Selamlar sağlık sorunlarından dolayı atladım hep burayı. Yağmur ciceği iptal etmiş üyeliğini…
çok geçmiş olsunSelamlar sağlık sorunlarından dolayı atladım hep burayı. Yağmur ciceği iptal etmiş üyeliğini…
Bebişten dolayı çok çeşitli şeyler yaptığım söylenemez
Bu aralar sağlık sorunları vs baska sorunlar yemek bölümünü unuttum
olsun canım. gel yine de buralar çok tenhalaştı. birkaç kişi yazıyoruz. gözlerimiz arıyor siziBebişten dolayı çok çeşitli şeyler yaptığım söylenemezbazen geçiştiriyoruz bazen saçma sapan seyler yiyoruz falan
geçmiş olsun. önemli bir şey yok değil mi?Bu aralar sağlık sorunları vs baska sorunlar yemek bölümünü unuttumarada bdv takıldım inşallah yazarım bundan sonra
saç böreğini çok severimKıymalı sac böreği (d börek yada gözleme diyede geçer)
Ispanaklı peynirli ikisi karışık sac böreği
Semizotu salatası (domatesli, soganli, salatalıklı, ekşili ve zeytinyağlı)
Yeşil ve siyah zeytin .
Cay ve ayran
Karışık turşu
Cevizli baklava
Tesekkur ederim bu sene gripten,sinüzitten faranjinten ,öksürükten gözümü acamadım şimdi iyiyim çok şükür havalar ısındı yaz geldi umarım tekrarlamaz artık ki yaz sıcaklarında hastalık hiç çekilmiyor.geçmiş olsun. önemli bir şey yok değil mi?
Ay tamam canım gelirimm.olsun canım. gel yine de buralar çok tenhalaştı. birkaç kişi yazıyoruz. gözlerimiz arıyor sizi
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTesekkur ederim bu sene gripten,sinüzitten faranjinten ,öksürükten gözümü acamadım şimdi iyiyim çok şükür havalar ısındı yaz geldi umarım tekrarlamaz artık ki yaz sıcaklarında hastalık hiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?