O zaman hep et türü yemekler düşünüyorsunuz ?Geçmiş mesajları okudum de ne güzel herkes evde bzebze yemekleri pişirmiş. Bir tek benım kocam şu bzebze yemekleri yemiyor sanırımonun için etsiz yemek olmaz ya et ya da hamur işi olocak mutlaka. Sizin için yemek yapmak kolaydır seçenek çok akşam ne yapsam diye derdi çeken bir tek ben varım sanırım
En hafifi olmuştur.Evde
Zeytinyağına yumurta
Peynir
Karpuz
Evet elimden geldiğince az öğün az çeşit yemeye çalışıyorumEn hafifi olmuştur.
Sıcak günlerde.
Sebzenin içinde de yemiyor mu mesela taze fasulyeyi etli, tavuklu yada kıymalı yapsanız evde yemek secen oldumu zor oluyor hele cocuk varsa oda genellikle yemek secen tarafı örnek alıyor.Geçmiş mesajları okudum de ne güzel herkes evde bzebze yemekleri pişirmiş. Bir tek benım kocam şu bzebze yemekleri yemiyor sanırımonun için etsiz yemek olmaz ya et ya da hamur işi olocak mutlaka. Sizin için yemek yapmak kolaydır seçenek çok akşam ne yapsam diye derdi çeken bir tek ben varım sanırım
Yok malesef etli şekilde bille yemiyor. Mesela patates kızartması yiyor ama yemek içinde yemiyor. Salata bille yemiyor.hep mantı börek et sote oo tarz yemekleri istiyor.Çocuk yok daha . Çocuk olduğunda bizim için,ayrı yemek yaparım çocuk bzebze yemeklerden vitamini alsın diye mecburSebzenin içinde de yemiyor mu mesela taze fasulyeyi etli, tavuklu yada kıymalı yapsanız evde yemek secen oldumu zor oluyor hele cocuk varsa oda genellikle yemek secen tarafı örnek alıyor.
Evet mantı seviyor bol bol mantı yapıyorum. Kuru fasulye. Et. Tavuk pilav hep oo tarz yemekleri var bizim evdeO zaman hep et türü yemekler düşünüyorsunuz ?
Siz yine de bence kendinizi ihmal etmeyin... evdeki yemek tek kişiye ait olmamalı. Siz kendinizi sebzelerden, enginardan mahrum bırakmayın :)Evet mantı seviyor bol bol mantı yapıyorum. Kuru fasulye. Et. Tavuk pilav hep oo tarz yemekleri var bizim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?