Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kkda yenıyım ama yemek yapmayıda yemeyıde cok severımaksama bızde de kremalı matarlı tavuk bulgur pılav var
![]()
bu akşamm menüdee
mercimek çorbası yapcam
kara lahna sarcamm
yanında salataa varr...
tatlı olarakk küçük muzlu piramitt yaşpastası yapcam![]()
tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
yeşil salata(marul,roka,maydanoz)
lor tatlısı
yolcu35;17388946]tavuklu mantar sote(mantarlar çarşamba günü alındı yanlız kızlar korkuyorum zehirlenirmiyiz ki:26::18:)
pilav
yeşil salata(marul,roka,maydanoz)
lor tatlısı
Canım afiyet olsun.3 gün olmuş mantarları alalı sanmam bişey olsun.Lor tatlısının tarifini verebilir misin bana?
teşekkür ederim canım..lor tatlısı hazır yanlız hiç kendim yapmadım ama şu sitede ayrıntılı resimli tarif varistersen bi oraya bak 'lezzetibol.com'![]()
kız melis yakaladım seniii.
pastamıııı.?
gel diyet topiğinede yaz istersenn..![]()
Kızlar 1 ay kadar önce kıymalı gül böreği yapıp derin dondurucuya koymuştum yarın çıkarıp onu yapmak istiyorum , çıkarınca buzu çözülsün mü, yada çözdürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp fırınlayayım mı?![]()
Kızlar 1 ay kadar önce kıymalı gül böreği yapıp derin dondurucuya koymuştum yarın çıkarıp onu yapmak istiyorum , çıkarınca buzu çözülsün mü, yada çözdürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp fırınlayayım mı?![]()