Akşama Ne Yemek Var ?

hiç de sevmem, browni de neymiş çikolatayı da hiç sevmem zaten
iç ses: :84: :84: :84: :78: bi minik browniyle kaçamak şart oldu sorumlusu ben diilim ama

sorumlusu çikolata bence..

bende dayanamam o cazibeye yaa

yiyelim az biraz be,bişeycik olmas :18:

mısır gevrekli kremalı tavuk tarifini verebilirmisin canım, güzel bişey olmalı

canım yağlanmış borcama elinle gelişigüzel ufalanmış gevrekleri biraz yay,üzerine tavukları diz(ben bimden ızgara tava olanlardan aldım dizdim),üzerine 1 paket kremayı yaydım,üzerine tekrar mısır gevreğini ufaladım bu kadar, bakalım akşama fırına vericem resmini unutmazsam çekerim,ama gerçekten çok kolay ve lezzetli yaparsan afiyet olsun..

tarif için teşekkürler bu krema küçük kutuda satılan hazır kremalardan mı daha önce hiç kullanmadım da ondan yabancı geliyor bana, kremşanti değil diğer çorba için satılan kremaları diyosun dimi tatlım :90:

aynen dediğin gibi canım,küçük karton kutularda olanlardan,kalorisi biraz yüksek oluyo ama arada yiyelim yani dimi

mantarlı kremalı portakallı tavuk nasıl oluyor ki :44: bi tarif de senden alabilirmiyim tatlım :112:

Tabiki
Malzemelerin ölçüsü, gramı yok.
Tavuğu az yağda tavada pişir.
Üstüne mantarları ekle.
Mantarlar pişince yarım portakalı soy. Tavukların büyüklüğünde doğra. (küp küp yani). Kalan portakalın yarısının da suyunu sık. Bu suyu yemeğin içine koy.
Bir paket kremanın yarısını tavuklara ekle. Karıştır.

Dikkat!! Tuz en son eklenecek ve fazla kullanma tuzu fazla olabiliyor.

Denersen beğeneceğine eminim

Ben bunu bi restoranda yedim. Tarifini kendim tabağı inceleyerek çıkardım. :86:

süpersinnnnnnn teşekkürler

tatlım bu tavukları haşlamandan mı borcam tepsisine diziyoruz, haşlamadan dizersek fırında pişerken kreması yanmasın

mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya (dünden)
fırında kremalı mantar patates
salata

deneyeceğim.... teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…