Akşama Ne Yemek Var ?

ayy biz dun anıden eşimin mdurune yemeğeg ittik ordada
yayla çorbası
mezgit tavada kızartılmış
bolmısırlı salata
terayğlı pilav vardı

ben dun lahanasarmamaı pişiremedım bugun artık onu pişirirm
yayla çorbam var
zaten akşm kayınvldemler gelcke çayın yanına bişiylerde yaparım ama ne henuz kararveremedım prtık bişiyler olması lazım şöle 15-20dkkada hazır olcak şeyler=)=)

dünden kalan kuru fasulye ve pilavım var
yanınada cacık ve salata yaparım.
bugün rahatım.

Günaydın kızlar,

Benimde bugün yemek yapasım yok..

Dün akşamdan kalma,patates çorbası,erişteli mercimek hala bitmedi...havuçlu kabak yemeği...Bu akşam bunlar bitsin.......

kızla şöleçayın yanına prtik yapabileceğim önerileriniz varmı akşam kayınvldemler gelio 3 kişiler çaya deidler ama ne yapsam ve kısa vakıtte oluack prtik öeriler lazım banaa

kızla şöleçayın yanına prtik yapabileceğim önerileriniz varmı akşam kayınvldemler gelio 3 kişiler çaya deidler ama ne yapsam ve kısa vakıtte oluack prtik öeriler lazım banaa

kısır yapabilirsin
milföyden börek yapabilirsin

evde olsam ne yemekler döktürürüm amaa...
dünden kalan yemekleri yicez artık bugünde
şakşuka var az bişey sarmısaklı yoğurtla birlikte
bide patatesli bulgur çorbası yaparım yeter sanırım

milföyden börek yap bencede
yanınada patetes haşla ez döşe büyük bi borcama
üstüne havuç kavur onu döşe
üzerine yoğurt, belki sarımsaklı yoğurt dökersin
on numara salata oluyo
kornişon turşun varsa daha şahane olur

eger eşim balık alırsa balık ve salata
almassada pırasa yemegiyle tarhana çorbası bide sütlaç ama ben şimdiden yicem sütlacımı akşamı bekleyemiycem

kısır yapabilirsin
milföyden börek yapabilirsin
sağoll bozocum akşama baklaım ne eserse onu yapmaya karavrdmm

conturnıx cnm sağolasınn kızlarda buna benze bi salata tarıfı verdiler rulo patatessalatası bencede guzl olur ama vakit çok dar daha prtıkşeyler bulmk gerk
ve sanırım en basitinden bi pizza yapıcam fırında=)=) bid eçikolta soslu irmik tatlısı yeter yanı çokta vaktım yok zaten bid eyorgunlolurom zaten pek bişiy yemıolaar 2 çeşit yeter=)=)

Hım güzel iyi fikir olabilir canım..Milföyün yanına pratik olarak mayonezli yogurtlu garnitürlü makarna salatası yapabilirsin bu agır gelır dersen yogurtlu dereotlu arpa şehriye salatası yapabilirsin..Tattlı olarakta şipşak yalancı tavuk gögsü

Balık mı,tavuk mu karar veremedim,
iksinden biri olacak,yanında olması gerekenlerle :))
sen en güzeli balık yap yanınada rokalı bi salata öndende bi çorba ohss mis=)

hımmm yalncı tvukgöğsünü onlarada ha önce yptım cnm şimdi farklı olsun istiom sağol fikir verdin için=) arpa şehriye yapabilirm şehriyeyi haşlyıp mayones dereotu koyarım kornişonolsa oda ykışırdıherlade içine bieve gidimde bakallım bide lahandan dolmamar=)=)

hımmm yalncı tvukgöğsünü onlarada ha önce yptım cnm şimdi farklı olsun istiom sağol fikir verdin için=) arpa şehriye yapabilirm şehriyeyi haşlyıp mayones dereotu koyarım kornişonolsa oda ykışırdıherlade içine bieve gidimde bakallım bide lahandan dolmamar=)=)[/QUOTE]

Hım ben kolay olsun diye söylemiştim.. :)))) Tatlıları pek sevmem o yüzden ezberimde tarif tutamam...:)))) arpa şehriyeyi yapabilirsin afiyet olsun...Tabikide turşu yakışır..Haşla ve bütün malzemeleri birleştir..Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…