordum ki size bunu gördüm. Peynirli maydanozlu demeyin

Of bi de peynirli mi diye yaziyordum ki size bunu gördüm. Peynirli maydanozlu demeyin
evet peynirli maydanozlu sütün içine sirke ekleyerek lor yapmıştık. onunla beyaz köy peynirini karıştırıp içine maydanoz. tadı çok güzel oldu.

evet peynirli maydanozlu sütün içine sirke ekleyerek lor yapmıştık. onunla beyaz köy peynirini karıştırıp içine maydanoz. tadı çok güzel oldu.
Özelden açık adres yazarsaniz hemen atlayıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…