Akşama Ne Yemek Var ?

dün akşamdan kalan yemekler var;
karnıyarık
pilav
yoğurt
buna ek olarak yanına bişeyler hazırlarım artık. iki gündür aynı yemek demesin eşimle kızım die

üzülme canımcım belli olmaz belki geçersin
bende çoğu ümitsiz olduğum sınavlardan geçmiştim zamanında

sıkma canını tatlım

ne yapacağıma hala karar veremedim
herhalde şunları yaparım
mercimek çorba dünden var
küp küp patatesleri kızartıp sarımsaklı yoğurtlarım
belki birde spagetti makarna yaparım :82:

canım tatlı çekiyo çayın yanına bişiler arıyorum değişik
alternatifi olan varsa alabilirm yanii

tarhana çorbası
ev yapımı kumpir. (patatesi haşlayıp borcama yayıyorum)
salata
etimek tatlısı

Bende çorba ve barbunya yapayım diyorum zeytin yağlı ama daha önce hiç yapmadım tariflere bakıyorum su an bilen birisi birşeyler yazarsa çok sevinirim....

Bende çorba ve barbunya yapayım diyorum zeytin yağlı ama daha önce hiç yapmadım tariflere bakıyorum su an bilen birisi birşeyler yazarsa çok sevinirim....

barbunyan kurumu tazemi :26:

kuruysa ıslanıp haşlanması gerekiyo da..

taze barbunyaysa

bi soğanı ve küp küp doğranmış havucu yağda kavurup salçasını ekliyoruz (patatesde ekleyebilirsin istersen küp küp ben öle sevmiyorum :) )
barbunyayıda ekleyip içine 1 küp şeker atıyoruz baharat istersen baharatda atarsın tuzu isteğe kalmış

pişince servis tabağına alıp ince doğranmış maydanozları üstüne serpiştiriyoruz

dünden bahartalı soğanlı kıyma kavurdum (tembel köftesi yani :79:)
patates-biber kızartacam yanına
ayy bide tatlı yapsam ne iyi olur

içine en az 2-3 diş sarımsak da katılır pek de leziz olur taze domatesle daha iyi sonuç alınır, sızma zeytinyağı kullanılması tavsiye olunur...
ama ben baharatla hiç denemedim, sadece tuz ve şeker koyarım, siz ne baharatlar koyuyorsunuz? bir de öyle deneyeyim

üzülme derincim inşallah geçersin
hocada kıllık yapmış yani

bu akşam bizde dünden çorbam ve makarnam var
yanına yumurtalı pırasa kavurması ve yoğurt ekliycem

Dünden kalma yemeklerim vardı onların yanına sigara böreği yaptım sadece o kadar

ben kaç gündür yemek yiyemiyorum dolayısyla da yapmıorum canım hiç bişi istemio :26:

etli taze fasülye
bulgur pilavı
yoğurt
tiramisu
vardı..

-peynirli makarna (dünden)
-zeytinyağlı mantar

soru bana değil ama yazmadan edemedim, kimyon her türlü baklagile çok yakışıyor ben sadece kimyon ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…