saol bitaenmmm yolarım tabiiii iste yeterkiiii:1hug:
Sağol tatlım opuyorumnanaktan
Resimlerinin devamını beklerim a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bitaenmmm yolarım tabiiii iste yeterkiiii:1hug:
yaptıklarmıı akşama dogru çekerrSağol tatlım opuyorumnanaktan
Resimlerinin devamını beklerim a.s.
derinn ben sana yolucaktım teklif sen önce davranmısın kalp kalbe cnaımm![]()
offff süperrrrrrrrrrrr bayadır yemedimmmm bayramda yerim inşallahhhh
ellerine sağlıkk
tamamm canımm benim müsait oldukça çeker paylaşırım...Aynen tatlım
Ben genellikle eklemeye çalışıyorum...
Senden de bekliyorum artık opuyorumnanaktan
tamamm canımm benim müsait oldukça çeker paylaşırım...
senden tabii bende senin tarifflerii bakıyorummŞeniz
saol canımmm afiyet olsun inşaşalah bayaramda doya doya yersin...
begenmene sevindim
daha ne yapacaktın yahu akannehir kolay gelsin,misafir evde olacak girsinler tutsunlar işin bi' ucundan :umursamaz:
biz de bu akşam geç geleceğiz eve, ama mamalar hazır
-zeytinyağlı taze fasulye
-salçalı,kıymalı spagetti
-dünden kalan az patlıcan kavurma
-yine dünden cacık zemuszemus
oh iyi ki hazır yemekler, akşam yorgun yorgun çekilmezdi :kedi:
oda işten gelicekya pek yardımcı olabileceğini düşünöüyorum zaten kolay şeyler yapıcam=)=) o yuzdn yarıdm etmememeside sorun teşkil etmez=) ama sofrayı kursa bilem yeter =)=) ki birlikte oturup vakit geçirebilek die yoksa ymkler pişerken onuda hazırlarım =)
gulpembem evde olsamm bu kadar basite kaçmamda inan eve gidince çok yorgunoluom hep kolay şeyler ypcm =) yanı hiç zorluğu olmyn bi menu hazırladım onlara eve gdiicen 1 saate halolur hepsi inşallah =)=) 7de otursak sofraya yeter =) a.s.
dünden yemeklerim kaldı onları yiyeceğiz
bugün rahatım yanikaydirigubbakcemile2
benimde babamnemgil kardaenizli samsun bafralılarr:1hug:bir karadenizli olarak tabikiiii beğenirimmmmmmm hımmmhımm olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanTamam bitanem a.s.
güzel ama osmanlı mutfağı veya yöresel'de ekleyebilirsin pirzola yerineyerimsenibenmesela alinazik , orman kebabı gibi ve yanına zeytinyağlı taze fasülye veya barbunyakıslar hepinize iyi pazarlar ben yurtdısındayım eşimin şefini haftaya cumartesi yemege cagırcaz karşı komsumuzda olur ailecede görüşüyoz hintliler ve hindu dinine sahipler yane inek eti yemiyorlar ama tavuk ve kuzu eti yiyorlar mesela bizi ramazanda iftara cagırdılar bende şimdi güzel türk yemeklerinden yapayım istiyorum ama ne yapayım.ben söle düşünüyorum terbiyeli tavuk corbası pattesli biberli kuzu pirzola pilav bezelye börek salata ve mozaik pasta menüm nasıl :uhm: