- 28 Ekim 2022
- 9.239
- 26.158
- 478
- 29
Soğan çorbası bence gribe çok iyi gelir :) enginar hiç yemedimSoğan çorbası
Köfte patates yemeği
Enginar
Erişte
Basimi taşıyacak vakit bulamiyorum
Soğan çorbasını annem yolladıSoğan çorbası bence gribe çok iyi gelir :) enginar hiç yemedim
Yaa çok tatlıSoğan çorbasını annem yolladı
Enginarı kayınvalidem yolladı aşerdiim sağolsuun hemen yapmışmutlaka yemelisiniz, böyle ekşili olcak
Afiyet şifa olsun bebişe bizim bu taraflarda enginar pek tuketilmez Mersin Adana civari halbuki Akdeniz sebzeler otlar bol koyde ama enginar pek tercih edilmiyor birde deniz börülcesi hiç gormedim burada normal börülce var ince fasulye gibi olanından o yok.Soğan çorbasını annem yolladı
Enginarı kayınvalidem yolladı aşerdiim sağolsuun hemen yapmışmutlaka yemelisiniz, böyle ekşili olcak
Ben de hiiiç yapmadııım yapıp getiriyorlar bana yapmama gerek kalmıyor :) mutlaka deneyin seversiniz. :)Yaa çok tatlıbir gün denicem enginarı yapabilirsem tabi :) sebze yemeklerini daha çok seviyorum ,enginarı da severim yani umarım :)) afiyet olsun
Ya çok teşekkür ederiim. İstanbul da biz sürekli tüketiyoruz. Bir de yaşadığımız semt eskiden enginarıyla ünlüymüşşAfiyet şifa olsun bebişe bizim bu taraflarda enginar pek tuketilmez Mersin Adana civari halbuki Akdeniz sebzeler otlar bol koyde ama enginar pek tercih edilmiyor birde deniz börülcesi hiç gormedim burada normal börülce var ince fasulye gibi olanından o yok.
Allah kolaylık versin canım ❤Basimi taşıyacak vakit bulamiyorumMesajı bile yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?