hiç de sevmem, browni de neymiş çikolatayı da hiç sevmem zaten
iç ses: :84: :84: :84: :78: bi minik browniyle kaçamak şart oldu sorumlusu ben diilim ama
mısır gevrekli kremalı tavuk tarifini verebilirmisin canım, güzel bişey olmalı
canım yağlanmış borcama elinle gelişigüzel ufalanmış gevrekleri biraz yay,üzerine tavukları diz(ben bimden ızgara tava olanlardan aldım dizdim),üzerine 1 paket kremayı yaydım,üzerine tekrar mısır gevreğini ufaladım bu kadar, bakalım akşama fırına vericem resmini unutmazsam çekerim,ama gerçekten çok kolay ve lezzetli yaparsan afiyet olsun..
tarif için teşekkürlerbu krema küçük kutuda satılan hazır kremalardan mı daha önce hiç kullanmadım da ondan yabancı geliyor bana, kremşanti değil diğer çorba için satılan kremaları diyosun dimi tatlım :90:
Mantarlı kremalı portakallı tavuk
Mantar çorbası
Pilav
Tatlı yok
aynen dediğin gibi canım,küçük karton kutularda olanlardan,kalorisi biraz yüksek oluyo ama arada yiyelim yani dimi
mantarlı kremalı portakallı tavuk nasıl oluyor ki :44: bi tarif de senden alabilirmiyim tatlım :112:
Tabiki
Malzemelerin ölçüsü, gramı yok.
Tavuğu az yağda tavada pişir.
Üstüne mantarları ekle.
Mantarlar pişince yarım portakalı soy. Tavukların büyüklüğünde doğra. (küp küp yani). Kalan portakalın yarısının da suyunu sık. Bu suyu yemeğin içine koy.
Bir paket kremanın yarısını tavuklara ekle. Karıştır.
Dikkat!! Tuz en son eklenecek ve fazla kullanma tuzu fazla olabiliyor.
Denersen beğeneceğine eminim
Ben bunu bi restoranda yedim. Tarifini kendim tabağı inceleyerek çıkardım.:86:
canım yağlanmış borcama elinle gelişigüzel ufalanmış gevrekleri biraz yay,üzerine tavukları diz(ben bimden ızgara tava olanlardan aldım dizdim),üzerine 1 paket kremayı yaydım,üzerine tekrar mısır gevreğini ufaladım bu kadar, bakalım akşama fırına vericem resmini unutmazsam çekerim,ama gerçekten çok kolay ve lezzetli yaparsan afiyet olsun..
Tabiki
Malzemelerin ölçüsü, gramı yok.
Tavuğu az yağda tavada pişir.
Üstüne mantarları ekle.
Mantarlar pişince yarım portakalı soy. Tavukların büyüklüğünde doğra. (küp küp yani). Kalan portakalın yarısının da suyunu sık. Bu suyu yemeğin içine koy.
Bir paket kremanın yarısını tavuklara ekle. Karıştır.
Dikkat!! Tuz en son eklenecek ve fazla kullanma tuzu fazla olabiliyor.
Denersen beğeneceğine eminim
Ben bunu bi restoranda yedim. Tarifini kendim tabağı inceleyerek çıkardım.:86:
domates çorbası
etli lahana dolması
salata
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?