• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

slm kkda yenıyım ama yemek yapmayıda yemeyıde cok severım:66:aksama bızde de kremalı matarlı tavuk bulgur pılav var:56:

Akşama arkadaşlardayız balık partisi yapıyoruz :9:

Fırında çipura
Salata
Kola
Baklava

bu akşam bizde;
mercimek çorbası
köz patlıcan salatası
pırasa yemeği var...

tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
yeşil salata(marul,roka,maydanoz)
lor tatlısı

yolcu35;17388946]tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
lor tatlısı

Canım afiyet olsun.3 gün olmuş mantarları alalı sanmam bişey olsun.Lor tatlısının tarifini verebilir misin bana?

tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
lor tatlısı

bıse olmaz insllh bende kremalı mantarlı tavuk yaptım bende carsamba almıstım baktım kararma falan yok

yolcu35;17388946]tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
lor tatlısı

Canım afiyet olsun.3 gün olmuş mantarları alalı sanmam bişey olsun.Lor tatlısının tarifini verebilir misin bana?

teşekkür ederim canım..lor tatlısı hazır yanlız hiç kendim yapmadım ama şu sitede ayrıntılı resimli tarif varistersen bi oraya bak :56:

Son düzenleme:
Kızlar 1 ay kadar önce kıymalı gül böreği yapıp derin dondurucuya koymuştum yarın çıkarıp onu yapmak istiyorum , çıkarınca buzu çözülsün mü, yada çözdürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp fırınlayayım mı?:56:

Kızlar 1 ay kadar önce kıymalı gül böreği yapıp derin dondurucuya koymuştum yarın çıkarıp onu yapmak istiyorum , çıkarınca buzu çözülsün mü, yada çözdürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp fırınlayayım mı?:56:

çözdürmeden koy tatlım farkederdeceğini sanmam. ama sıcak fırına koy...

Son düzenleme:

buzu çözülmeden yaparsan kıyır kıyır oluyor :71:

az önce yaptım buzluktan çok güzel oldu..

Back
X