Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konserve bezelye aldım kızlar
nasıl pişiricem ben bunu
canım bezelyeleri delikli süzgece al..suyunu süz bir güzel yıka..sonrasını zaten biliyorsundur yinede soganları kavur etli yapacaksın etlini ekle dolabında domates veya dondurucunda domates sosu varsa ekle.salçasını ekle bezelyeleri koy(kavurmana gerek yok).azda su koy (suyunu çok çekmiyor az koy yeterli gelmezse eklersin).bezelyeyi tavukluda yapıyorum ben o zamanda tavugu haşlayıp küp küp kesip bezelyeyle bir koyuyorum
![]()
teşekkürler canım
peki ne kadar pişirmeliyim.
bugün yapmadım yarın yapıcam da..
ayyyy helal olsun kızlar size çalışıyormusunuz bilmiyorum ama bol çeşitli menüler gördüm sabah sabah canım çekti.bende dün yoğurt çorbası salata patates kızartması yaptım.hafif oldu 2 kişiyiz çok bile..sonrada yemekler dökülüyor
kızlar daha yeni evliyim eşim karnıbahar kızartması istedi ama nasıl yapıo bilmıorum![]()
hemen yazayım canım..karnabaharın altında yeşil yapraklı bir bölüm var oradan yavaşça kesince dallara ayrıldıgını görürsün o dallara göre kes altından çiçeklerini ayır çok büyük olanları 2 ye bölki iyi kızarsın iyice yıka suya tuz atıp haşlamaya koy kaynamaya başladıktan sonra 10 dk tut (burası önemli fazla tutarsan çok pişer ve kızartırken çok parçalanır güzel olmaz) sonra suyunu süz ve çırpılmıs yumurtaya bulayıp yagda çift taraflı kızart bu kadar
yumurtyalı çok ağır olur dersen yumurtaya bulamadanda kızartabiirsin
ayyyy helal olsun kızlar size çalışıyormusunuz bilmiyorum ama bol çeşitli menüler gördüm sabah sabah canım çekti.bende dün yoğurt çorbası salata patates kızartması yaptım.hafif oldu 2 kişiyiz çok bile..sonrada yemekler dökülüyor
canım bende şöyle yapıyorum kızartmasını.un süt ve yumurtayı çırpıyorum.karnıbaharları bu karışıma buluyorum öyle kızartıyorum yağda.buda bir alternatif olsun diye söylüyorum.kolay gelsinn
söylemeyi unuttum 2 yumurta
4 yemek kaşığı un
yarım bardak sütle yapıyorum.bu arada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp üstünede yağı kızdırıyorum.donanımlı yemek gibi oluyor:)