- 28 Ekim 2022
- 8.795
- 23.716
- 278
- 29
Afiyet olsun...bugün dışarıda yedik
Adana kebap
İskender kebap
nane tarator
roka
marulla çiğ köfte
patlıcanlı bulgur pilavı
keşkek
acılı ezme
tahinli fındıklı kemalpaşa tatlısı ve yanında vanilyalı dondurma
çay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun...bugün dışarıda yedik
Adana kebap
İskender kebap
nane tarator
roka
marulla çiğ köfte
patlıcanlı bulgur pilavı
keşkek
acılı ezme
tahinli fındıklı kemalpaşa tatlısı ve yanında vanilyalı dondurma
çay
Ne güzelTeşekkürler.
Dün kü yemekleri annem buraya ziyarete gelmiştide öyle getirdi . Yani ben dün de yemek yapmadım ,
Onu yedik.
Artınca bugün de yedik.
yarın akşama yeni bir yemek yapacağım.
![]()
Hacamat diyeti benim bildiğim kadarıyla; hacamattan bir gün önce, hacamat günü ve ertesi gün hayvansal ürün yemiyorsunuz. Bedenî arındırıyorsunuz. Bu şekilde okumuştum.Hacamat diyeti ilk kez duydum,
Diyetin ismi mi bu ?
Yok yok ben dedim öyle yarın hacamat yaptiricam et süt ürünleri öncesi ve sonrası yemek yasak yani sakıncali bende o yüzden öyle dedimHacamat diyeti ilk kez duydum,
Diyetin ismi mi bu ?
anladımYok yok ben dedim öyle yarın hacamat yaptiricam et süt ürünleri öncesi ve sonrası yemek yasak yani sakıncali bende o yüzden öyle dedim
Çok teşekkürlerNe güzelAnne yemeği şifadır. Annenize sağlıklı, hayırlı, mutlu uzun ömür diliyorum. Beraber nice güzel anılarınız olsun inşAllah
![]()
Bende ilk defa duydum.Hacamat diyeti benim bildiğim kadarıyla; hacamattan bir gün önce, hacamat günü ve ertesi gün hayvansal ürün yemiyorsunuz. Bedenî arındırıyorsunuz. Bu şekilde okumuştum.